40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
6. februára 2014 o 12:03 #91630
ahojko
Účastník (Participant)Heavy Duty „Opilka“…
treba patentovat do salonov krasy,…. 😁 😈
6. februára 2014 o 12:43 #91631Bopsik
Účastník (Participant)Mlhoš,
tie skútre majú hydropneumatické pruženie, jak citroeny. Keď naštartuje, tak kompresor to nafúka a dvihne. A počas jazdy si môže meniť svetlú výšku.6. februára 2014 o 13:21 #91632yoffo
Účastník (Participant)To je jako na trofláku, hodíš palice na pavučiny a hneď ťa naduje. 😶 🙂 😇 😁
1 X nepreskúmaný papik 😈
6. februára 2014 o 13:29 #91633Mlhos
Divák (Spectator)Aha
6. februára 2014 o 13:30 #91634Mlhos
Divák (Spectator)A kde je Papi snad sa neodul
6. februára 2014 o 17:38 #91635theo
Účastník (Participant)Yoffo, podaj spravu z papiernictva. 😈 😁
nasiel si to bielitko ci nenasiel… 😶
kozel na zdravie 👍
6. februára 2014 o 17:56 #91636WIKINO
Účastník (Participant)Ná šag keď sa odul , tak sa aj odduje. 😈
Aj ja keď som si išiel kúpi mašinu Wika ani nescela počuť a tak sme sa oduli obaja. No po troch týždňoch sme sa odduli , lebo Wika súhlasila. 😁
Tak sa držme porekadla dočkaj klasu ako husa času . Asi to ale bude naopak 😛6. februára 2014 o 18:28 #91637Bopsik
Účastník (Participant)Nechcem Vás tu zaťažovať trápnymi zážitkami s novou hračkou, ale keďže Yofo sa priamo pýta, tak raportujem:
Môj strašný pes demokracie branec Momo Sapiens sa má jak v bavlnke. Dostáva vyberané jedlá, vedúca ho čičíka, a niekedy aj ja. Má ale jeden problém. Keď ho vpustíme do haly, strašne sa mu tam šmýka – máme tam drevenú podlahu. Rozbehne sa, potom chce urobiť zatáčku, alebo zastaviť, šmykne sa, pleskne s ním o zem, šmýka sa ešte pol metra a až potom vstane. Nám je z toho smiešne, lebo je to bohovsky komické, ale on, segíň, je z toho vyplašený. Pokúsim sa natočiť ilustračné video.
Chcel som ho povýšiť do hodnosti nadvojak, ale pri kontrole dokladov som zistil, že ešte nie je ani len vojak, nie je plnoletý. Bol iba na odvod, a má hodnosť „branec“. Nemá ani branecký výcvik ukončený, poradová príprava slabá, teoretické znalosti Zakl. Ř. nula, strelecká príprava – nič, opičia dráha – teda telesná príprava – slabota.
Dobre má nacvičené plíženie – plazenie, klamanie protivníka, taktika vlezenia do tyla nepriateľa (do interných priestorv) – v tom je dobrý.
Pomerne dobre zvláda taktiku zastrašovania nepriateľa hlasitým brechotom, a v priamom boji volí najúčinejšiu stratégiu – útek.
Trúfa si na nepriateľov podstatne slabších – mačky, na veľkú radosť veliaceho dôstojníka – Mery. (Štia a smradia nám okolo domu)
Údajne si vie poradiť aj s podzemnými nepriateľmi – krt-trt, neviem, uvidíme.
6. februára 2014 o 18:37 #91638krivoklat
Účastník (Participant)No, jednoduchá pomoc, musíš mu dať „parketové reťaze“ /odvodené od názvu snehové reťaze/ 😈 😈
prípadne by ešte pomohlo prepluhovať dlážku…. 🙂
ked nič nepomôže, nevadí, po čase sa naučí….. 👍
6. februára 2014 o 18:39 #91639krivoklat
Účastník (Participant)K tej zabíjačke, mňa tam teda realne zaujalo, to namáčanie cez deku, to som nepoznal a verím, že po dobrom odmočení spáleného to musí ísť veľmi dobre aj nožom…. 👍
6. februára 2014 o 18:40 #91640przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Hehehe, veď som si dal Autobahn, čo je?
Som písal, že budem odsťahovaný.
Kto ma nájde, vyhráva celý púchovský okres.
Ale samozrejme na tom inom onom nie som prihlásený, ako „papi“ 😛 😁 😈6. februára 2014 o 18:53 #91641theo
Účastník (Participant)Vitaj papi, a dialnicnu matriczu uz mas? 😈 😁
dufam ze ti lapajko nerozdrbau okénko kameňom. 😶
6. februára 2014 o 19:03 #91642yoffo
Účastník (Participant)😛
Márha jenna.
Normálne som preľakol.
Tak zajtra idem služobne do Komáromu (kšefty v Lunaparku) a teda nevím – nevím.
Ani teda nevím, že čo nevím…….asi šeccko.
Ale u Slona Patašského zastavím nabetón.
1 X papik nezvestný 😈
1 X papik schovaný 😈
1 X papik identifickovaný 😈
1 X papik odhalený 😈6. februára 2014 o 20:38 #91643zefototh
Účastník (Participant)Bopsik, malému Momo – vi natri nohy s kolofóniou a je po probléme, len potom ho nepúšťaj do perín. 😁
6. februára 2014 o 20:42 #91644theo
Účastník (Participant)Bopsik, cakame na videjodriftowe. 😎
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji