Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,861 až 7,875 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    bobolak
    Účastník (Participant)

Teraz pozeram foto,,kua ja som tak isto v takej zatačke zaspal a vj**l som sa do lesa povedľa storočneho buka a som si rozbil len hubu,kua keby 👎 tam nebola ta značka tak sa šmyka po riti k lesu,,a ide sa ďalej…keby keby…..boli by sme šecci v nebi.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Mne sa stalo v jeseni.

Som si švihal, a za Kolbasovom je taká fest ostrá pravá. Ani som sa nenazdal, a už som bol v protismere, skoro až na krajnici. Zalial ma studený pot, a modlil som sa, že nešla oproti žiadna Tatrovka, ani V3S-ka. Ináč som v novinách. 

Bol to osud, Mlhoš? Či moja hlúposť?

Hog
    Účastník (Participant)

Pro zasmání i ponaučení: 🙂 

Vodka s ledem poškozuje ledviny 🙂 
         Rum s ledem   poškozuje játra 🙂 
         Gin s ledem     poškozuje srdce 🙂 
         Whisky s ledem poškozuje mozek ! 🙂 

Je to vůbec možné, že led je tak škodlivý ?! 😁 

Mlhos
    Účastník (Participant)

Nuz Bopso bol to osud vystrihal ta ze nemas blbnut inak ti posle v protismere kamion a ak si to pochopil uz sa ti nestalo ze by si vybehol do protismeru osud ma asi na teba nachystane nieco insie ,pozri taky sumacher kolko toho odjazdil na F1 a aj na zjazdovke mohol ist rovno a nevybocovat z nej mohol ist aj o meter vedla ale ono si ho pekne naviedlo a bum jedinykrat som mal v horoskope nevydavajte sa na cestu a isiel som v Uherskom Hradisti mi prasklo tesnenie pod hlavou a zadrel sa motor a vtedy ziadne odtahovky neexistovali rozhodovat sa mozes ako chces ale vzdy sa rozhodnes len tak ako to mas sudene uz sa mi kolkokrat stalo v nejakej situacii ze toto som uz videl toto poznam a viem aj ako to dopadne ale nikdy to neviem predtym az ked sa to zacne diat

Bopsik
    Účastník (Participant)

To je len taký názov, že OSUD. Ani netušíš, čo Ťa čaká. 

Keď pôjdeš doprava, budeš vpravo a povieš: „To bol môj osud, byť vpravo.“
    Keď pôjdeš doľava, budeš vľavo a povieš: „To bol môj osud, byť vľavo.“

Takže dristy.

Keď by si vedel dopredu, že aký máš OSUD, to by bolo iné kafé, ale PRD.

theo
    Účastník (Participant)

Osud je dobre, ale aj odemižon sa da  😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Mlhoš, švacnem ťa po hlave fľašou od Bifíka (nech má aj Bobo radosť), a potom poviem: to nie ja, to osud…
    Stalo sa, lebo sa to muselo stať.
    No, ale hybajte s tým osudum friško do ringu… 😉 

Pýtate sa ma viacerí, či ste mohli Rudlíka poznať (telefón, SS).
    Ano, mohli. Ale z ciest a z akcií, zrazov. Nebol to internetový hrdina, nikomu sa nikam nepchal, jazdil so svojou partiou – a veľa.
    Dám jednu fotku z čias, keď mal ešte PANa, stoja úplne vľavo s manželkou Gabikou (fotené v Kalnej n. Hr. pri „našom“ tanku, cestou do Levíc na Riders-Party 2009):

No a napr. ste ho mohli zaregistrovať na vlaňajšej R66, kde aj my geriatrici sme boli v hojnom počte. Fotka je z oficiálnej stránky R66SK, vľavo vedľa Rudiho na Introšovi je Gabika na svojej Marauder 800. Na okolí KN-NZ Rudlíka poznali skoro všetci motorkári v našom veku…
    Česť jeho pamiatke.

kingston
    Účastník (Participant)

theo   😁

Pred chvilkou mi volal natschelnik, ma nejake problemy s kablom tak som ho odkazal na teba 😛 😈 .

A nadmajor ronyslav žocharovič magumovský akurat nejakeho vlkodava irskeho daval do laty pocul som v telefone ako ho prehanal po buzeraku.

Mlhos
    Účastník (Participant)

„Mladý muž unavený mestským životom sa usadil v malej dedinke. Kúpil si zanedbaný pozemok, postavil na ňom dom a pred ním vytvoril prekrásnu záhradu. Navštívil ho dedinský farár a hovorí mu:
    – Blahoželám vám, Pán Boh a vy ste tu vykonali dobrý kus práce.
    – No viete, pán farár, mali ste sa sem prísť pozrieť vtedy, keď tu Pán Boh hospodáril sám.“

ako vravim kde ta co caka tam ta to neminie a aj ked sa vam to prudko nelubi  ziaden vedec to este nedokazal vyvratit 
    http://www.cas.sk/clanok/273964/po-incidente-na-diskoteke-tomas-25-zomrel-kto-ho-zabil.html

lara
    Účastník (Participant)

To je ale veľmi smutné  😠

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

…ako vravim kde ta co caka tam ta to neminie…

😈  Mlhoš, je to síce svätá pravda, ale aj mlátenie prázdnej slamy bez filozofického obsahu, na úrovni vidieckej babičky z roku 1540 a zároveň ničnehovoriaca hlúposť najhrubšieho zrna. 😘
    Nikdy som totiž nestretol nikoho, kto by tvrdil, že …čo ma čaká, to ma minie… 😁 
    Veď keď ma minie, tak ma to asi nečakalo, žejo, vole? 😁

Akých vedcov tu spomínaš? Čo vlastne mali vyvrátiť?  😁 

(Otázka bola rečnícka, nevyžaduje odpoveď)

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 SOLIM, nebuď koňšpiračný, téma „výjazdy“ (hentam, oné…) má v popise uvedené, že sa maže automaticky, ak sa neobjaví nový príspevok do 60 dní…
    Aj ja som to zistil až vtedy, keď som sa chcel vrátiť pre informácie  ku starším výjazdom iných – a tie témy tam už neboli.
    Ak chceš, aby ostali „večne“, daj to do „len tak„- u 😉

yoffo
    Účastník (Participant)

😶 😶  😶  😶  😶

ahojko
    Účastník (Participant)

K smrti sa neviem vyjadrovat,preto s a ani sa nebudem pokusat,..

PAPI,

som rad ze si nam ho takto priblizil… 

WIKINO
    Účastník (Participant)

Bré ránko, slameňáci , rentoši a pomeristi 🙂
    Message for Frco only : 81 / 55 👍 
     Ná do dojde v sobotu do Incheby ? Keď aj vnúčik je rider tak nejaký dres by sa mu hodil.
    Rudlík R.I.P.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 7,861 až 7,875 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri