40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
30. septembra 2013 o 17:11 #85208Danny65Účastník (Participant)
Ahojte banda, no teda ale Vám tu ide karta 👋, zasa mám čo čítať po pracovno-cviklovo zaváracom víkende 😈 , ale Theo to tu dobre nadhodil na predchádzajúcej stránke, že by bolo dobre začať diskusiu o MAŽOLE III. o jedálnom lístku a dobrovoľníkoch do kuchyne 😠 a baby hláste sa…. bude aj prekvapko 😀 😀 😀
30. septembra 2013 o 17:12 #85209skuterdrakÚčastník (Participant)😟 😟 😟 ale sa vám žije ke ste ny slobode 👋 👋 👋
30. septembra 2013 o 17:18 #85210fikusÚčastník (Participant)Skuter kde ti sa vyvalujes?pome ta navstivit !kto ke za?
30. septembra 2013 o 17:22 #85211fikusÚčastník (Participant)Uz skor ma to napadlo ale chaos doma.pripajam sa v mobajle tak si netrufam organizovat kmen.
30. septembra 2013 o 17:34 #85212Hruso25Účastník (Participant)Dobrý deň.Tak mám aj ja na motoride zelený obdlžniček v počte kusov dva.Nahodil som solidárny Avatar/ikonku,ktorí som si požičal od fikusa bez jeho povolenia (čim sa fikusovi veľmi ospravedlňujem).Takže v mojom prípade ide o spravodliví trest.Som si vedomí,že som mal poprosiť fikusa o požičanie obrášteka na avatar.Iný dôvod, prečo by ma odstavili na foremotoride, neviem. 😁
30. septembra 2013 o 17:37 #85213ahojkoÚčastník (Participant)kavis
Timo, skusil som to a poslal som ti to na mail zverejneny na MR -ajde,.. 🙂..30. septembra 2013 o 17:43 #85214Danny65Účastník (Participant)Všetci zatiaľčlenovia 🤐 MR po prihlásení musia potvrdiť, že súhlasia s podmienkami poskytovania služieb a ak nesúhlasíš redakcia zruší prístup……….
30. septembra 2013 o 17:43 #85215przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)hroso25 – a nie si ty hruso25 s tým Simsonom? 😉
30. septembra 2013 o 17:46 #85216Hruso25Účastník (Participant)papi som to ja jak za mlada. 😀
30. septembra 2013 o 17:51 #85217ahojkoÚčastník (Participant)Danny65
a mne to zatial neprislo,.. hmmm preco asi?
30. septembra 2013 o 17:54 #85218Danny65Účastník (Participant)No Ahojko to Ti neviem povedať, žeby si poslúchal ? 😈
30. septembra 2013 o 17:55 #85219WIKINOÚčastník (Participant)Náčelník ty nikoho neorganizuj , keď prídeš len očumuješ šopu, ale že by si proložil ruku k dielu.
, to teda nie. Može sa lahko stať, že donesiem od dopravákov reflexný spray a s Ankou nabehneme na tvoju fasádu a budeš svietiť na celé Mravenisko 🤣 🤣 🤣 😀 😀 😀 😀
Teraz k Mažole. Terazky nebude z Cibajok, ale ako sme boli v Maďarsku, šéfko objednal Uhorskú mangalicu v počte 2 ks.Nakoľko náčelník ovláda uhorskú reč, tak nembude problém 😈 😛
Bobo neobzeraj sa po Yoffíkovi, kade brúsi, ale makaj lebo sa zachvíľu zima opýta, čo si robil v lete 👋30. septembra 2013 o 17:57 #85220yoffoÚčastník (Participant)Bobo, kúa, šag som písal, že idem, a bol som, aj v servise, ak kávu dali, aj cukříček
do konečníka (výfucku 😈 ) práškový mi fúckali…… 😇Dnes bol fassa deň, a tie marhy imperialistične majú také isté počko 😁 jako f tejto džamahiríji. 🙄
Takých skromných 240. 😉Aj na kompe (Angern) som si ho povozil, fottó sa mi nesce dávať, šag to tam z počutia poznáte, leščiči. 😛 🤣
Zajtra idem aj ja Hrozno odoberať, bo by burčiják bov.
Match sliwowiczny už vonííííííííííííí 😘 😘 😘
30. septembra 2013 o 18:01 #85221MlhosÚčastník (Participant)Timo pocitacove znalosti ? 🤣
ulozim obrazok do pc
kliknem a vyberem moznost – otvorit v programe
vyberiem Microsoft photo editor (sucast Windows)
kliknem na polozku obrazok a vyberiem zmenit velkost
v tabulke prehodim cm za pxl
nalavo su v okienkach sirka vyska
klikam(staci na jednom ) na pozadovanu velkost
dam ok
dam obrazok ulozit ako .. a dole vyberiem Gif a prepisem subor
🤣 🤣 🤣 a ze inzinier 🤣 🤣 🤣30. septembra 2013 o 18:16 #85222BopsikÚčastník (Participant)Aj ja som sa bol pozrieť na MR.
Nech ma nikto neobmädzuje, či sa mám, alebo nemám vracať k téme MR.
Taktiež mám zelené obdĺžniky, a výzvu, že pre plný prístup mám potvrdiť pravidlá MR.
Nikdy som s Awiom nemal konflikt, nikdy som nič (okrem pár vulgarizmov) "zlého" nepovedal, nenapísal. Nikdy mi žiaden príspevok nebol zmazaný (aspoň čo si pamätám)
Z toho teda usudzujem, že je to plošné, pre všetkých členov.Neviem čo zmazali napr. papimu, nevidel som, neviem.
Neviem čo mazali "hriešnikom" Vadimovi a Raptorovi, možno len tuším.Nechcem zaujať stanovisko, lebo nemám dostatok informácií. Nieviem či je Awia "zlý" alebo "dobrý", nepoznám ho dobre, rozprával som s ním kedysi dávno 5 min.
Najľahšie je niekoho odsúdiť ak nepoznám celý príbeh: VINNÝ – obesiť. Ale ak by človek poznal detaily, podrobnosti, asi by slovíčko VINNÝ už nebolo také jednoznačné.Na druhej strane niektoré príspevky na MR boli neprípustné a mne samému (nestrannému) sa to nepáčilo.
Otázka je ale či ich mazať? Alebo označiť za nevhodné a vyfarbiť na červeno.V minulosti som často jednal zbŕklo a unáhlene na základe jedného podnetu. Napríklad aj na Fassbuku išiel príspevok o nastavení súkromia, ktorý som bez rozmýšľania potvrdil a vykonal, a až neskôr mi došlo aký som debil, a ako som sa dal nachytať.
Podmienky na MR som zatiaľ nepotvrdil, ale nevylučujem, že ich raz potvrdím, ešte neviem. Chcem si nechať čas na rozmyslenie, nepálim mosty, už nebudem zbŕkly.
Možno dôjdem k tomu istému presvedčeniu jak papi, slon, a mnoho ďalších,…
a možno nie. Ešte neviem… 😕 Ono to ešte dozrieva, kvasí… -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.