Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,101 až 8,115 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    egres2
    Účastník (Participant)

Vyberám si kolekciu Čierny princ:
    3ks nášivka malá na trenírky
    1 ks nášivka veľká na tričko
    Dúfam že baby nie sú v MC. 😈
    A mohli by byť na suchý zips aby som ich v prípade nebezpečenstva mohol rýchle strhnúť.

yoffo
    Účastník (Participant)

Dodo, OK, iba mi tam chýba:
    1. Aycov „rámček“
    2. Nápis Kmeň Geriatrix

Ak to tam bude, OK, daj objednávkový liszt.

👍 👍  👍  👍 

1 X papik 😈 
    mórse nix

2841dodo
    Účastník (Participant)

Však som písal , že to ešte nie je hotové, že je to vo fáze prípravy .. až taký rýchly zasa nie som.
    Zatiaľ nič neobjednávajte. Objednávať sa to bude až potom keď sa to vyhlási a keď sa predostrie FINALNA verzia ….  😘 

ďakujem za pochopenie  😁 

egres2
    Účastník (Participant)

Prečo si myslím že tulák je Tramp a Rolling Stones sú valcujúce kamene?

Mlhos
    Účastník (Participant)

Valiace sa kamene
    Sme, valiace sa kamene,
    v nás, horia chladné plamene,
    sme tu a v plnej paráde.
    Večer, ma dobrý začiatok,
    nástup, niektorých mačiatok,
    všetky sa pária zasnene,
    tie zažiaria až zhasneme.

Máš, celkom dobrú priateľku,
    tak bež, bež sa pozrieť na telku,
    sme, valiace sa kamene,
    nám nezáleží na mene,
    (:tak ktorá je dnes na rade:)
    a, á..

My máme jeden dávny sľub,
    za oko, oko, za klub zub,
    len ruky žiadne???,
    ktorý je dnes na rade,
    tak ktorý je dnes na rade,
    tak ktorý,
    tak ktorý je dnes na rade,

tak ktorá…

Mlhos
    Účastník (Participant)

Dodo ja chcem tie okruhle mna pincle neberu myslel som ze Papi co sa s kazdym pozna nema problem taky znak volneho zdruzenia odobrit u kralovskeho klubu pri jeho bydlisku  😁 ved si na to moze obliect vhodne tricko  😁 ked uz mam mat znak ako klub tak chcem znak ako klub a nie ako saso keby som si hento stvorcove dal na chrbat tak by som sa vsade akurat hanbil 👎

Mlhos
    Účastník (Participant)

Ked sa bojite ja to kludne vytlacim a zajdem za emsi aj ked sa s nimi nemusim aby vam niekto nedal po hube  😁 mne to schvalia lebo vedia ze to budem aj tak nosit  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Nie som angličan, učil som sa nemčinu 5 rokov, ale Stonesov som kedysi riešil. Maďari aj za komančov o nich písali voľne a veľa. Pamätám si toto: Nie valcujúce, ani valiace sa, skôr  kamene na vandri… Po kamenných poliach, kde sa rozsypané kamene hýbu z dôvodu pomalých pohybov (kvázi-zosuvov) svahov – teda menia svoje miesta. Tie sa volajú Rolling Stone. Inglish-sleng nazýva takto tulákov od nepamäti…
    Keď sa spieva (nie od Stones), že Papa was a Rollin´ Stone, tak ocko bol veru tulák. 😈

Bopsik, a to vieš, že stratový caster (preklad papi 😁  ) oslavuje okrúhle výročie?

Originál Stratocastre sú aj teraz od cca 400 do 800 evri, tvoja je polla tej malinkej fotky asi Squirer Bullet Stratocaster, čo sú aj nové pod 100 evri.
    Neznamená, že to  je šmejd, veď dnes aj čínske klóny hrajú celkom slušne. Keď skladbu ani nespoznáte, ten zvuk musí niečo pripomínať, skúste:

kavis
    Účastník (Participant)

Miloš a teraz zalez do kúta a hambi sa. Takto si dovoliť zhanobiť náš kmeňový znak. Ver temu že ja si ho dám na chrbát a budem na to pyšný. Práve že to je unikát a nie to guľaté a opičiace sa po MC. Ešte raz HAMBA TI  😛  😛  😛  😛  😛  😛  😛  😛 

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

Papi, tie tvoje originaly za tu cenu su z Mexika. USA Statocaster nekupis v Europe pod tisicku. Ja mam dva, jeden kupovany v BA a druhy kupovany v Seattle s krkom v style 70. rokov – ten ma vysiel fakt lacno. Squier bol svojho casu iba obchodny nazov pre japonsky trh. Kvoli nejakym problemom s licencnym zakonom nesmeli (a pokial viem stale nemozu) americania predavat gitary pod nazvom Fender. Tak vymysleli Squier s malinkatym nadpisom Fender. Postupne sa cast vyroby presunula do Japonska a potom sa z nej stala nova znacka, stale vsak dcerska spolocnost velkeho Fenderu. To iste spravil aj Gibson, ked kupil grecku Epiphone. To, ze sa lacne Squier dali robit do Ciny… iba nasledovali kroky inych…

A mam svoj prvy prispevok… Nemali ste zacinat moju oblubenu temu o oblubenych gitarach….

