40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
11. marca 2014 o 6:42 #92275MinehawaÚčastník (Participant)
Coucou all 😘
v piatok s niektorými na viděnou, možno v stánku s Jawou, možno až o 12h v bufete 😎 😛11. marca 2014 o 6:45 #92276yoffoÚčastník (Participant)Massage for (P)papi:::::..
Otázka:
kedy jest strretko v papibufete Inchechecheba Rozinova Russkája ???
PIJÁTOK 12,OO ?? alebo v SOBOTTU 12,OO ZULU ???Háááááááááááááá??? 🙂
Gúteň mórgeň.
WIKINO: Ty furt píšeš záhadné numerá Frcovi a Frco nikde.
😶 😶 😶1 X papik 😈
11. marca 2014 o 7:41 #92277przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Ak do piatku neuzavrú benzínové pumpy a nevypukne svetová vojna:
1) Zatiaľ máme vytancovaných na piatok + 19 °C, ale šaman má ešte dosť síl, tak možno bude aj + 20. Riešili sme to takto, lebo Náčelník chce v piatok. V sobotu sa ochladí trochu, lebo sme odtiaľ šlohli na piatok tých pár stupňov navyše… 😈
2) Takže v piatok na motorke, dúfam, že to vyjde.
Ale keď bude dosť blondíniek s pevnými štvorkami, možno dobehneme aj v sobotu. My dôchodcovia už vieme predsa, čo sú pravé hodnoty na tomto svete. 😉3) Teda tenoreticky, zatiaľ. Treba ešte chvíľu počkať, ale priame vstrekovanie určite nemá páru… Aj keď Bopsik preferuje elektriku… 🤐
4) Celá Incheba nestojí síce ani za jednu návštevu, ale banda a pevné štvorky stoja aj za sobotu. Aspoň by sme v sobotu nejazdili bezcieľne.
5 ) Mine, stánok Jawy tam asi nebude, možno jediná Jawka bude tá Pavla Suchého v stánku Motomagazínu – tam si užiješ, VladiB tam totiž dovolil siahnuť na mašinky. Tak sa len dobre postav, ideme! 😘 😈
11. marca 2014 o 7:45 #92278kingstonÚčastník (Participant)Guten morgen, papi vyčerpávajúca odpoveď 🙂
yoffo veď to máš pod nosom. Tam asi, ako fúzy.
1. Najlepsie ísť v piatok pozrieť motorky a pevné štvorky a potom ísť v sobotu pozrieť pevné štvorky a kúpiť háčiky na fogaše.
alebo
2. ísť v piatok pozrieť pevné štvorky a kúpiť háčiky na fogaše a potom v sobotu ísť pozrieť pevné štvorky a motorky.
A je to.
😇
11. marca 2014 o 7:57 #92279MinehawaÚčastník (Participant)Papi jasné, vďaka za upresnenie 😘 – stánok Motomagazínu je správne .. to vieš, som celá nedočkavá tak už splietam jedno cez druhé,ale veď sa rozumieme 🙂 uvidíme na čo dovolí sáhnout mně 😀
teším sa na vás 🙂11. marca 2014 o 8:09 #92280yoffoÚčastník (Participant)OKI, f pijátok je fassa, akurát nemvím, gdo je to nátelník ???? 😶
Tak f pijátok o 12,OO zulu v papibufete Inhebba.
Lebo poobede musím ísť pre NGŠT do Píščan.
A sobotu som tam zas, ale poobede tam bude asi už veľa veľa čumilov a pevné štvorky
budú uš unavené. 🙂Pozzor, Figyelem, Bacha, Achtung .:
Prosím NEZABUDNÚŤ (prosba iba pre GTX Bandu, ktorá nezabudla)
V SOBOTU HOĎIŤ VôLEBNÝ LÍSTOK TOMU ČERVENÉMU VOLOVI 👎 DO URNY.
( Krematórium Lamač Ba) 🙂
A bude klid.
Ostatní volia zatiaľ normálne. 😁0 X papiky……..
11. marca 2014 o 8:24 #92281krampusÚčastník (Participant)Dobroho ranku,
ste ma navnadili, banda jenna 😁 , néé na štvorky, ale akosi dlhý (čas) som vás nemvidel, a priznám sa aj sa mi cnie, tak sa v duchu pohrávam s myšlienkou dať na otočku IC-čkom Inchebu, celkom to časovo vychádza, len mám otázku na toho najpovolaniejšieho z povolaných, aké číslo Paštikárskej eMHáDé premáva zo stanice na Inchebu, 😶 , lebo prepokladám že vylepené cestovné poriadky budú určite vylepšené mládežou umelecky zdatnou a ja ako človek absolútne neznalý BA hromadnej dopravy by som ten správny spoj našiel v čase odchodu spiatočného vlaku. 😉
😘 😘
krampus11. marca 2014 o 8:28 #92282BopsikÚčastník (Participant)AKO SA TVORIA FÁMY
Eletriku nepreferujem!
Len som sa vyjadril, že mi nezáleží na tom, či jazdím na benzín, drevo, plyn, paru, alebo eletriku. Ide mi poredovšetkým o zajdenie, a nie o údržbu a druh pohonu.
Ak príde eletrika, tipujem že to bude fasa vozenie, ale zatiaľ ju nepreferujem, lebo to ešte nie je ONO. 😉11. marca 2014 o 8:32 #92283krampusÚčastník (Participant)Prišiel by som v piatok, lebo v sobotu idem HODIŤ LÍSTOK (viem komu nie 👎 ), a potom máme summit orgánov KAPORTOUR 2014 👍
11. marca 2014 o 8:35 #92284krampusÚčastník (Participant)Bopsík – a nebezpečná je tá elektrika, kolegyňa má ten Hjundaj električny a skoro ma prešla, lebo som ju vôbec nepočul.
