Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,441 až 7,455 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Tunak
    Účastník (Participant)

kavis: daj si odstranit zopar rebier a uz ta nebude nic boliet. Aj Marilyn Manson to tak poriesil 😇 

solim
    Účastník (Participant)

Dnes sa snažíme spomenúť, do ktorej sme to vlastne zaľúbený . 😈  😈  😈    Pssst!!!

Mlhos
    Účastník (Participant)

Sviatok zvrhleho mnicha? Vobec nie v polovicke februara si vtactvo hlada partnerov

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 No ano, sex a láska moc spoločného nemusia mať, ale zas dnešná mládež je asi presvedčenáí, že pred objavením Ameriky ľudia ani netrtkali… 😁 

Na druhej strane žgrloši vždy nájdu dôvod, prečo nekúpiť kytičku snežienok. 😛

Ja si viažem do kytice stebielka slamy… VANUCCI, kompromis, ta ne?   😠 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

papi  už nemdlho, už len do stredy a bude trojstredovačka 😁  😁  😁 

Stredu večer 19.2.2014 prosím  nevyrušovať. 😛

kavis
    Účastník (Participant)

Tunak len tí z malím egom si musia dať odstraňovať rebrá  😈 a asi ma nepoznáš dobre keď nevieš že ja som zarytý nefajčiar  😇 
    papi ………. ale radšej nič  😁 lebo náhodou vytiahneš na mňa niečo čo som tu napísal v prvohorách  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Hehehe.

Máte právo neprehovoriť.
    Všetko, čo poviete, môže byť použité proti vám.

Ale už nie som archivár, už nič nevyťahujem, hlavne čo je z prvohôr. Som rád, keď ešte nájdem, čo som odložil včera… 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja nic nehovorim. Ale na moje slova dojde.

bobolak
    Účastník (Participant)

Ja som to hovoril,ja som to hovoril, dnes aj na mňa dójde,,priatelia vidíme sa vo varan clube večer,a šeckým dakujem za vinše,(AD zajtrajška tak podám správu s pozdravom s bifíkom za svetový mier a nikdy inak !!! 😈 x5 papikov morse 2x .- / -..

Hog
    Účastník (Participant)

Pro Boba:   Už vím, proč Ti ten bifík tak chutná ! 🙂 
    Jde o tak zvaný průtahový destilát, který má příznivý vliv na lidský organismus. 😈 
    zejména podporuje látkovou přeměnu a trávení ! 😛

kingston
    Účastník (Participant)

Jirko, ten Bifík to je len imperialistická prezlečená borovička len Bobo to ešte nezistil.

Papi bol  som skontrolovať Lapajovu fázu čo našiel minulý rok. Nebola tam, čo včul?

bobolak
    Účastník (Participant)

Hogu,,niekedy v praveku niekto zavesil na motorajde vysledky asi holandských vedcov že bifik je zdravy chľast,,komentoval to vtedy papi: došli na to ,čo bobolak už vie 30rokof,,papi dík za uznanie,ja som si to zapamatal,aj keď to bolo dááávno 😘  😘

bobolak
    Účastník (Participant)

Kingston,nič proti borovičke,ale za komančov borovička sa dala len spišská,ale tu obyčajnu borovičku som sa bál ,,holt som zbabelec,račej som si kupoval v tuzexe za 7 bonof bifika,čo už narobíš keď som rozmaznaný??? 😁  😁

kingston
    Účastník (Participant)

Zdeno   😁 .

Dodatočne všetko najlepšie k narodeninám, veď ty ich máš tak isto ako môj mladší dedič, aj on sa narodil dnes pred 25 rokmi.

Mlhos
    Účastník (Participant)

Papikam snezienky sa davaju na MDZ  😁  na Valentina jedine tulipan co v ruke rozkvitne  😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,441 až 7,455 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri