40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
16. januára 2014 o 21:26 #90715BopsikÚčastník (Participant)
Problém je v tom, že ja si vydelím čas na nejakú činnosť, ale ono sa to vždy natiahne na trojnásobok.
Pred troma dňami som kúpil novú varnú dosku. Dve platne má klasické sklokeramika s odporovým ohrevom a dve indukčné – paráda. Tie indukčné platne idú perfektne rýchlo – doporučujem.
Ale čo? Bola o centimeter širšia – s tým som rátal, ale aj o centimeter hrubšia – a to už bol problém. Musel som zapojiť dokonca aj hornú frézu, pomaly som celú kuchynskú linku poprerábal. Skončil som pred polnocou – a koľko som sa nabohoval. 😈 Všetko je jednoduché, kým nezačneš… 👎
Ale dnes som zase naďabil na zaujímavé perpetum mobile: 😁
http://www.aktuality.sk/clanok/243692/revolucia-vo-fyzike-slovak-tvrdi-ze-objavil-perpetuum-mobile/
Môžte si zarobiť. 👍
16. januára 2014 o 21:28 #90716BopsikÚčastník (Participant)Wilo, katastrofa je len o tom, že sa priznáš. Keď to tajíš, si macher. Kto sa Ti verejne pochváli že si klepol s kladivom po prste? Radšej ho bude potichu cmúľať – a nedopraje nám ostatným škodoradosť.
16. januára 2014 o 21:35 #90717BopsikÚčastník (Participant)Ešte sa priznám k jednému prúseru, nech je sranda.
Mery kúpila v bazári poličku, hnedú. Že striekni mi ju na bielo. Kúpil som kompresor, aspoň som mal dôvod, základovú farbu – vodou riediteľnú bielu, slovakryl tuším, vrchnú a ideméhéhéhé.
Trvalo mi, kým som sa naučil ako nariediť farbu (takmer vôbec), ako nastaviť pištoľ, tlak vzduchu, rozptyl, dávku farby.
Raz som striekol základ, na druhý deň vrchnú – paráda, na tretí deň ešte raz vrchnú – poopravoval drobnosti. Zuppa.
Ale…
sa mi nechcelo šmirglovať, zdrsniť podklad – všetko sa zlúpalo. Dnes sa mi to už nestane.
16. januára 2014 o 21:41 #90718magumaÚčastník (Participant)No, ja sa ti priznám, kolega sa zahnal asi päťkilovým kladivom a keď už kladivo letelo dole, tak ja baran, som mu ukázal, sem buchni, aj buchol, rovno na môj prst, vlastne iba na úplný koniec prsta, pol hodiny nič a potom to začalo, myslel som, že mám odtrhnutú ruku ako to bolelo 😠 😠 😁 😁
16. januára 2014 o 21:44 #90719magumaÚčastník (Participant)A keď som dal do karbiny cirkulárkový vídiový kotúč, to nabudúce, dnes už bolo humoru dosť 😈 😁 😁
16. januára 2014 o 21:48 #90720ahojkoÚčastník (Participant)Veru tak,
z kazdej , aj malej opravy sa da urobit cely roman,.. ide o to, ze na Bopsikove pisatelske crevo malokto z nas ma…..
👍16. januára 2014 o 22:42 #90721MlhosÚčastník (Participant)Neviem ci to je pisanim alebo skor nesikovnostou 😁
16. januára 2014 o 23:07 #90722przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Bopsik je veľmi šikovný chlap so širokým rozhľadom a zvládne toho veľa. Zvládne aj to, čo dokonale neovláda. 👍
Samozrejme k ozajstným géniom má na míle ďaleko.
Preto nám je tak sympatický.
Hehehe. 😉16. januára 2014 o 23:39 #90723yoffoÚčastník (Participant)Dve vecci: (takto brzo ráňo)
1. Natschelnik použil f jennom fstupe aš 31 (tridsať jenna) smajloff.
Asi má nejaké oné…..priwiléguše. 😛 (bonz)
IT GTX posiela kontrolný výbor.2. Papi ma furt bobuje, že čo píšem……sa nauč, mladíku, že JÁ nygde nechodím.
A to celkom zááááásadne.
4 x papiky 😈 😈 😈 😈
IT GTX posiela výborný kontrol.Máte ppč,,……..máááááááárhy chrápajúce. 😇
16. januára 2014 o 23:49 #90724yoffoÚčastník (Participant)A henten bajúzatý houmeless dessigggn mi znižuje …..žuje …..(ako Lapaj)
vážnosť mójho Úradu……že PRDCEDA……no uznajte. 😛Som zwedavý, čo stane sa:(30 ks)
😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛
😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛
😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛Summa 31 ks
Papiky nix
Mórseyoffka nix16. januára 2014 o 23:51 #90725krampusÚčastník (Participant)@ hruso25 – tie pneu, keď ich uvidíš „na živo“, tak nič moc, akurát tak ku rybníku po poľnej ceste. 😉
Aj tá predná, čo som odporučil WIKINOVI musí prejsť „magumovou kúrou“ aby mala akú-takú samočistiacu schopnosť.
Obuť pioniera dopredu na crossové účely je veľký problém, lebo v rozmere 2,50-16 ponúkajú iba takéto „sračky“. Ideál by bol asi takýto:http://www.gumexslovakia.sk/produkt/mitas-90-90-21-54r-tt-c-1516. januára 2014 o 23:51 #90726yoffoÚčastník (Participant)Zaťál nyšt………..chááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá. 😈
16. januára 2014 o 23:56 #90727yoffoÚčastník (Participant)CHáááááááááááááá…..krampusko sa nám zobudil…..čo, prostata, ?????
jak já …?????.chááááááA ked ideš cikať, tak naprv necikaj, ale čítaj, lebo rušíš moje intelektujálne oné…. 😁
tiež v noci riešiť nejaké prezzerwatiwy gumowe pinčlowe tunene……. 😇 😶 😁
16. januára 2014 o 23:57 #90728krampusÚčastník (Participant)Yoffko -čo už nedrichmeš, já som terazky došól z garáže, kvôlivá tuningu cudzích pinďúrov (tahiťanov + nášho mecéna na piocrossevýchod), to mám za to, že som nabláznil pol SK. 😁
16. januára 2014 o 23:59 #90729krampusÚčastník (Participant)Žádná prostata, ešče som nestihol any lahnút. 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.