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Mlhoš, ano, poznám sa s viacerími od HA MC SK osobne, bol som viackrát na akciách v klubovni, ešte keď boli Intruderi – nie je na tom nič tajné… To, že ťa MC zatiaľ neberú vážne, je preto, lebo ťa nik nebere vážne. Buď rád… 😁 

Viem pomôcť pri stretnutí, aj pri presadzovaní určitých vašich zámerov, aj keď sa s tými zámermi nejak nestotožňujem a angažovať sa v tejto veci teda (úprimne povedané) moc nechcem. 😁

S nikým som z MC o nás, geriatrikov nehovoril, veď nebolo prečo, sme tu pár kamarátov a hotovo. Nechcem sa hrať na znalca, ani som nechcel tu takéto niečo otvárať, ale asi bude treba.

Problém je v tom, že keď sa už etabluješ, ako zoskupenie na ľubovoľnej úrovni a keď sa s tým obrátiš na MC, musíš rešpektovať určité pravidlá a postupy, jednoducho potom už slušnosť to tak káže. Nejde len o značenie, ale okrem pár drobností napr. aj o koordináciu termínov akcií.
    Vidím, že nejaký Hofierka už je registrovaný aj na motoscena.sk, pričom stránka beží zatiaľ len v beta-verzii (cca testovacia prevádzka) 😈

Mlhoš, tak si si asi všimol, že tam je kalendár akcií po koordinácii  (viď spodné riadky):

1) Z toho vyplíva, že ak sa s určitým zámerom na MC obrátiš, mal by si aj koordinovať termíny a riešiť ďalšie detaily. To chce minimálne určiť kontaktnú osobu, ktorá bude (chce-nechce) navonok automaticky zodpovedať za svoj braž. Preto som sa už dakde tu pýtal, či napr. ste sa spýtali Magumu a či to vôbec chce… Pre plebs je to bagatel, pre Vila možno nie… Tak nerobte „o nás bez nás“ – je to minimálne hlúpe… 😟 

2) Určité sedenia už s „klubmi“ prebehli, pár menších klubov možno aj zmizne… Ozaj, neviete, ako sú na tom Bieli Orli?

3) Kto by chcel nadávať na HA, tak nech si uvedomí, že aj oni prijali nejaké medzinárodné MC-pravidlá (pre nich záväzné), ktorých sa musia držať. Dlho za tento status bojovali a veľa-veľa kilometrov prejazdili, kým sa sem dostali – a nejde teda len o to, ktorý z nich má dobré srdce a ktorý menej dobré.

Represie? Neriešim. Právne kroky MC moc nevyužívajú, nie o tom sú známi. Moc ani by nebolo na základe čoho. 1% je veľavravný symbol a svoje si ale dosiahnú. Ľudia sa nájdu na všetko, čítajte, je o tom všade veľa-veľa popísaného. Právnici, polícia a sám Kaliňák osobne potom hrdinom možno pomôžu požbierať žúbky. 😁 
    No, ale to som trochu prehnel, nestraším, veď dohodnúť sa dá – len či je vôbec treba? Prečo to tak nemôže fungovať, ako doteraz?
    Veď potom to už bude možno o inom… Mlhoš, ha ??????????????????? 😉 

Na záver tejto disertácie mi neostáva pridať nič inšie, ako citát od Lapaja:
    Žuj a nechaj žuť. 😈 

egres2
    Účastník (Participant)

Hmm.
    Voľakedy v minulom storočí som sa hral a sem tam aj hral na Fender Stratocaster black + maršalka + buster + náhradné lampy.
    Potom so to vymenil za Fiat 850 Sport.
    Aj na to leteli baby. 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

🤐 👍 DedoMHD, vítaj! Vidíš, ako veľmi si tu chýbal! 😉 

V tejto, na smajle (chvaľabohu 😇  ) tak chudobnej krajine… 😁

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

Dakujem Papi  😎 ja to tu citam, no sem napisem len ked mam co napisat (a teraz som konecne mal). na ostatne je lunapark (sa smejem)… o gitarach mozme kedykolvek  👍 aj o motorkach  👍 len skoda, ze prave o tychto dvoch temach sa tu pise tak malo….

kavis
    Účastník (Participant)

Ešteže si to papi posledným príspevkom dal na pravú mieru bo viac ako tri riadky napísať tos veru prehnal  😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,101 až 8,115 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri