Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,226 až 6,240 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    zefototh
    Účastník (Participant)

Mine, lepšie pod holým nebom a so Stanom.( Ale to som len počul) 😘

Mlhos
    Účastník (Participant)

Nemudrujem iba oznamujem ze nejdem a preco nejdem aby si to niekto nevykladal inak aspon mozu ist teraz ti co nemaju motorky  😛 a koli mne nemohli  😁  uzite si to

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😘 Mlhoš, keby si nemudroval, nemusel by som ani ja.

Sa mi zdá, že ani Yoffa by to už nebavilo..

Čo tak spraviť si vlastnú akciu a budete sa tam nudiť len dvaja? 😈 😘 😈 😘

Minehawa
    Účastník (Participant)

Yoffo – já jsem všudezdejší 🙂 ale vieš čo to dá práce odrážať sa na tom mojom „nemotorkovom“ stroji nohami buď z TT, či z Francúzska či z Čiech až po BS? 😀

Theo – budem snažiť netrafiť, do gulášu si zožeňte mäso iným spôsobom 😛

Zefo – no ešteže to máš len z počutia 🙂 ale aj tak by sa tomu mojmu nejaky Stano nempáčil, ostanem ja radšej sama v stane 😉  😘 

ps. Mlhos, prosim Ta, upresni mi, nevzdelanej, co dvojkolesové s motorom podla Teba nie je motorka 😇 nech v tom konečne mám jasno.. merci

kavis
    Účastník (Participant)

bobo šak ty porádne nečítaš šak Miloš jasne napísal že nejde preto lebo Bea nebola poriadne uspokojená a druhý raz na to miesto nejde takže pekne len tú svoju zober bo už minule si to posral  😇  😇  😇  😇  😈

Hog
    Účastník (Participant)

Pro Boba.   Kavis má pravdu! 🙂 Aby Tvoje drahá polovička nebyla druhou Colombovou ! 🙂 
    (neviditelná manželka inspektora Colomba) 😛

Mlhos
    Účastník (Participant)

Pani Bobolakovu uz pozname skor Kavisova je jak Colombova  😁 vsetci o nej vedia ale nikto ju este nevidel  a to ma aj motorku nie skutra  😁

bobolak
    Účastník (Participant)

Mlhoš 👍 boduješ,,,kavis toto si potreboval????? 😈  😁 

kavis
    Účastník (Participant)

bobo šak pohodička to je ľahké chváliť sa manželkou keď ju máš ale skús sa pochváliť milenkou to už nie je také jednoduché a ja som si zvolil tú ťažšiu cestu ale bohužiaľ zatiaľ ma stále stačí uspokojovať DYNA a ešte ju žiadna iná nemtromfla  😇  😇  😇  😇  😈

theo
    Účastník (Participant)

Kavis, a este si si nepripalil tojáše?  😶  ved to musia byt na tvrdo  😈  😈  🙂 

alebo si nekrófil a to robis za studena  😁

kavis
    Účastník (Participant)

Jáj a ešte som zabudol a Miloš ty jakože si nikto šak a do ci urobil u mňa kávu keď si mi ju prišiel domov vychlastať  😈 a dokonca aj raz som ju zobral aj do reštiky na to naše kvázi posedenie pri tataráčiku čo si zabudol  😛 to bolo vtedy keď jeden geriatrik žabku začínal učiť tajomstvám lásky 😇 😇 😈

kavis
    Účastník (Participant)

theo šak ja som nežný ja ju nevytáčam do červena 😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nebudem mať Mustanka. 😠 

Takže už vôbec nebude šanca, že JURIPKOvi a Kramposovi to niekto natre. 😟 
    Leda, ak náčelník odloží pol kila z tej vyškrabanej hrdze a nasypete im to do nádrže. 😇

Minehawa, veď ak máš vodičák na afto, na skútriku 125-ke môžeš, veľa ich jazdí aj 120 km/h, že, pán Bobolak? 😁 To Rieju Toreo 50 zahoď a kúp si niečo silnejšie (ale to  Leo Vince si nechaj).

( 5 smajlov, v poradí „stále veselších“) 😈 .

Minehawa
    Účastník (Participant)

Papi  😘  😎 dik za info (skoda,ze to povolili tesne po tom co som kupila hento)
    i radu starsieho a skusenejsieho, ale nic zahadzovat nebudem, uz raz som to skusila a odnieslo to moje koleno… ja si ho predsalen este necham  🙂 ako priblizovadlo do prace to staci  😇 

pekny vecer vospolok vsetkym  😛 
    maguma
    Účastník (Participant)

Papi, ako barátovi ti mustafu požičiam, ALE, ak to tým dvom vyššiespomínaným nenatreš, budeš ho tlačiť až do mojej garáže, peši. Hin sa ukáže 😈  😈  😈  😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,226 až 6,240 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri