Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,496 až 6,510 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Hog
    Účastník (Participant)

http://www.youtube.com/embed/R-ei9buMlnw
    (http://www.youtube.com/embed/R-ei9buMlnw)

Nevím, zda-li to bude fungovat ! 😛  Jestli ano, tak se pobavte ! 😁         

Hog
    Účastník (Participant)

Nefunguje!  Vilo pomož !   Poslal jsem Ti to e-mailem!!   Hog

Jak se u nás říká. Učený z nebe nespadl ! 😠

maguma
    Účastník (Participant)
    kingston
    Účastník (Participant)

Jirko bez obav, kto chce, si to video pozrie. Staci nakopirovat link do  a „A je to!“ 😉

kingston
    Účastník (Participant)

Doplnam – nakopirovat link do prehliadaca.

ale nacelnik to uz vyriesil 🙂

zefototh
    Účastník (Participant)

No, já mám vykolíkuvané pre stan uš od vlaňajška. Krivoklat, ak budeš máť klobásku, čo sa dva razy opášem, tak móžeš postaviť stan vella mňa.
    Len pozor, ! ! ! ! ! pás mám 1,8 m.

motobabka
    Účastník (Participant)

Zase budem mudrejšia, tiež som antitalent naPC 😇

Hog
    Účastník (Participant)

Děkuji za pomoc a na BS se budu revanžovat !  ( Ne revanšistovat, jak by někdo……) 🙂  😘

yoffo
    Účastník (Participant)

Chá……….že mój komentár…….TRT………je Williho. 👍 

A keďže sa f tejto talijánskej GTX rodine  šeccko  (?) vysvetlilo,
    asi to bude OK.

Aj vďaka našim veľvyslancom Sewerným sme o.i. videli Lojza (má sa k svetu 👍 )
    aj snech, ná nech, ten pójde aj tak do kvapaliny, iba aby f apříli tá voda zas nestvrdla.
    Ále to vybaví Seňor Lapaj. 😈 

Tuto banda „soplákoff“ (a ja) pojazdila tróchen A, HU and SK.
    Super bolo.
    Fottó dám večer, bo musím na plechofke pre NGŠT do Harmanova. 😶 

Orewujár.

RedJack
    Účastník (Participant)

No dlho som tu nebol ale čítam to tu pravidelne,u mňa nič nové,nemám sa s kým hádať,a s tými čo by som sa aj niesú na žiadnom fore ale doma,to by mohlo zle nedobre pre mňa dopadnúť,tak som radšej ticho,ale dnes u nás bolo jarné počasie,tak som dal prvé tohtoročné velké kolečko okolo komína na trinde. Na tú BS sa prihlásim do stanu ako hovorí Krivoklát ked budem vedieť čo mám za program v práci. 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Mlhoš,

Mal som disk rozdelený na 3 partície C: Win 7, D: data, G: tam som chcel dať Win XP, ale ono to spadlo, neočakával som to.
    Ak dávaš viac OS, najprv sa inštaluje starší a až potom novší – ja som šiel opačne.

A ak aj sú oba nainštalované, je to nestabilné, časom sa to dopletie (súbory XP a 7 sa poletú) a potom to aj tak spadne.

Najstabilnejšie riešenie je dva HDD, a fyzicky ich meniť, ale je to nepohodlné a akoby si mal 2 PC.

SOM TU ZA DEBILA.
    Prečo?

Lebo sa nerobím múdry (ani nie som) a keď niečo neviem, sprosto sa opýtam. A že toho je veľa, čo neviem, tak to je fuckt. A nech je sranda…  😶 

kingston
    Účastník (Participant)

Bopsik  🙂 .

na tvojom mieste by som to riesil pomocou virtualneho PC, napr VirtualPC od microsoftu alebo WmWare od neviem koho – ja to mam tak a som spokojny, nic sa nemiesa. Ak mas dost vykonne PC a dostatok pamate tak to funguje na jednotku.

https://www.google.sk/#q=virtualne+PC

Bopsik
    Účastník (Participant)

Dakujem, kingston. Už som párkrát o virtuálnom PC počul, ale ešte som to neskúšal. Ďakujem za tip.  👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Boli sme dnes s Mery na Starine rozhýbať trochu odsádrovanú nohu.

Tajná správa pre Yoffa:
    Zubore sme nestretli, ale mám silné podozrenie, že si tu bol Ty s flintou. Pri obci Stakčín sme našli TOTO:

a TOTO:

Lovu zdar!

Bopsik
    Účastník (Participant)

Po Snine sa chlapci vozili na čínskych skútroch 50ccm, ťahali jednu štvorkolku, asi zdochla. A videl som jedného Humenčana na Transalpovi, ináč nič. Teplota bola cez 12stC, ale len cez obed a k večeru aj pršalo. Kto chcel, dalo sa povoziť, ale žiadna extáza… 😛

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,496 až 6,510 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri