40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
15. januára 2014 o 10:44 #90625zefotothÚčastník (Participant)
Mine, lepšie pod holým nebom a so Stanom.( Ale to som len počul) 😘
15. januára 2014 o 10:50 #90626MlhosÚčastník (Participant)Nemudrujem iba oznamujem ze nejdem a preco nejdem aby si to niekto nevykladal inak aspon mozu ist teraz ti co nemaju motorky 😛 a koli mne nemohli 😁 uzite si to
15. januára 2014 o 11:08 #90627przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😘 Mlhoš, keby si nemudroval, nemusel by som ani ja.
Sa mi zdá, že ani Yoffa by to už nebavilo..
Čo tak spraviť si vlastnú akciu a budete sa tam nudiť len dvaja? 😈 😘 😈 😘
15. januára 2014 o 11:19 #90628MinehawaÚčastník (Participant)Yoffo – já jsem všudezdejší 🙂 ale vieš čo to dá práce odrážať sa na tom mojom „nemotorkovom“ stroji nohami buď z TT, či z Francúzska či z Čiech až po BS? 😀
Theo – budem snažiť netrafiť, do gulášu si zožeňte mäso iným spôsobom 😛
Zefo – no ešteže to máš len z počutia 🙂 ale aj tak by sa tomu mojmu nejaky Stano nempáčil, ostanem ja radšej sama v stane 😉 😘
ps. Mlhos, prosim Ta, upresni mi, nevzdelanej, co dvojkolesové s motorom podla Teba nie je motorka 😇 nech v tom konečne mám jasno.. merci
15. januára 2014 o 12:23 #90629kavisÚčastník (Participant)bobo šak ty porádne nečítaš šak Miloš jasne napísal že nejde preto lebo Bea nebola poriadne uspokojená a druhý raz na to miesto nejde takže pekne len tú svoju zober bo už minule si to posral 😇 😇 😇 😇 😈
15. januára 2014 o 12:37 #90630HogÚčastník (Participant)Pro Boba. Kavis má pravdu! 🙂 Aby Tvoje drahá polovička nebyla druhou Colombovou ! 🙂
(neviditelná manželka inspektora Colomba) 😛15. januára 2014 o 13:43 #90631MlhosÚčastník (Participant)Pani Bobolakovu uz pozname skor Kavisova je jak Colombova 😁 vsetci o nej vedia ale nikto ju este nevidel a to ma aj motorku nie skutra 😁
15. januára 2014 o 13:57 #90632bobolakÚčastník (Participant)Mlhoš 👍 boduješ,,,kavis toto si potreboval????? 😈 😁
15. januára 2014 o 14:26 #90633kavisÚčastník (Participant)bobo šak pohodička to je ľahké chváliť sa manželkou keď ju máš ale skús sa pochváliť milenkou to už nie je také jednoduché a ja som si zvolil tú ťažšiu cestu ale bohužiaľ zatiaľ ma stále stačí uspokojovať DYNA a ešte ju žiadna iná nemtromfla 😇 😇 😇 😇 😈
15. januára 2014 o 14:47 #90634theoÚčastník (Participant)Kavis, a este si si nepripalil tojáše? 😶 ved to musia byt na tvrdo 😈 😈 🙂
alebo si nekrófil a to robis za studena 😁
15. januára 2014 o 14:47 #90635kavisÚčastník (Participant)Jáj a ešte som zabudol a Miloš ty jakože si nikto šak a do ci urobil u mňa kávu keď si mi ju prišiel domov vychlastať 😈 a dokonca aj raz som ju zobral aj do reštiky na to naše kvázi posedenie pri tataráčiku čo si zabudol 😛 to bolo vtedy keď jeden geriatrik žabku začínal učiť tajomstvám lásky 😇 😇 😈
15. januára 2014 o 14:50 #90636kavisÚčastník (Participant)theo šak ja som nežný ja ju nevytáčam do červena 😛
15. januára 2014 o 15:17 #90637przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Nebudem mať Mustanka. 😠
Takže už vôbec nebude šanca, že JURIPKOvi a Kramposovi to niekto natre. 😟
Leda, ak náčelník odloží pol kila z tej vyškrabanej hrdze a nasypete im to do nádrže. 😇Minehawa, veď ak máš vodičák na afto, na skútriku 125-ke môžeš, veľa ich jazdí aj 120 km/h, že, pán Bobolak? 😁 To Rieju Toreo 50 zahoď a kúp si niečo silnejšie (ale to Leo Vince si nechaj).
( 5 smajlov, v poradí „stále veselších“) 😈 .
15. januára 2014 o 16:37 #90638MinehawaÚčastník (Participant)Papi 😘 😎 dik za info (skoda,ze to povolili tesne po tom co som kupila hento)
i radu starsieho a skusenejsieho, ale nic zahadzovat nebudem, uz raz som to skusila a odnieslo to moje koleno… ja si ho predsalen este necham 🙂 ako priblizovadlo do prace to staci 😇pekny vecer vospolok vsetkym 😛15. januára 2014 o 17:28 #90639magumaÚčastník (Participant)Papi, ako barátovi ti mustafu požičiam, ALE, ak to tým dvom vyššiespomínaným nenatreš, budeš ho tlačiť až do mojej garáže, peši. Hin sa ukáže 😈 😈 😈 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.