11. marca 2014 o 9:08 #92285MinehawaÚčastník (Participant)Krampus – z hlavnej stanice ide 93 bus, k Auparku, tam uz okom dovidis na Inchebu 🙂
11. marca 2014 o 9:17 #92286przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 Bopsik, netvorím fámy, len podpichujem jedného bloggera. A viem aj, na základe čoho:
Koho sú toto slová?
Na elektrobajku nebudes musiet riesit otacky motora, prevody, kde je jednicka, hore ci dole, ci mam podradit pred ztackou, kolko,… budes si uzivat jazdu. Brzda plyn, smerovky. A udrzba mi tiez nerobi extra radost, je to nutnost.
Je to vec pohľadu, každého otravuje niečo iné. Ja chcem riešiť otáčky motora, prevody, podradenie, nielen brzdu, plyn a smerovky. O tom to pre mňa je a stojí to za tú údržbu.
Basnik chcel povedat, ze nam bude odoprete ukajat sa na radeni, spojkovani a udrzbe, budeme sa viac ukajat na jazde, viac sa kochat a viac sa sustredit na listie, sutelinu a lajna na ceste. Na svoje si ajtak prideme.Básnik nech sa ukája lajnami – ale však sú aj skútre na benzín. Akože benzín nedovolí sústrediť sa na lístie, sutelinu a na lajna na ceste – ale elektrina ano? 😉
Aj automaticka prevodovka v autach sa vsetkym co ju maju, odrazu zapacila.
Ale nie všetci, čo to vyskúšali, si auto s automatickou prevodovkou kúpili. Kto nechce, nekúpi.
ALE:
Úplne sebecký a bezohľadný môj pohľad na vec:
Auto na elektriku za normálnu cenu si berem okamžite, ak na jedno nabitie prejde aspoň denných 500 km diaľničným tempom.
Nie som žiadny eko-buzerant, aby som na súčasnej úrovni tých vehiklov za vlastné financoval tzv. záchranu sveta…
To, čo zatiaľ existuje, je veeeeeľmi ďaleko od mojich očakávaní, je to vec nadšencov a výskumníkov, ako v praveku pri výmene konských povozov za prvé autá.Problém je v tom, že tie prvé bendzínové autá sa mi stále páčia viac, ako napr. tie dnešné (pre mňa impotentné) elektro-skútre. Vyskúšal som, a ak platí, že jazda je cieľ, tak pre mňa tá jazda bola oničom…
V praxi? Vidím známeho tlačiť skútrik hore na most, lebo samo mu to už nevyjde. Ono to vydrží síce nejakých 1000 nabíjacích cyklov, akurát po tridsiatom nabití mu už akčný rádius klesol na polovocu pôvodného… A to už jazdil po tme, lebo aj žiarovka mu zhoršuje dojazd… A teraz mu na to už len prach sadá, lebo už odmieta kupovať nové sady batérií… 😈 Toto je to, čo si dnes u nás z elektro-moto-sortimentu môžeme vybrať. Mne ide o to, čo je v predajni, nie o teórie a články, budúcnosť vidíme predsa všetci…Bopsik, ja myslím, že mi nie sme oponenti, vyjadrujeme sa k tomu istému poháru, že ano? Tak sa neurážaj, bojuj, kua… 😈
11. marca 2014 o 9:38 #92287yoffoÚčastník (Participant)Chááááááááááááááááááá…………..papikám, nikam Tti neleziem, ale lepšie by som to nenapísal.
👍Takže: dnes mi Lapaj Oszkár oszwetľuje cestu, takže NA KONÉÉÉ…….
3 X papiky. 😈 😈 😈
(Viktor, Mine Ti to napísala ((trofflák na naftu č. 93)), asi je to pravda, overím,
lebo šag čo nám Trnafčané budú do toho dindať) 😘11. marca 2014 o 9:42 #92288yoffoÚčastník (Participant)http://imhd.zoznam.sk/@partner/dpb/ba/cestovne-poriadky.html
A hele, je to tu, ak pójde otvoRIŤ, fasa.
11. marca 2014 o 9:45 #92289BopsikÚčastník (Participant)Papi,
božechráň sa urážať, toto nie je o urážke. 😉
V elektromotocykloch si myslím, že vôbec nie sme oponenti, zatiaľ zdieľam s Tebou ten istý názor.Ja sa len na veci snažím dívať z nadhľadu, a to časového i teritoriálneho.Uvediem príklad:
Súčasný humanizmus – teda poňatie práv jedinca, jeho akceptácia, zvyky, názory, správanie, medicína, politika, spoločenské umiestnenie – na Slovensku a dnes.Historické hľadisko – zober si otrokársku spoločnosť, prvotnopospolnú, feudalizmus,… a budúcnosť, kam smerujeme? čo bude?
Teritoriálne hľadisko – západná európa, afrika, ázia, južná amerika – domorodé kmene
Teraz porovnávajme postavenie človeka – hodnota života, názory, politika, medicína.
Čo tým chcel básnik povedať?
Dnešný a Slovenský súčasný postoj môže byť niekde inde a v inom čase úplne opačný, úplne iný. A niekedy nie je na škodu sa zamyslieť globálne a nie lokálne.
Takže aj elektrocykel niekedy o 50 – 100 rokov bude úplná samozrejmosť a benzínové motory budú len v múzeách. (Možno áno a možno ani nie – ani boch nevie dnes) -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.