Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,781 až 6,795 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Mlhos
    Účastník (Participant)

PataMatpsik na zvaranie staci aj hneda pivova flasa alebo slnecne okuliare najlepsie zrkadlovky  😁 no ale zase by si nemal na com rozvijat spisovatelske crevo  😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Brá ránko Ná čo je ? Skoro šetci ešte drichmú. Ja zo Slonom to nevytrhneme. 🙂 
    Včerajšia operácia sa zdarela. Keď som prišiel od primára , Mudar Maguma , nahodil som ešte dvigatel ogromnij a myši utiekli až za potok. 😁
    Urááááááá padá sňach asi tak 0,5 cm.
    Bopsík také veci nerob, šag sa ani renty nedožiješ. 😈  Račej už ništ nerob a zaháj protest gaučowi.
    Dávam kawej, zas salámu a chlebík čírny ako uhel.  Pirula , podotýkam ružová. Potom próba zuby , dochtor na ružové pirule, lebo dochádzajú a oraziť priepustku a fujác odhadzovať sňach. 👍

zefototh
    Účastník (Participant)

доброе утро
    Wikino, gde je ten sňach?
    Američania všetok spotrebovali.
    Ešte rubrika zahrajte našim jubilantom.
    Všetkým Kavisom aj Timotejom – krásne počasie, vždy plná nádrž a vždy šťastný návrat domov.

theo
    Účastník (Participant)

Dobre ranko, vsetko naj Timotejom  👍 

kuua, poznam len jedneho a aj to musi byt prave Kavis  😶 😈 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

V stredu hráme jebilantom.

Všetci sme kaskadéri, čo niečo kutíme. Len vy si pamätáte úspechy, ja si pamätám neúspechy …chy …chy …chy. 

… a ja si ešte spomeniem.

Moje príspevky sú zaujímavé z dvoch hľadísk:
    1. škodoradosť
    2. zrkadlo (vidíme v tom seba) HEHE

A gaučová činnosť je ešte nebezpečnejšia. Priberieš, zlomí sa noha na gauči, spadneš z gauča, gauč sa prevráti na Teba a si u Marty. … a kto by to vydržal nič nerobiť?

Dnes už mám samostmievajúcu prilbu – ináč super vec, kúpený trafák s plynulou reguláciou, ale poškuľujem po invertore, aby som mohol lepiť bázickými. Ale váham, lebo zváram málo – nevyužijem.

Otázka: Aké máte skúsenosti so zváracím invertorom? Je to kvalitatívny skok? Oplatí sa? Ešte som s tým nerobil, neviem to porovnať. Alebo mám ostať pri trafe… 

majanko
    Účastník (Participant)

Bopsík, ešte som nezváral, nemám čo…aj mne sa oplatí kúpiť dáky MIG ?

Bopsik
    Účastník (Participant)

Majaničko:

Zváranie v ochrannej atmosfére je už iný level, to už je mimo mňa… 

Tu je trochu o zváraní:

http://www.fronius.com/cps/rde/xchg/SID-5847BC98-06F4C491/fronius_slovensko/hs.xsl/29_3920.htm#.UuImTtJjW9I

Ja zváram len ploty, bráničky a iné konštrukčné prvky okolo domu, záhrady. Na to mi stačí to najprimitívnejšie zváranie, ale invertor asi kúpim.

Keď potrebujem niečo seriózne (čo nepotrebujem) zájdem za odborníkmi.

Ale automatickú zváraciu čapku si kúp, stojí už len 40€, menej jak prilba na motorku.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Rusi vravia:

Jazyk predom rozuma.

Ja som toho skvelým príkladom, až teraz mi došlo aký MIG máš na mysli. Asi sedím na podmorskom kábli… 😁

yoffo
    Účastník (Participant)

Jano: ano, no, óooóóóóó´……

Ty teda dávaš tej Tvojej mozgovni na prdel…… 🙂  😶 

Lebo najprv perchlór, potom bleszky 😶 

Už by Ťa mohli volať: Macher Perchlór Zwaračowič Sninskij 😁 

Mne sa to (s tám zváraním) stalo iba raz, odvftedy zváram otočený káblovačkou
    naopak (odporúčam naučiť sa), ušetríš na samostmievačke. 😈 

Keďže Zefo raňajkuje s Rusákmi, ja s Nemčúrmi: Gúteň mórgeň.

kingston
    Účastník (Participant)

Privet

Wikino otoč výfuk Kiroveca dole, prebehni nad sňachom a máš odtopené/odhrnuté 🙂  😈 .

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Wikino, s tým výfukom – ak je riadne nadimenzovaný – to funguje.
     😈  Aha, pilot Bobolak jak tomu pridáva:

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi   takáto Migina stávala naposledy na stanici Štrba niekedy v 85-tom tam ešte bola  potom som už vlakom nechodil…..

yoffo
    Účastník (Participant)

A kúa, pamatám, ftedy aj švelery horeli. 😶  🙂 

A Mikina mala vaččú spotrebu yak pilot Bobolack. 😁 

Ottedy ho nygdo netromfól. 😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

Setci odhrnaju od obeda snah ?  😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Vážení priatelia GTX klanu a priaznivci podujatia KAPORTOUR.

Nakoľko sme si všimli, že si začínate plánovať rôzne spoločné výjazdy  aj niekoľkodňové, tak sme boli nútení pristúpiť k určeniu termínu konania akcie KAPORTOUR 2014.

S prihliadnutím na termíny ktoré sú už pevné ako GTX a R66 a s ohľadom na voľné dni organizačného teamu bol určený termín konania KAPORTOUR 2014 na dni

30.5. – 1.6.2014

Zároveň Vás chcem upozorniť, že miesto konania ako aj všetky ostatné organizačné pokyny Vám budú včas oznámené po dohodnutí všetkých pravidiel hry. Uverejním Vám sem presný itinerár, ako v roku 2013, kde bude všetko upresnené.

Z uvedeného dôvodu Vás žiadam o zachovanie kľudu a nevyvolávanie žiadnej paniky, nakoľko miesto ešte nie je upresnené. 

Ďakujem za pochopenie a tešíme sa na Vás všetkých.

Za Ostguberni :       VANUCCI a organizačný teame Kaporetour 2014.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 6,781 až 6,795 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri