40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
9. marca 2014 o 19:53 #92245bobolakÚčastník (Participant)
To teda si precceda 👎 (byvalý) 👎 na vine kuadrát mal ten mlhy pravdu,mlhy čo ty na to??dojdi mi pomoct a pustím ťa aj do ladničky potom 👍 kamaráti na mna serú,alebo kablujú??? ma poznajú len ked ništ netreba robit 😛 😛 👎 čo mám ostať skutrištom????? 😶
9. marca 2014 o 20:03 #92246yoffoÚčastník (Participant)Keď Ti nepomóže kamarát, zavolaj PRIATEĽA. 😛
Tam to mášš issté, pupúúúúššš. 😶 🙂 😁
Ja keď v tomto čase otvorím chladničku, je tam fico, ko.ko…….t ….yeden cserwený. 😁
(darmo odwoláwáš…..já som nieodVolaŤeľný……..szamozwaný)
ale móžem vymeniť potpreccedu.9. marca 2014 o 21:53 #92247przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😟 Žiaľ, občas to nie je všetko len o srande…
Chlapci a dievčatá, bacha na cestách.Dnes to ukončil jeden môj starý známy…
Na výjazde vo väčšej skupine spadli viacerí, všetci sa pozbierali, len Rudlík (Introš 1800, predtým jazdil všeličo, o.i. aj PAN-a 1300 a mal skúseností za vagón…) ostal ležať – a v sanitke zomrel.
Catmanovci ho poznali veľmi dobre, boli spolu v Chorvátsku, aj Rudiho žena, Gabika jazdí na vlastnej mašine.
Rudolf Rudlík Záčik, dávaj na nás pozor odtiaľ zhora…9. marca 2014 o 21:57 #92248przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Aj meno preklepnem, teda Rudo Záček… Myslím, že bol na FB…
10. marca 2014 o 2:29 #92249kingstonÚčastník (Participant)Papi to je zlá správa. Bohužiaľ stáva sa…
10. marca 2014 o 5:24 #92250yoffoÚčastník (Participant)UFF………………… 😠
10. marca 2014 o 6:40 #92251MlhosÚčastník (Participant)Co kde koho caka tam ho to neminie a pekne si ho to samo navedie
10. marca 2014 o 10:03 #92252BopsikÚčastník (Participant)Hmlistý
toto je fatalizmus, absolútne neberiem. Ja rozhodujem kam pôjdem, kedy a s kým, čiže môžem ovplyvniť svoje konanie. A nikto iný neriadi môj „OSUD“ (ak nepočítam NGŠT).
Ak by som podľahol fatalizmu, nič by som nerozhodoval, len čakal čo sa stane… 👎
Kolegu čo to zapichol som asi nepoznal, ale je to smutné, čo sa mu stalo, je mi to ľúto… 😟. Nech má tam hore vždy dostatok benzínu a slnečné počasie…
10. marca 2014 o 10:56 #92253MlhosÚčastník (Participant)Az sa ti to stane potom pochopis ja som tiez tade nechcel ist chcel som ist uplne inakade a pekne ma to tam doviedlo ty si iba myslis ze ty rozhodujes ;)konov lofas
10. marca 2014 o 11:51 #92254kavisÚčastník (Participant)Smutné ale ako môj otec hovorieval: “ každý má svoju sviečku a tá raz dohorí “ alebo “ čo je komu súdené toho neminie “ a práveže ja sa rozhodujem a idem tadiaľ ako osud chce ……. 😇
No a teraz z iného súdka, strašne málo reakcí na ten môj dopyt ohľadom tých zapaľovacích sviečok tak som už výber zúžil na tieto:
1, Brisk BR14YC-9
2, Champion RA8HC
3, NGK DCPR7EPo konzultácii z náčelníkom som papim odporúčanú lojovú vylúčil. To fak tu nie je nikto odborníkom čo by rozbehol diskusiu o kvalite výrobcov? Bol som v obchode a ohľadom NGK mi predavač ukázal krabičky kde je „Made in Japan“ tak ja ti neviem čo ty na to krampus predava tvrdil že si to japonci nepustili von tak akoaj značku Denso. 😈
10. marca 2014 o 12:14 #92255HogÚčastník (Participant)Kavis, jediná značka, kde to nevyrábějí šikmoocí je Brisk ! 🙂
10. marca 2014 o 12:18 #92256kavisÚčastník (Participant)Hogu a si si istý, šak v telke dávali v správach ako v čechách šikmooký pekne v tvare pochodovali z práce do ubytovne neviem už aká to bola fabrika 😈
10. marca 2014 o 12:27 #92257przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Kavis, nelám si zbytočne hlavu, hociktoré z doporučených (manuálom) sú dobré, podobne, ako Brisky so zodpovedajúcou tepelnou hodnotou.
Čo kde sa vyrába, je jedno, je to lacný spotrebák a aj tak už nikto nič negarantuje… 😁
Brisky sú fakt dobré a dostaneš ich v každej predajni auto- či motopríslušenstva.10. marca 2014 o 13:01 #92258bobolakÚčastník (Participant)Kavis ,papim odporučanu lojovú sviečku si zavrhol,tak ešte porozmýšľaj nad mlhošovou radou,,moderné sú kahance a su aj levnejší…… 🙂 😛 mlhoš aj ty riadiš troflak len tam de ti idu pavučiny 😁 😁 síce som jedného poznal čo si postavil hlavu a odbočil z cesty kde nemal pavučiny,,bola to prča museli sme ho na tyči ťahať pod pavučiny, bol to autobusák z volneho išiel na troflak…… 😁 😁
10. marca 2014 o 13:44 #92259keckyÚčastník (Participant)Kua zase VZR:-(
R.I.P
http://auto.sme.sk/c/7129890/motorkar-nezvladol-zakrutu-a-narazil-do-znacky.html
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.