40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
28. septembra 2013 o 19:34 #85118
theo
Účastník (Participant)Dyk, že reklama na mažolu III. 🤣
28. septembra 2013 o 19:44 #85119Mlhos
Divák (Spectator)Hlavny odvolavac je v spodnom rade trochu ho kryje taky skaredy bradaty bezdomovec co sa chcel s nami vyfotit 🤣
28. septembra 2013 o 19:47 #85120Mlhos
Divák (Spectator)Musel som ho trochu podviagrovat lebo mi hovoril ze ked si kliknem na tu stvorfoto tak sa mi kazda na ktoru kliknem otvori na cely monitor a ono rit palovu 😶 okamzite to oprav 😁
28. septembra 2013 o 20:44 #85121WIKA
Účastník (Participant)Bopsík, napíš Ježiškovi, možno Ti donesie novú flanelku 👋 👋 😀 Alebo ak prídeš na zabíjačku, možno vyhráš v tombole! 👍 👍
28. septembra 2013 o 21:46 #85122zefototh
Účastník (Participant)Alebo vyhráš chlpy z možole . 😁
29. septembra 2013 o 5:27 #85123WIKINO
Účastník (Participant)Bré ránko.Dnes sa znovu črtá pekný deň. Včera vo Fraštáku bolo príma, len keby nebolo toľko národa. 🙄
Bopsík nečakaj na zabíjačku, opýtaj sa Larsona či mu nezostali chlpy z ČULÁCKEHO divočáka. Sú čierne a dobre tvrdé, tie niečo vydržia 😀 😀. O.I. u nás sa plynová turúra nereže flexkou, ale sa v nej pečú koláče a maso 🙂
Vstávajte, žobrák už je na tretej dedine.
Bobo žiadne správy o burčáku29. septembra 2013 o 6:18 #85124Bopsik
Účastník (Participant)No, taku slabsiu Majolu by som mozno aj tromfol so svojou nadvahou, ale ja by som sa branil pri zabijani.
Tie flexky su tiez svine, davnejsie som si odfajcil okuliare. To svietiace zrno, co od nej odletuje sa mi nalepilo na sklo a nejde dole ani smirglom.
Dnes by som chcel pojazdit, je nerdela. A caplo bude okolo obeda. 😉29. septembra 2013 o 6:40 #85125WIKA
Účastník (Participant)Czody, a ostatní Michalovia, všetko len to najlepšie k dnešným meninám, veľa zdravia, šťastia a vždy šťastný návrat z výjazdu. 😘 😘 😘 A ešte dodatok: Aby ste sa ešte takto dlho volali 👍 👍 👍 😀 Všetkým želám príjemný a slnečný deň.
29. septembra 2013 o 6:46 #85126maguma
Účastník (Participant)Odchadzam pre arany sisak ak nas nechytia vecer som doma aj so sisakom aranyovym. sm
29. septembra 2013 o 7:36 #85127przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Interné info pre Bopsika :
Nakoľlko Araňa je Zlatica, arany (čítaj araň) je zlato.
A či už sám uhádneš, čo to je "sisak"?😉 Externé info for all :
Ak chcete vidieť mávať o106 náčelníka do kamery, prepnite od 13:05 na ČT Sport (či ČT4, jak je libo), Vysielajú z Pardubíc naživo rozjazdy, akurát sa to furt strieda s cyklistickými pretekmi v Taliansku.😁 Interné info pre náčelníka :
Vilo, ty len mávaj do šeckých kamier o106, nikdy nevieš, kedy budeš v zábere. A pozor, aby si s tým trojkilovým rapkáčom nepomlátil motodedkov okolo seba… 😀
A že pozdravujeme… 😉29. septembra 2013 o 8:01 #85128solim
Účastník (Participant)Pozeráme aj Magumu aj Sagana. 😁
Som zvedavý, ktorý donesie na Slovensko zlato ! 👍
29. septembra 2013 o 8:03 #85129yoffo
Účastník (Participant)Práve mi volal Natschelnik z Pardubického Perníka, že ide prevážať Zlatú Prilbu na štadión,
je z tej atmošky pretekov taký nadšený, jako keď varil s Larsonom na ČUL-e divočácky guláš 😁Fotí o 100pérto, ale kdeže finále je až o 18,00 zavesí ich sem asi až záftra. 🙂
😀 Dobré ráno 😉
(Papi: a on má zo sebou aj (iba) trojkilového raptora ???) 😶 😶 😶 😈 😈 😈
29. septembra 2013 o 8:19 #85130yoffo
Účastník (Participant)29. septembra 2013 o 8:30 #85131przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Fíha, Yoffo, cenná surovina, veru. Len to nezničte nejakým 25-hodinovým varením, ako ten barbar VANUCCI 😀
Ono sa to vykvasí samo, a potom už len destilovať… 😁
Vilo volal aj mne, že prilbu šlohnúť nemôže, ale že nenápadne vymeniť by sa to dalo. Aj sa nakontaktovali na nejakého klenotníka, čo vie pozlatiť plast. Že prilba z môjho avataru by aj vyhovovala, či by som nemohol friško poslať…
No, ale keď my tu máme len takých bifíkových UPSkáčov, kerí za svojimi oknami furt doobeda len chrápu… Takto to asi nepôjde… 😀29. septembra 2013 o 8:33 #85132Retro
Účastník (Participant)Zdravím všetkých odrastených na fóre v novej a myslím podstatne solídnejšej firme.
Ďakujem királymu Papimu s doprovodom za návštenu a prehodenie pár nesúvislých viet v Holíči 😉
Nejaké z tých fotiek by si mi mohol poslať… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji