Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,116 až 8,130 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Hehe,
    jasne ze mam strato za 99€. Ja uz na podium nepojdem, len vecer brnkam v spalni. A do Fend
    er USA nebudem vrazat. Este idem vyrabat lampove combo. Vyjde ma to drahsie ako hotove, ale som drotar bastlic, a potrebujem po veceroch daco robit.

dedomotorhea
    Účastník (Participant)

Bopsik, o tom mozme prekecat cele dni… ja som si spravil niekolko, menovite 4. Z toho mi ostal len ten posledny. Male 5 watove kombicko s EL84 na konci som zrusil lebo synator potreboval ten mrnavy 8 palcovy reproduktor a potom sa mi ho uz nechcelo nahadzovat. ten mal predzosilovac na styl mesa boogie, ale pilu na konci som nemal, EL84 nepili…. ostala mi len replika JCM 800 50 watt… az na to, ze som medzi stupne zaradil efektovu slucku….

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Hahaha, hugebníci.

V pivnici mám ešte na poličke Mono 70 s vadným koncom (2xEL34, ak si dobre pamätám…), lebo ho nikto nechcel ani domov… V praveku k nemu boli erárne bedne „Delicia“ – mladí ani nevedia, čo to je.  Znelo to strašne…  😁 

Sme na ne len nadávali (vrátane mono 130) a nemohli sa dočkať vlastnej aparatúry, ale keď som raz neskôr mal možnosť tú 70-ku vyskúšať s riadnymi bedňami, sme padli na riť. Malo to akú-takú silu aj sound, psi v našej ulici sa zbláznili.  😈  Že by som to naštartoval znova s mojimi ochrnutými rukami?  😁 

Mlhos
    Divák (Spectator)

Papikam ked je nejake akekolvek slobodne zoskupenie takmer vzdy to dospeje do moznosti rovnakeho oznacenia  😁 nie klubu pretoze ziaden klub nikdy nebudeme a myslim ze ani nikto nechce byt  na rozdiel od MC nas je tolko ze uz je prakticky nemozne kazdeho poznat a zvlast ked ma tricko pod bundou  😁 keby si sa ostrihal  oholil bradu tak ta nikto ani nespozna  😁  zraz je zraz a stretnutie je stretnutie netreba si to mylit  my myslim zraz neporiadame a nevyberame vstupne a ani MC tam nema vsetky opekacky grilovacky  zabijacky atd….. nerobime si narok na uzemie na poriadane zrazov ani na nic co robia ostatne kluby volne zdruzenie ktore je podmienene iba vekom nie je klub ale oznacenie mat moze  a ten znak s pinclom ako recesia to byt moze ale nie na chrbat uz ked pre nic ine tak pre to ze znak moze byt vraj  😁 iba okruhly a ako som pozeral na tej stranke tak nie vsetky su okruhle  😁  a ten neklub ktory tam ani nie je ho ma obdlznikovy a nikym neschvaleny a co sa tyka mna a MC ze ma neberu vazne tak oni su na tom rovnako z mojej strany  😁 ja sice toho vela napisem ale malo urobim skor sa drzim toho zi a nechaj zit pokial do mna niekto otvorene neskace tak ho mam na haku a to schvalenie  som nemyslel pre mna pretoze mne je to jedno ale pre ostatnych napriklad Hog by v cechach mohol mat problem s takym oznacenim  tam to beru kusok inak ako u nas ale pokial by to svietilo oficialne ako schvaleny znak tak by to bolo o inom 

i ked musim podotknut ze mne je to v podstate jedno ja ziadne oznacenie normalne nepotrebujem mna vsetci poznaju  a teba tiez  😁  a na bundu so strapcami sa ani nehodi preto som zahodil aj to stare co som mal

theo
    Účastník (Participant)

Očúvajte spisovatelia, potreboval by som pomóct s jednou diplomofkou, este chyba tak ceeceeaa 24 stran, to je asi malina, ta ne?  😈  😁  😈

Mlhos
    Divák (Spectator)

Skus bobsika ona sa vyzna v elektrike a ty v kabloch  😁

Mlhos
    Divák (Spectator)

Inak oznacovaci da sa aj tak ze to koliecko sa vysije vo velkosti cca 10 cm priemer a nasije na prednu cast bundy alebo vesty alebo na rukav a je vystarane nie ?

Mlhos
    Divák (Spectator)

A nad nim moze byt aj meno vysite a je po starostiach s menovkami, MC , atd……… kazdy je oznaceny a vsetci sa lubia  😁  za jeden taky kruzok navrhujem cenu 10 euro  😁

Mlhos
    Divák (Spectator)

A odpadnu kazdorocne Papiho oblubene  tricka vo velkosti lodnej plachty  😁  sorry ale prispevok sa neda upravovat

Mlhos
    Divák (Spectator)

Sice taky Stratokaster je pekna vec ale ze ja mam dnes narodeniny ma ako vidim kazdy v renolte  😁  nevadi napodobne  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Milhaus, a de máš priateľov z FB? Šak len oni vedia, čo sa ti dnes stalo, my nie. 😇
    Tak gratulujem, daj si tri deci červeného, je to zdravé. 👍 

Čo sa týka nášiviek, na mr sa práve rieši strhávanie, pričom boli len dvaja, žiadny klub a nič neorganizovali…

Mlhos
    Divák (Spectator)

Na fb mam len rodinu a priatelov ostatnych virtualnych do poctu som vymazal uz davno  😁 kazda siet je len taka velka aku si upleties vratane socialnej siete  😁 

bez toho aby sa niekomu nieco strhavalo obmedzovalo atd… je to hlupost pretoze to len vyvolava protireakciu a ani to nefunguje emsi vidis tak akurat na zraze a ten kto tam nechodi ich nevidi vobec ja uz som ziadneho nezaregistroval nikde uz minimalne dva roky a  kazdy raz pride do bodu bez vyhrazania ci strhavania atd.. kedy pride na to ze sice vo filme je to pekne ale on sam to nepotrebuje a je mu to na nic  ja som zivy priklad  😁 ked niekto chce vediet odkial som mam na motorke ECV  😁 EU hviezdicky a SK  😁

Mlhos
    Divák (Spectator)

K tomu co riesia na MR by som podotkol iba tolko Slovakia MC ma svojho hovorcu (Trojko) ale ten zrejme nema internet pretoze ja si myslim ze prave on by mal byt ten kto tam ma odpovedat na otazky preco ano a preco nie dostali by to fundovane z prvej ruky a nemuseli by sa viest niekolkostrankove zbytocne temy stale o tom istom a vedene v posmesnom duchu ja sice mam svoj nazor aky mam na MC  ale hlavne sa im  neposmievam a uz vobec  nie verejne

yoffo
    Účastník (Participant)

Jéžiši Kriste……………….. 😶  😟  😟  😛  😈 

majanko
    Účastník (Participant)

Papi, Mlhoš o čom to tu točíte, aký MC, kto to je, majú patent na všetko či čo?Nechajte ich tak….nikto nevie o čom je reč, len to tu zasierate a dokazujete si kto je múdrejší…je to tu na grc ! 😟

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 8,116 až 8,130 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri