Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 736 až 750 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    solim
    Účastník (Participant)

Yoffo: No a rýdziky sú kde? 😶

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Retro , vítaj, tvoju adresu ešte mám, hodím ti ten komplet Holíč na CD a pošlem – ale myslím, že až na malé výnimky tie občas obnažené krásky poznáš už naspamäť… 👍

Retro
    Účastník (Participant)

Papi nemusíš CD presne preto že to všetko už mám. Stačí mailom len tie kde som ja. Nie žeby som bol narcis, ale na pamiatku 😉

theo
    Účastník (Participant)

Dnes ked Sagan vyhra a Maguma nestrati sisak, dostanu spolocne meno ,,Saguma,, 😁 🤣

yoffo, destilére, destilére destilére a potom destilére destilére destilére destilére. 👍 👍

papi, ani strihnut si sa nestihol 😶 😁 😁

Koky
    Účastník (Participant)

Ďakujem za prerobenie ikonky…..ja som z tých počítačových zázrakov akosi mimo… 🙂 🙂

Koky
    Účastník (Participant)

Toto poďakovanie patrí Papimu…akosi sa mi to tam vymazalo…. 🙂 👋

Mlhos
    Účastník (Participant)

Theo myslis podobne ako Satica a Latinsky ? 😁

WIKINO
    Účastník (Participant)

Theo , povyšujem ťa na dvorného menovača kmeňa. Ten Saguma nemá chybu. Horšie bude , že náčelník si bude musieť vymeniť čelnú ešpézetku na Honde. 🙂 😀 😁 😁

theo
    Účastník (Participant)

Zatial nas nacelnik reprezentuje statocne, videl som ho ako tam dole stoji, černe okulare ma ako mafiózo a uziva si to naplno 😀 👋

Goldy
    Účastník (Participant)

No Goldy sa túlal po trati a žasol 😶 ako Papim nafotené motorky naháňajú sekundy a tak ho to zaujalo, že nestihol hromadný odchod na dolné zeme, ale trafil aj bez doprovodu. 😉 Okrem toho, na môj vkus ste odchádzali veľmi skoro, nakoľko som musel počkať, aby prešli účinky kávy, ktorú sme vypili s Catmanom, keďže do mojej sa nedopatrením dostal aj jeden menší rum. 😈 Inak škoda, že ste nešli so mnou, alebo ja s vami, bol by som vám s radosťou zaplatil vyššie spomínanú zmrzlinu v NZ, keď sme sa tak spotili cestou domov. 🤣

Bopsik
    Účastník (Participant)

Papi:

Zlatica, Arana, dajak mi to nedokapcuje, asi som malo sustredeny neviem v akej suvislosti to je… 😟 to nevadi

Ale sisak mi je jasny:

1. Si sak – si velky sacok

2. Sisak – cicac, vyciciavac, ten co saje

3. Sisak – moj kamarat sa vola Vasil Sisak

4. SIS ak – Slovenska informacna sluzba Ta posulozi, ak…

5. sisak – Plechova ciapka, v nasom pripade zlata Willowa (zdroj Google translator)

Bopsik
    Účastník (Participant)

Pokusim sa prezentovat kratke vzdelavacie video pre Zdena Bobolaka. Este neviem, vsetko je raz prvykrat.

[linka]

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Bopsik , viem, že si už mal problém s translatorom, tak som chcel pomôcť, aby si teraz rozumel náčelníkovi…

Je v Pardubiciach na zlatej prilbe – a pred mojou ponukou riešili, že šlohnú "arany sisak". Akože zlatú prilbu.

#1074;#1086;#1090; #1080; #1074;#1089;#1077; 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Posledný riadok som napísal azbukou, ale to prešlo nejak čudne. 😀

Úspešní lúštiteľia vyhravajú hodnotné tradičné ceny kmeňa 😀 🙂

yoffo
    Účastník (Participant)

Pažrawá ma privítala s otvorenou ………..onou……….jak sa to volá ???.. 😈

A som stihol finále Pardubického Arany Šišáka, Natscelnik bol asi v igelite, nemvidieť ho bollo.

Alle: Arany Pohlawnú Pokrývku vysú….(ťažil)! pretekár z Klokáňova…….teda tam má Natschelnik

fassácké contakty, takže keď sa tam budeme plaviť na výjazd (…PUČA…), mákneme si aj na ŇU. 😈

(…PUČA…) – Poučný Uluru Čunder Austrálsky 😈 😈 😈

Theo: dal si mi tam, že 7x destillere……..je úplná howadina szilwa pálinka destillere 7x,

to je iba f tej blbej dánskej či nórskej recklame, tam také nevedia robiť, iba chlastať 😶 😁 🤣 🤣

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 736 až 750 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri