40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. februára 2014 o 6:43 #91645yoffoÚčastník (Participant)
😶 Gúteň mórgeň. 😁
Videjodriftowe MOMOve…….nyč
papi Autobahňo………………nyč
Luňapark kšeftík Komároffský….až odíde mlha, bude. 😘
Slon kalbás………..bez odozvy.Je to tu s vami srandy kopecc. 😛
😈 1 X papik
7. februára 2014 o 7:05 #91646theoÚčastník (Participant)Yoffo, píše sa kopeccc /három cé/ 😁
slon ti kalbás neda
nemusis tam chodit
oslavuju doma
lebo vyhral kredit 👍 😈 😁7. februára 2014 o 8:17 #91647yoffoÚčastník (Participant)Za kredit Slon houno kúpi
bo admin je strašne skúpy(i)
som to posrau,
že dve cé
traja boli
három cé !!!Tak Ti nemvím,
čo s tým dňom,
štelujem szmer Komárom.
papi stále uniká
skryl sa, snáď do kurníka.Šopu kukól som,
vari,
nygde neny
asi váľa si v posteli
no šag dočkaj……zajíci.Len čo Gizka doletí Ti
na novučkom FFeerraarrii
zvolá:“koniec Kozlom“.Akože sa volám yoffo
bude to tak (aj ex offo!!!) 😛 😈 😁 😁 🙂Y.Hniezdoszlavovič Pažrafskij
7. februára 2014 o 9:08 #91648SlonÚčastník (Participant)Ále klapci šak nemoslavujem…málo ste nakúpili kreditov 😈
Yoffo nemboj, doma som furt 😟5 schovaných papikov 😁
7. februára 2014 o 12:50 #91649solimÚčastník (Participant)Sakra a ja stále nič ! Žiadne kredity. 😈
Nahrávka. 👍
7. februára 2014 o 13:03 #91650SlonÚčastník (Participant)Tak dík 😉
7. februára 2014 o 15:16 #91651bobolakÚčastník (Participant)čaute,,hlasenie preccedu z tripu po južnej gubernii,,papiho našól, 👍 ako sa vozí na kolotoči a teraz čaká na gizku,kerú sce unést do pažravej(kym sa papi bude voziť na ringišpíre) 😈 😈 😈
7. februára 2014 o 15:43 #91652VANUCCIÚčastník (Participant)Kua toto nemdopadne dobre, papi nasere seba sa a vypuscí Danube tak silno, že aj žabák vyschne a máme po ftákach /aj po rybách/ 😁
7. februára 2014 o 17:05 #91653przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Výnimočne musím zase prerušiť Autobahn. 😈
Pozor, nasledujúci príspevok obsahuje viac, ako tri riadky!!!
Bopsik a tí, čo sa vyznajú, by to mohli nazvať aj BOLGom, lebo dnes je všetko blogom, vidím sám, že šecky mozgy okolo sú už zablogované… 😛
Ja sa až tak nevyznám, toto tu odomňa sa podobá skôr na hlásenie pre ŠTB (ale je to tiež na diagnózu, ako keby to bol blog)…Teda:
😎 V záujme kmeňa vás musím upozorniť na podomových predavačov vysávačov, mama vraví, že aj u nás bol jeden dneska.
Žiaľ, nebol som doma, lebo som mal kopu vybavovačiek, navyše Yoffo pohrozil, že príde do KN, tak som ho išiel privítať. Poslal som mu síce SMS, nech sa ozve, ale sa mi neozval.
Asi nepríde, veď je zima, ale uvítať treba, aj keď nepríde…Ale k veci:
Tí podomoví predavači balamutia staré dôchodkyne. Darmo mama vravela, že už máme štyri vysávače, melieme nimi dokonca aj papriku – ten podomový nanútil mame úplatky, konkrétne klobásky od Slona, nejaké KOZLE, a tváril sa, akoby ani nepredával vysávače.
Hehehe, lenže čo doniesol tiež, ten osemkilový katalóg od nejakej Lujze, ten ho prezradil.
Je plný vysávačov, plus je tam pár kompresorov, bruhaha.No a pre Yoffa som pripravil na prvom Slovnafte v Komárne super polonahé mažoretky s pevnými štvorkami, k tomu chleba a soľ, šecko. Trénovali, tancovali-mávali od rána.
Odrazu prichádza Yoffo. Ignoruje mažoretky, verný to je typ. Tak kričal a mával som aj ja a a aj pumpár, aj som trúbil – ale ten namyslený Yoffo len prefrčal okolo so zahmlenými očami a totálne nás ignoroval. Vypadalo to, že spí. 😁Nakoniec sme sa ale stretli aj pokecali, aj Boba sme teflónom zobudili zo spánku, ani nevedel chudák, kde je, veď volá Yoffo a ozve sa papi… Chaos, kua, chaos, že by ten Bifík to robil?
Dám len jednu fotku, lebo už som inde čítal, že geriatrik spraví 6 kilometrov a už pridá dva albumy… Vox papuli, vox Dei, tak idem na to obmedzene, aj keď už mám nad 1000 km tento rok, teda práve dnes som prekročil… Šarkana do toho nerátam, lebo ani on neráta… Po pekných dvoch týždňoch zas budem (od dnes) slamovatelý, tak príde zas aj na Šarkana, ten to vie furt, aj keby mrzlo a snežilo…Kto chce, nech sa nahnevá, nič nebudem dávať na dve (tri – štyri – atď.) miesta, považujem to za volovinu. Kto chce, ma nájde tu, ak vôbec občas ešte prispejem… 😛
A teď jedu propadnout spátky do západního Nemecka… Nálepky netreba. 😈
7. februára 2014 o 18:22 #91654yoffoÚčastník (Participant)Tak som dnes vybavil zopár vecí:
– zmeškal som uvítací výbor, prefrčal som okolo mažoretiek v KN
bez všimnutia….lebo som snoril po papim, a nýýýje po babách. 🙂– až papiho mama mi pripomenula, že mám kuk na telefón a ZAVOLAŤ
tak som kuk a tam SMS uvítacieho výboru a tlf. od šéfa Lunaparku. 😁– tak som mu zavolal a do ucha sa mi vovalilo….to sa nedá opakovať. 🤐
Že chúďatá mažól.ritky v mrazze trénujú a já nyč. Haňba mi. 😛– nestihol som nakopať do riti toho poddomového vysáwačníka. 😎
– no a potom sa stalo toto:
http://yozef.rajce.idnes.cz/7.2.2014_Komarno_-_Lunapark– I boli prerokované bilaterálne otázky okolo prevádzkovania GTX Lunaparku.
– a potom som sa decentne vzdialil do Pressburgu pri Wiedni, vetrajúc hlawu.
HOWGH
1 X nadlimitný objavený papik. 😈
7. februára 2014 o 18:27 #91655bobolakÚčastník (Participant)A jeden darček papimu do komarom od dedamotoheada
7. februára 2014 o 18:30 #91656AycoÚčastník (Participant)Nazdááááááár 👍
asi nemám šancu to tu všetko prečítať 😁7. februára 2014 o 19:00 #91657kingstonÚčastník (Participant)No zdrastvujte.
V utorok v Moldavsku -22 celziušov a tu jar:7. februára 2014 o 19:10 #91658yoffoÚčastník (Participant)Ayco,
Ty Vajco
tak čítaj
šag máš co.😈
7. februára 2014 o 19:34 #91659zefotothÚčastník (Participant)Ayco, a ty gde si bou? V nápravno výchovnom ústave? Či čo. 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.