40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
7. apríla 2014 o 21:26 #93767WIKAÚčastník (Participant)
Papi, všetko najlepšie Ti želáme s Wikinom. 😘 😘 😘 Hlavne že sme to stihli.
7. apríla 2014 o 21:27 #93769WIKAÚčastník (Participant)Chaaaaa, prvý raz mám stranu. 👍
8. apríla 2014 o 4:08 #93770SlonÚčastník (Participant)Aj my sa pripájame k vinšovníkom 😉 tak všetko náááááj 🙂
8. apríla 2014 o 4:56 #93772yoffoÚčastník (Participant)Gúteň mórgeň.
Dosť bolo ZoliPapiho, šag je uš Alfréda.
Tak Alfe: móžeš si dať na Tvoje méno, na moje zdrravie, za svoje peníze
három pohárom piross bor.
Živijó….. 🙂 👍
(dodávam, že si sľuboťehňa normandijská) 😛 😁Sa pýtám NagyŠámáňa, že kedy bude pršať, nech nechodím denne
majetky cudzie polievať, dpíííííč.8. apríla 2014 o 5:57 #93775WIKAÚčastník (Participant)Alf, aj my s Wikinom Ti želáme všetko najlepšie. 😘 😘 😘
8. apríla 2014 o 7:11 #93777przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😁 V mojom kalendári je Alfreda síce až 19. júna, ale Yoffo už asi niečo zistil…
Takže Albertom všetko naj.
A pre istotu aj Alfredom, Adolfom, Aladárom a vôbec, každému na „A“ 😉 😈
8. apríla 2014 o 7:34 #93779yoffoÚčastník (Participant)Správny (ranný) tehnologický postup:
1. Vstaneš
2. Umyješ hlavne reflektóry ak sa podarí, tak aj zuby.
3. Kukneš do kalendára a zistíš, že je ALBERTA 🙂Poučenie z krízového vývoja v strane a spoločnosti:
…nekukaj do kalendára so zalepeným zrakom, bo ťa Bobo dá dole…Všetky náklady, spojené s týmto omylom hradím.
Príspevky útechy posielajte na conto 333444 0234 KGB Bank Krym.Papiho by som si zvolil za súkromného preverovača informácií
(takú funkcíju ešče nemáme) 🙂papik 3 X 😈 😈 😈
8. apríla 2014 o 7:35 #93780BopsikÚčastník (Participant)Dnes želám veľa šťastia Albertom,
zajtra Milenám,
pozajtra Igorom,
ďalej Júliusom, Esterám, Alešom, Justínam, Fedorom, Danám, Danicám, Rudolfom, Zeleným Štvrtkom, Valérom, Veľkým Piatkom, Jelám, Bielym Sobotám, Marcelom, Veľkonočným Nedeliam, Ervínom, Veľkonočným Pondelkom, atď.P.S. A nech mi prepáčia tí, čo som ich nespomenul… 😘
A Ešte želám veľa šťastia okreme Sviatkom Práce
8. apríla 2014 o 7:55 #93783theoÚčastník (Participant)A kerá nemá frajíráa 👍 – to je tiez na ,,A,, 😁
8. apríla 2014 o 8:07 #93785przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Yoffis, číslo účtu musíš v tvare IBAN ! 😈
Týmto pozdravujem ajťákov vo VÚB 😈 😛 👎 👎 👎
😁 Neviem, ako ste na tom s bankami vy, ja som na tom takto:
– Vo formulári i-bankingu je veta, že právnické osoby musia udať č.ú. prijímateľa v tvare IBAN, ostatní môžu ešte nejaký ten rok udať po starom.
– Ja nie som právnická osoba, udám po starom.
– Vyhodí ma to a červeno-ružovou sa objaví upozornenie, že musím v tvare IBAN.
– Znova skúsim, znova vyhodí, a znova a znova. Ten program musel robiť debil.
– Zato mi ponúkne tvar IBAN, čo tam naťukám presne – a znova ma vyhodí, že IBAN nie je správny. Naťukám aj 5x, ním udané číslo 5x nie je správne…
– Takto trénujem už tri mesiace, ale nejde to, podaril sa mi jeden jediný prevod na Sihoť.
– Teda chodím do kanclu Orange zaplatiť.
Ale to ja ďalší zázrak. Včera napr. za pol hodinu vybavili pri troch pultoch jedného, medzitým asi 10 ľudí prišlo, ale aj znechutene odišlo. Ja som musel čakať, nemal som inú možnosť, dátum splatnosti je k***a.
– Konečne. Sadnem, slečna ťulá, ťuká a ťuká – a nič… Čo je? „Viete, spadol nám systém, nič nám nefunguje“ A to potom nemôžem platiť? „No… nie“
Tak čo tu robím hodinu, kua? A čo ostatní s faktúrami, kedy sa dozvedia, že darmo čakajú?Ale aj tak som mal včera pekný deň, ostali mi peniaze, Aj globalizácia má svoje výhody.
Blbci všetkých krajín, spojte sa!!! 😈
8. apríla 2014 o 8:28 #93787MlhosÚčastník (Participant)Chto sa nevie zaregistruvat na fasbuk ten tazko moze ovladat internetbanking 😀
8. apríla 2014 o 8:38 #93789przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Očuj, blbče, spoj sa aj ty… Nechápem, ako to, že nie si ešte predseda SAV… 😈
( IB používam už vyše 15 rokov… 😁 )
8. apríla 2014 o 8:49 #93791theoÚčastník (Participant)Sa z vas zoštím… 😁 😁 položim optokábel 😈
8. apríla 2014 o 9:03 #93793MlhosÚčastník (Participant)😀 papikam pre takych ako ja je telefonicka linka banky kde ma pracovnik krok za krokom dovedie k cielu ako slepeho 😀 a to sa viem aj zaregistruvat a ked mi to aj tak nejde tak idem do banky a dam to pracovnikovi banky previest z uctu a vzdy je zaujimave ze jemu to ide hned na 1 pokus sranda ? 😀
8. apríla 2014 o 9:20 #93794przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Program komunikuje, reaguje, odpovedá.
Len je zlý.
IB mám na to, aby som nechodil do banky.
Kto nevie napísať, čo po mne chce, nech ide do riti.
Keď spravím presne to, čo chce, to mu nevyhovuje.
Alebo aj VÚB je MC, že tam musím ísť osobne?
Občas mám taký dojem, že ano… 😈Keby sa tam našiel jediný človek, kto vie sformulovať vetu, ktorá platí, žiadny problém by nebol. Ten by tým géniom mohol pomôcť… Mlhoš, už len ty tam chýbaš…
Výhovorky a dodatočné vysvetlovania ma nezaujímajú.
Somrať nejdem, radšej idem odtiaľ preč… 😁 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.