Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,336 až 7,350 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    krampus
    Účastník (Participant)

No do pyskoch, a ja som si myslel, že oslávim MDD a to kaportur. 😈  😁 

VANUCCI
    Účastník (Participant)

krampus  nemboj, šak preliezky aj hojdačky zoženeme a aj balón ci nafúkam 😁

majanko
    Účastník (Participant)

No a že to nejde 🙂 …aspoň vieme že sú Kapore…a bude aj minivaraderozraz 😁 Náčelník miluje keď sa stretnú 2 a viac varaderisti, že vždy máme na každej akcii malý varaderozraz

Yoffo, trošku si zafilozofujeme 😉 :… SLOBODA je LEN SLOVÍČKO s ktorým politici a médiá vedia umne narábať a vytvárať ZDANIE pocitu osobnej slobody. Skutočná SLOBODA v tejto /ne/modernej dobe neexistuje, nemôže existovať, pretože všetko je zviazané a zaškatuľkované zákonmi, nariadeniami, obmedzeniami, povinnosťami a je jedno či to bolo za komančov, alebo po prevrate až doteraz. Nepomôže ani odsťahovať sa na niečí opustený ostrov, lebo je niečí. Dokonca si nemôžeme ani hovoriť čo chceme, lebo ten kto to potrebuje načúva, zbiera a triedi informácie…len čo sa znepáčiš zamestnávateľovi, spoločníkovi, politikovi, režimu, konkurencii, každý Ťa zničí, ak chce…viac či menej inteligentne, ale zničí…a máš aj po slobobe prejavu ak moc otváraš ústa…prečo máme na Slovensku 5 tajných služieb ? A za komančov bola len !! jedna? Prečo USA špicľujú celý svet svojimi cca 14-timi tajnými službami ? To im skutočne hrozí nebezpečenstvo od malých a bezvýznamných štátov čo nemajú ani poriadnu armádu na druhom konci sveta? Musím sa smutno pousmiať , že im ide o SLOBODU, mier, blaho ľudí na celom svete a pod ….ide len o o SLOBODU=PENIAZE=MOC. SLOBODA neexistuje, 😟 dokonca aj naša slobodná vôľa je diskutabilná.
    Ale s týmto by sme mali ísť niekam inam než na moto fórum.

kavis
    Účastník (Participant)

Fúúúúj porušená základná podmienka diskusie na 40+  😈  sem nikdy nesmie politika a už sú tu nejaké pokusy to by maro byť riadne potrestané bo keď nieto srachu z trestu …………… 😇

majanko
    Účastník (Participant)

😶 a kde je politika ? To bola len filozofická úvaha nad pojmom sloboda. Však pre dnes stačilo. 😉

VANUCCI
    Účastník (Participant)

majanko  vráť sa k téme, toto je motoportál 😁  iba motoúvahy môžeš 😇

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Upozornenie pre Kavisa a ostatných dyslektikov:

Nasledujúci príspevok má viac, ako tri riadky.

VANUCCI, si horší, jak Bopsik a Yoffo spolu… 😈 
    Podľa Egreša sme síce ľudia, ale veď práve preto:

Toto nie je motoportál, toto tu je len téma 40+.
    (Teda „Hospodárske noviny a Roháč dokopy…)

Motoportál je ale všetko ostatné okolo ( – teda okrem Mlhoša v ringu 😁   –  ) mohli by sme si to uvedomiť. Ani u D-MHD nedávame fotky tučných chlapov do sekcie „pneumatyky“, lebo papi by sa mohol uraziť… 😈  😛  😁 

Pravdepodobne aj medzi geriatrikmi sa odzrkadluje rôznorodosť „vonkajšej“ spoločnosti, kto nie je úplný ťuťo, mal by na to dôjsť aj sám. Sú medzi nami  komunisti, antikomunisti, dzurindisti, ficovoliči, katolici, evanjelici, židia, jehovisti, traktoristi, ingeníri, je tu abstinent aj gin-ekológ. Ja som napr. pivar. 😛 
    Kto určuje, že ktorí môžu a ktorí nie? Treba to fakt riešiť?

Ak sme neselektovali a nelustrovali na vstupe (pamätám si len podmienku 40+), myslím, že už je neetické slektovať až teraz a vrtať do niekoho kvôli jeho presvedčeniu či hoci aj kvôli jeho IQ.
    Jednoducho to chce nejaké minimálne pravidlá slušnosti, jednak u 40+ medzi sebou navzájom, jednak voči serveru, kde sme našli svoj priestor.
    Anarchia nie je sloboda, nikdy ňou nebude a s demokraciou nemá nič spoločné.
    Viem to úplne presne, veď som anarchista. 😛  😛  😛  😁  😈

kavis
    Účastník (Participant)

papi ale aj tak slušnosť káže že keď sa chlapi začnú baviť o politike tak majú skončiť u holých báb a tie my chýbajú v tých nadtrojriadkových príspevkoch  😇

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  nemhápeš, že som len zaskočil za exebubelaja? 😁 

Podľa mňa je to stránka 40+ a keď tu budeme robiť a písať hoci aj o rozborke a zborke SA 58
    každého je trt potom. Malo by to tak byť 👍  ale nie je 👎

majanko
    Účastník (Participant)

Fúúúj holéé ženskééé….kušš, ješšišinko kavisko -zlatíčko a ňemohli bi tu biť aj holí chlapi… ? Mislím v tejto debatičke ?

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kavis, veď nahé baby nech pridáva, kto tu rieši politiku.

😈  VANUCCI, vždy som myslel, že by som nemohol pracovať, ako policajt alebo vojak z povolania…

Ale keby som mal spravovať server pre 40+, okamžite by som sa hlásil radšej za posledného vrátnika v armáde… 😁  😁  😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  určite by ťa brali, lebo za jeden plat by mali 3v1  vrátnik + hydraulická rampa + motospojka celoročná 👍   😉

kingston
    Účastník (Participant)

No a jak ste sa rozšoupli 🙂  👍 

Majanko filozofickú otázku  A čo Varadero?  som nadhodil kvôli tomu že ktosi od Topolčian, už si nepamätám kto presne 😎 , ponúkal na jednej motostránke Varadero na predaj 🙂 .

Chcel som sa prihlásiť na stránku  Varadero.cz  voľakedy v januári ale odpoveď s prihlasovacími údajmi mi zatiaľ neprišla .

majanko
    Účastník (Participant)

Kingston poslal som Ti ss, kde fšetko vysvetľujem…niektoré veci sú inak než sa vidia 😉

yoffo
    Účastník (Participant)

SLOBODA.

Večná téma.
    Každý si pod tým termínom predstavuje niečo iné.
    Mám na háku tajné služby celej galaxie.
    Mám na háku odpočúvanie a zbieranie informácií o mojej osobe.
    Mám na háku mocných tohoto sveta.
    Mám na háku „politiku“, využívam volebné právo a tak, ako som za komančov
    voliť nechodil, teraz budem chodiť a keď už nebudem vládať, nechám si priniesť urnu.
    Volebnú.
    Parafrázujem úžasný výrok pána Herca Hrušínského:
    “ běž se podívat do krematória, AŤ VÍŠ DO ČEHO JDEŠ.“
    To je jediná Slobodná Istota.

Sloboda nie je anarchia, ako veľmi správne tvrdí Vrchný Anarchista GTX(L).
    Snažím sa dodržiavať pravidlá…..celkom slobodne.

5 X anarchistické papiky 😈  😈  😈  😈  😈 

Váš Monarchista Cruiserista.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,336 až 7,350 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri