Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,271 až 6,285 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    yoffo
    Účastník (Participant)

NÁDHERA………. 😘  a papi, tohoto si nedám zožrať, to je umenie.

Tunak
    Účastník (Participant)

Bopsik: organ si vylepsil, ale gule si zabudol 😈

Tunak
    Účastník (Participant)

Aky problem ma mat tablet ?

theo
    Účastník (Participant)

Tunak, problem je ze aky si vziat, ci modry alebo ružovy…  😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ups, dakedy ked som napisal tablet, tak sa zobrazilobiba tt, ci tak dajak. Ale uz je to OK

Tunak
    Účastník (Participant)

Kua theo, si vybielil bank 😠

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bré ránko., Stredoši hore sa , ostatný ešte krásne sníčky.
    Krampus vďaka za typ. Budem objednať. 👍 U vás v Bazmegcity máte šecko, ešte aj výhercu lotérie. Srdečná gratula 🙂 .
    Na BS doporučujem zobrať korytá a vane bude rafting. Niektorý čo zabezpečovali zabíjačku už korytá nemusia kupovať majú na sklade. 😁 Potom si treba zobrať aj boxerské rukavice ak by náhodou sa niekomu nepáčila naša disco a chcel by prerušiť dodávku elektriny nech to trošku s citom zlízne. 😛

Bopsík , navrhnem Theovi aby ťa menoval ako kmeňového AM / Akademický maliar /. Sdedko už titul má , tak budete dvaja. Jeden bude precceda AM a druhý podprecceda AM. Precceda bude Sdedko , lebo viac pamätá. 😁
    Dávam kawej , pirulu ružovú,chlebík salámový. Kuknem situáciu a niekde sa schúlim do kútika a zdrimnen si tak hodinku do 13,30 zulu. Potom najdem fajrontový klúč a zdrhám domov.

motobabka
    Účastník (Participant)

Budíček, dobré ráno, vstávame, ked musí aj renierka makať, tak sa nezašívajte po strede 😈 🙂

kingston
    Účastník (Participant)

Dobre jutro. Bopsik ten zuborec má riadny karafiát a pekné očy, také zombie 🙂  .

Babka a ty čo buntošíš pokojne pomerujúcich há? Nevieš že tam sa najlepšie relaxuje po strede 😈 ?

motobabka
    Účastník (Participant)

A to čo je v stredu? 😶  🙂 ja som do noci makala  a ništ…vánoce su asi častejšie 😈  😁

bacaono
    Účastník (Participant)

Bizonov nejedzte, lebo potom budu chybat na dalsich stretkach. Na vychodze minimalne jedneho urcite mate, tak ho mozete ist kuknut. Urcite sa navsteve potesi. 
    Este ked chodil na stretka s mladsimi TARh+ tak prischla prezyvka bizoň fokusovi. 🙂

Papi este budes musiet nastrelit hroty, lebo bez nich sa bude aj tato asi krutit naprazdno. 😉  Ale inac vypada krasnodrsne. 👍

WIKINO
    Účastník (Participant)

Chá v Nitre je predaj pneu GUMEX, už sú objednané a zajtra budú na obed doma . Sobota tras sa , babky v dedine ani nepojdú do kostola na bycikli , iba peškom vedla potoka. 😁
    Krampus sú to presne ako si doporučil, dík za radu. Máš to u mňa schované. 👍

majanko
    Účastník (Participant)

Xxxxdodo ma predbehol…že sa stráca v tej debate…aj ja viem prd. Rieši sa nejaké stretnutie či nie v roku 2014. Lebo plánujem v Osobnom pláne a nič. Nemôžem sa ničoho dopátrať kedy, čo a kde niečo bude v kmeni GT.
    Pozrite do kalendárov, je tam kopa aj predĺžených víkendov, chce to direktívne nariadiť termíny, napr. náčelníkom a potom sa tam dopasujú akcie. Lebo inak sa každý zariadi „nejako“ a naplánuje si niečo iné na svoju škodu. navrhujem formát :

Napr. :
    18.4.-21.4.  Akcia tématicky zameraná na vodu /Veľká noc/
    1.5.- 4.5.     Akcia zameraná na prácu pri vode /Sviatok práce a čunder/
    8.5.-11.5.    Akcia zameraná na armádu /oslobodenie a ukončenie 2.sv. vojny/
    27.6.-29.6.  Geriatriatour
    18.7.-20.7.  Akcia zameraná na čunder
    28.8.- 1.9.   Akcia na poriadne pojazdenie a poznávanie SR, ČR
    12.9.-15.9.  Akcia zameraná na čunder
    10.10-12.10 Akcia zameraná na čunder

Kto chce nech dosadí ČUL, ČUPs, a pod.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

👍  Majanko, takto znie slovo chlapa! 👍 

Vynechal si ale 11.-13. 7.  – veľmi správne, po koordinácii medzi Južanmi a náčelníkom sa ozvem, ale nachajte nám to zatiaľ voľné.  😉

Mlhos
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,271 až 6,285 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri