40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
7. apríla 2014 o 18:21 #93741
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Nechápem, ako ste mohli Orla navštíviť, veď sem nepíše… 😁
Rektálni alpinisti… 😛 😈 😇7. apríla 2014 o 18:30 #93743bobolak
Účastník (Participant)čauko,,papi šak mne to bolo čudné kam sa teperíme,,ale čo už čakať od st.šed.senilneho uja čo nogbukom šade chodí a flexaret zabunne doma,a nemá žadny dókaz že som škutrišta 😛 😛
7. apríla 2014 o 18:36 #93745bobolak
Účastník (Participant)A ešče doplním,z orlova sme to strihli dalšému orlovi attilovi do tomašova de mi oživili ženin vercajg(žehličku) a na otázku čo som dlžný,attila dlho premyšlal,tak sme zasa zdrhli 😁 😁 👍
7. apríla 2014 o 18:43 #93747zefototh
Účastník (Participant)Na blavákov si musíme dávať pozor, tých treba zúčtovať popredu lebo hneď zdrhajú. Alebo podoprieť bránku kolom. 😁
7. apríla 2014 o 18:50 #93749przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 A ešte si vypýtajú paštiku.
Že na zajtra… 😁Bobo, my Yoffovi ten skúter veríme, veď vieme, že si už dozrel na skútra… 😈
Ten aspoň brzdí. 🙂7. apríla 2014 o 19:02 #93751zefototh
Účastník (Participant)Ktohovie či brzdí !!! Či tam nemá tie čínske platničky. 😁
7. apríla 2014 o 19:03 #93753bobolak
Účastník (Participant)Papi a nebola by aj rajčinka s papričkou k tej paštike??? 😁 😈
7. apríla 2014 o 19:05 #93755bobolak
Účastník (Participant)Kua zeffo nemrypaj bo si ťa vyškrtnem z priateľov a pojdeš mezi lístie 😈 😈
7. apríla 2014 o 19:12 #93758yoffo
Účastník (Participant)Tu Kawa, Tu Kawa, volám Skútra, volám Skútra…….přepípám……
Kua-fix Bobo, Toto si necháme ????Celá GTX banda závidí našim dvom dnešným úúúúúspešným zdrhom.
Tuším budeme musieť zvolať IT GTX, dpč.(šag sme rockovali aj dnes)
A fakt najhorší (ako Zefo píše) sú tí z toho potoka pri Trnave ….Blaváci zasratí.
(a je aj potok Paščika???)BOBO:::::::daj okamžite NagyHorrorcu NagyŠámáňa DOLE.
(SKÚTR je skratka ….Skurvený Trpaslík)
Ohlasujem Frontový Útokk.
Do zajtra máte čass na opevnenie KN okresu
a okolitých Izsinských uszadloscí, a falu(sov) a tak.
Do Tankoch…….eloore……bazmek.
😛 🙂 😘 😁 😈P.S.: Každý sa stará o svoj vlastný rektus, každá babka, každý dedko.
P.S.2: Viem, že v HungarCallendári je to inak, ale ak dnes PapiZoli
slope (zakázaný) Kozzel, tak Živijó………1 X nadlimitný papik 👍 😈7. apríla 2014 o 19:19 #93760zefototh
Účastník (Participant)No, ešte že sa yoffo zobudil. Nazdravie všetkým Zoltánom najmä papimu lebo iného nepoznám. 🙂
7. apríla 2014 o 19:21 #93761bobolak
Účastník (Participant)Pretcceda tak uš mi to docvaklo aj ked nésom geniuš,,zolika aby si sa ešče dlho tak volal,a véééľa kozliatok vyslopal,,preto sa 👎 👎 odkladá na zajtra,šak nebudem ti kaziť svátok 😁 😁 😈
7. apríla 2014 o 19:31 #93762kavis
Účastník (Participant)No a už sme doma, takto to dopadá keď sa nékdo neví registruvat na fastbuku potom sa mu nedá vóbec do rektu strčiť ešče že tu máme pravých blavákov že nám dali vedzet takže: “ Všetko najsamlepšie k temu Zoltánovi ti papi prajem aby si ešte nekonečno kilometrov najazdil. „
Tak a už som vnútri 😈 x 5
7. apríla 2014 o 20:03 #93764przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Prvá bola dneska Motobabka ( 😘 👍 SMS ráno), ostatní nejak nestíhate 😁
Yoffo inak tuší (si pamätá) dobre, ja na seba slopem od útleho decctva každý rok 8. marca, ale keď ste to už tak krásne rozbehli, ako správny narcis, pustím seba aj dnes do svojej chladničky.Dnes to bude ale plzeň (v LIDELOVI majú tie krabice aj s pohárom, no nekúp to!), dakujem vám za vinše a budem sa snažiť, aby som sa ešte dlho tak volal. 😈 👍 😘 😁
Tak Pilsner, na zdravie!
7. apríla 2014 o 20:21 #93765bobolak
Účastník (Participant)No pekne ešče nas pretcceda ten papi doj…že nestíhame a do si terazky s tebou da bifika ha??no jasne že ja,sa obetujem pre blaho členof GTX,aj keď ráno idem arbajtovať,dáke tli štyli bifíky ešče stíham,,papi tak bifik na zdravie!!!! 👍 😈
7. apríla 2014 o 21:02 #93766theo
Účastník (Participant)Pre šeckych papi a orlo rektušákov. Aby bolo jasne, papi teraz nema meniny /aj ked tu má tak šeccko náj/ a orel vyhral kredity, tak sa im pchate do ritty 😛 😈 😁
ved sa im já nepcham, len ich mam rád, no ved sa za to nehanebnim, len f tom nemeckom hnízde som este nespal a este som nemal… /ako bobolak/ 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji