Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,231 až 7,245 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    ahojko
    Účastník (Participant)

Heavy Duty „Opilka“…

treba patentovat do salonov krasy,…. 😁 😈

Bopsik
    Účastník (Participant)

Mlhoš,
    tie skútre majú hydropneumatické pruženie, jak citroeny. Keď naštartuje, tak kompresor to nafúka a dvihne. A počas jazdy si môže meniť svetlú výšku.

yoffo
    Účastník (Participant)

To je jako na trofláku, hodíš palice na pavučiny a hneď ťa naduje. 😶  🙂  😇  😁 

1 X nepreskúmaný papik 😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

Aha

Mlhos
    Účastník (Participant)

A kde je Papi snad sa neodul

theo
    Účastník (Participant)

Yoffo, podaj spravu z papiernictva.  😈 😁

nasiel si to bielitko ci nenasiel…  😶

kozel na zdravie  👍

WIKINO
    Účastník (Participant)

Ná šag keď sa odul , tak sa aj odduje. 😈 
    Aj ja keď som si išiel kúpi mašinu Wika ani nescela počuť a tak sme sa oduli obaja. No po troch týždňoch sme sa odduli , lebo Wika súhlasila.  😁 
    Tak sa držme porekadla dočkaj klasu ako husa času . Asi to ale bude naopak 😛 

Bopsik
    Účastník (Participant)

Nechcem Vás tu zaťažovať trápnymi zážitkami s novou hračkou, ale keďže Yofo sa priamo pýta, tak raportujem:

Môj strašný pes demokracie branec Momo Sapiens sa má jak v bavlnke. Dostáva vyberané jedlá, vedúca ho čičíka, a niekedy aj ja. Má ale jeden problém. Keď ho vpustíme do haly, strašne sa mu tam šmýka – máme tam drevenú podlahu. Rozbehne sa, potom chce urobiť zatáčku, alebo zastaviť, šmykne sa, pleskne s ním o zem, šmýka sa ešte pol metra a až potom vstane. Nám je z toho smiešne, lebo je to bohovsky komické, ale on, segíň, je z toho vyplašený. Pokúsim sa natočiť ilustračné video.

Chcel som ho povýšiť do hodnosti nadvojak, ale pri kontrole dokladov som zistil, že ešte nie je ani len vojak, nie je plnoletý. Bol iba na odvod, a má hodnosť „branec“. Nemá ani branecký výcvik ukončený, poradová príprava slabá, teoretické znalosti Zakl. Ř. nula, strelecká príprava – nič, opičia dráha – teda telesná príprava – slabota. 

Dobre má nacvičené plíženie – plazenie, klamanie protivníka, taktika vlezenia do tyla nepriateľa (do interných priestorv) – v tom je dobrý.

Pomerne dobre zvláda taktiku zastrašovania nepriateľa hlasitým brechotom, a v priamom boji volí najúčinejšiu stratégiu – útek.

Trúfa si na nepriateľov podstatne slabších – mačky, na veľkú radosť veliaceho dôstojníka – Mery. (Štia a smradia nám okolo domu)

Údajne si vie poradiť aj s podzemnými nepriateľmi – krt-trt, neviem, uvidíme.

krivoklat
    Účastník (Participant)

No, jednoduchá pomoc, musíš mu dať „parketové reťaze“  /odvodené od názvu snehové reťaze/  😈 😈 

prípadne by ešte pomohlo prepluhovať dlážku…. 🙂

ked nič nepomôže, nevadí, po čase sa naučí….. 👍

krivoklat
    Účastník (Participant)

K tej zabíjačke, mňa tam teda realne zaujalo, to namáčanie cez deku, to som nepoznal a verím, že po dobrom odmočení spáleného to musí ísť veľmi dobre aj nožom….  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Hehehe, veď som si dal Autobahn, čo je?
    Som písal, že budem odsťahovaný.
    Kto ma nájde, vyhráva  celý púchovský okres.
    Ale samozrejme na tom inom onom  nie som prihlásený, ako „papi“  😛 😁 😈

theo
    Účastník (Participant)

Vitaj papi, a dialnicnu matriczu uz mas?  😈  😁 

dufam ze ti lapajko nerozdrbau  okénko kameňom.  😶

yoffo
    Účastník (Participant)

😛

Márha jenna.

Normálne som preľakol.

Tak zajtra idem služobne do Komáromu (kšefty v Lunaparku) a teda nevím – nevím.

Ani teda nevím, že čo nevím…….asi šeccko.

Ale u Slona Patašského zastavím nabetón.

1 X papik nezvestný 😈 
    1 X papik schovaný 😈 
    1 X papik identifickovaný 😈 
    1 X papik odhalený 😈 

zefototh
    Účastník (Participant)

Bopsik, malému Momo – vi natri nohy s kolofóniou a je po probléme, len potom ho nepúšťaj do perín. 😁

theo
    Účastník (Participant)

Bopsik, cakame na videjodriftowe.  😎

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,231 až 7,245 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri