40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 10 months by
maco.
-
AutorPríspevky
-
10. marca 2014 o 14:44 #92260
bobolak
Účastník (Participant)Teraz pozeram foto,,kua ja som tak isto v takej zatačke zaspal a vj**l som sa do lesa povedľa storočneho buka a som si rozbil len hubu,kua keby 👎 tam nebola ta značka tak sa šmyka po riti k lesu,,a ide sa ďalej…keby keby…..boli by sme šecci v nebi.
10. marca 2014 o 15:53 #92261Bopsik
Účastník (Participant)Mne sa stalo v jeseni.
Som si švihal, a za Kolbasovom je taká fest ostrá pravá. Ani som sa nenazdal, a už som bol v protismere, skoro až na krajnici. Zalial ma studený pot, a modlil som sa, že nešla oproti žiadna Tatrovka, ani V3S-ka. Ináč som v novinách.
Bol to osud, Mlhoš? Či moja hlúposť?
10. marca 2014 o 16:03 #92262Hog
Účastník (Participant)Pro zasmání i ponaučení: 🙂
Vodka s ledem poškozuje ledviny 🙂
Rum s ledem poškozuje játra 🙂
Gin s ledem poškozuje srdce 🙂
Whisky s ledem poškozuje mozek ! 🙂Je to vůbec možné, že led je tak škodlivý ?! 😁
10. marca 2014 o 16:52 #92263Mlhos
Účastník (Participant)Nuz Bopso bol to osud vystrihal ta ze nemas blbnut inak ti posle v protismere kamion a ak si to pochopil uz sa ti nestalo ze by si vybehol do protismeru osud ma asi na teba nachystane nieco insie ,pozri taky sumacher kolko toho odjazdil na F1 a aj na zjazdovke mohol ist rovno a nevybocovat z nej mohol ist aj o meter vedla ale ono si ho pekne naviedlo a bum jedinykrat som mal v horoskope nevydavajte sa na cestu a isiel som v Uherskom Hradisti mi prasklo tesnenie pod hlavou a zadrel sa motor a vtedy ziadne odtahovky neexistovali rozhodovat sa mozes ako chces ale vzdy sa rozhodnes len tak ako to mas sudene uz sa mi kolkokrat stalo v nejakej situacii ze toto som uz videl toto poznam a viem aj ako to dopadne ale nikdy to neviem predtym az ked sa to zacne diat
10. marca 2014 o 17:48 #92264Bopsik
Účastník (Participant)To je len taký názov, že OSUD. Ani netušíš, čo Ťa čaká.
Keď pôjdeš doprava, budeš vpravo a povieš: „To bol môj osud, byť vpravo.“
Keď pôjdeš doľava, budeš vľavo a povieš: „To bol môj osud, byť vľavo.“Takže dristy.
Keď by si vedel dopredu, že aký máš OSUD, to by bolo iné kafé, ale PRD.
10. marca 2014 o 18:01 #92265theo
Účastník (Participant)Osud je dobre, ale aj odemižon sa da 😈 😁
10. marca 2014 o 18:14 #92266przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Mlhoš, švacnem ťa po hlave fľašou od Bifíka (nech má aj Bobo radosť), a potom poviem: to nie ja, to osud…
Stalo sa, lebo sa to muselo stať.
No, ale hybajte s tým osudum friško do ringu… 😉Pýtate sa ma viacerí, či ste mohli Rudlíka poznať (telefón, SS).
Ano, mohli. Ale z ciest a z akcií, zrazov. Nebol to internetový hrdina, nikomu sa nikam nepchal, jazdil so svojou partiou – a veľa.
Dám jednu fotku z čias, keď mal ešte PANa, stoja úplne vľavo s manželkou Gabikou (fotené v Kalnej n. Hr. pri „našom“ tanku, cestou do Levíc na Riders-Party 2009):No a napr. ste ho mohli zaregistrovať na vlaňajšej R66, kde aj my geriatrici sme boli v hojnom počte. Fotka je z oficiálnej stránky R66SK, vľavo vedľa Rudiho na Introšovi je Gabika na svojej Marauder 800. Na okolí KN-NZ Rudlíka poznali skoro všetci motorkári v našom veku…
Česť jeho pamiatke.10. marca 2014 o 18:19 #92267kingston
Účastník (Participant)theo 😁
Pred chvilkou mi volal natschelnik, ma nejake problemy s kablom tak som ho odkazal na teba 😛 😈 .
A nadmajor ronyslav žocharovič magumovský akurat nejakeho vlkodava irskeho daval do laty pocul som v telefone ako ho prehanal po buzeraku.
10. marca 2014 o 20:13 #92268Mlhos
Účastník (Participant)„Mladý muž unavený mestským životom sa usadil v malej dedinke. Kúpil si zanedbaný pozemok, postavil na ňom dom a pred ním vytvoril prekrásnu záhradu. Navštívil ho dedinský farár a hovorí mu:
– Blahoželám vám, Pán Boh a vy ste tu vykonali dobrý kus práce.
– No viete, pán farár, mali ste sa sem prísť pozrieť vtedy, keď tu Pán Boh hospodáril sám.“ako vravim kde ta co caka tam ta to neminie a aj ked sa vam to prudko nelubi ziaden vedec to este nedokazal vyvratit
http://www.cas.sk/clanok/273964/po-incidente-na-diskoteke-tomas-25-zomrel-kto-ho-zabil.html10. marca 2014 o 20:43 #92269lara
Účastník (Participant)To je ale veľmi smutné 😠
10. marca 2014 o 20:45 #92270przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)…ako vravim kde ta co caka tam ta to neminie…
😈 Mlhoš, je to síce svätá pravda, ale aj mlátenie prázdnej slamy bez filozofického obsahu, na úrovni vidieckej babičky z roku 1540 a zároveň ničnehovoriaca hlúposť najhrubšieho zrna. 😘
Nikdy som totiž nestretol nikoho, kto by tvrdil, že …čo ma čaká, to ma minie… 😁
Veď keď ma minie, tak ma to asi nečakalo, žejo, vole? 😁Akých vedcov tu spomínaš? Čo vlastne mali vyvrátiť? 😁
(Otázka bola rečnícka, nevyžaduje odpoveď)
10. marca 2014 o 21:21 #92271przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 SOLIM, nebuď koňšpiračný, téma „výjazdy“ (hentam, oné…) má v popise uvedené, že sa maže automaticky, ak sa neobjaví nový príspevok do 60 dní…
Aj ja som to zistil až vtedy, keď som sa chcel vrátiť pre informácie ku starším výjazdom iných – a tie témy tam už neboli.
Ak chceš, aby ostali „večne“, daj to do „len tak„- u 😉10. marca 2014 o 21:57 #92272yoffo
Účastník (Participant)😶 😶 😶 😶 😶
10. marca 2014 o 22:34 #92273ahojko
Účastník (Participant)K smrti sa neviem vyjadrovat,preto s a ani sa nebudem pokusat,..
PAPI,
som rad ze si nam ho takto priblizil…11. marca 2014 o 5:28 #92274WIKINO
Účastník (Participant)Bré ránko, slameňáci , rentoši a pomeristi 🙂
Message for Frco only : 81 / 55 👍
Ná do dojde v sobotu do Incheby ? Keď aj vnúčik je rider tak nejaký dres by sa mu hodil.
Rudlík R.I.P. -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

Harley-Davidson – novinky 2025

Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

TEST Husqvarna Svartpilen 801: štýlová žiletka v čiernom

TEST Aprilia Tuono Factory V4 1100: stará vs nová podľa inštruktora MRA

TEST exkluzívne z Barcelony: Yamaha NMAX 125 2025

TEST Honda NX500 2024: sen na začiatok

Motocyklový intercom SCS – ktorý si vybrať a ako ho namontovať?

TEST Aprilia Tuono Factory V4 1100: stará vs nová podľa inštruktora MRA

TEST Honda CB650R s e-clutch: veľký pomocník bez obmedzovania

Malé supermoto, more zábavy: KTM 125 SMC R a KTM 390 SMC R

Triumph Speed Triple 1200 RS 2025

Ducati Diavel V4 vs Triumph Rocket 3 Storm R: Súboj titánov

Harley-Davidson – novinky 2025