40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
14. apríla 2014 o 10:48 #94211SlonÚčastník (Participant)
Solim 👍 a klapci nemrýpte pávy sa ťahali za 250a350 kami a bolo dobre 🙂
14. apríla 2014 o 11:25 #94213przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Slon, ale nezabudni, dvaapolky a triapolky vtedy patrili medzi najsilnejšie stroje, ale dnes osemstovka Introš je slabší priemer 😁
Ale Solim vie, že nerýpeme, len závidíme, veď to má vymakané. 👍 🙂
Aha, akú foťku som šlohol z vesmíru, Solim aká hviezda na Žiarskej:
14. apríla 2014 o 12:04 #94215BopsikÚčastník (Participant)Ale do píšťalky trea dierky aj na boku, aby sa nehrala furt tá istá pesnička
14. apríla 2014 o 12:12 #94217SlonÚčastník (Participant)Papi nezabudni čo vlastním aj ja 😈 😛 😁
takže ziadny slabší priemer….odveze aj slona 🙂 😁 😁14. apríla 2014 o 12:35 #94218kavisÚčastník (Participant)Slone ale papi má pravdu šak osemstovka tá je dosť nízko oproti takémuto monštru 124 kubických palcov – cca 2032cm3 😈
http://www.sscycle.com/product/Evolution-Big-Twin/Engines/T124V-Complete-Assembled-Engine-p20980.html
14. apríla 2014 o 13:45 #94221przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Slone, veľmi dobre viem, akú motorku máš, nič to nemení na tom, čo som napísal. 😁
Aj moja Guzzinka má len 750 ccm, ale za žiadneho Harleya by som ju nedal, nech má aj 3500 ccm a riadítka trebárs dva metre vysoko, ako tá Kavisova opičácka… 😁Miloval som aj svoju Babettu, lebo mala jednu obrovskú výhodu oproti iným motorkám:
Bola moja. 😘14. apríla 2014 o 13:54 #94223kavisÚčastník (Participant)Tak papi pozor žiadne dva metre ale iba 1.99m tak nepreháňaj a toto tu nie je HD motor a s tým milovaním to máš jednoznačne pravdu a myslím si že poväčšine každý má takú aká sa mu páči 😇
14. apríla 2014 o 14:13 #94225SlonÚčastník (Participant)Veru tak 😉 aj ja najradšej jazdím na svojej 😁
14. apríla 2014 o 14:35 #94227przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Neodbočujte. K veci:
Štyri voľné dni sa blížia a po rôznych úvahách to vypadá s viacdňovou VOP (= veľkonočná opekačka) nasledovne:
Vybral sa nakoniec stred Slovenska, aby to mali aj Východniari bližšie.
Náčelník zisťoval aj známy ATC Veľký Dvor Tajov, ktorý je zatiaľ celý voľný, vedia o nás, teda keby, tak NO PROBLEM.
Teda z poverenia náčelníka Viliama pridávam nasledovnýOZNAM VOP pre kombinovanú tlupu Geriatria+RJS
Program žiadny nebude, len takáto nuda:
Piatok kráásne počasie, od 12:00 príjazd, ubytovanie, večer pokec, opekanie-grilovanie podľa chuti, vegetariáni a katolíci pôst, drsňáci Bifík …
Sobota: ééšte krajšie počasie, po raňajkách víťazi nad dregerom sa pomaly pozbierajú a robí sa výjazd (cca 10:30) podľa vlastného uváženia, organizovaný spoločný ale bude smerovať do Lupče za excelentnými syrmi, účastníci Tajova 2011 už vedia…
Po návrate zase nuda a pokec, ohováranie neprítomných a tak, k tomu opekanie, gril, gulášik podľa dohody, nič nasilu…Nedeľa samozrejme pekná, slnečná, po nejakých raňajkách bozkávanie sa so slzami v očiach, ako kedysi pri odchode z pionierskeho tábora (neboj sa, ak si otehotnela, si ťa vezmem, sľubujem…) – a doma hlásenie pre NGŠT o ukončení VOP
Pondelok Nikoho do toho nič, ale pravdepodobne živelná šibačka doma do posledných síl, zarobiť cez víkend (inak veľmi zmysluplne) preinvestované peňážky…
Pridáva sa tento oznam účelom prieskumu, nakoľko by bolo dobré vedieť približný počet záujemcov. Ak tam bude len Vilo a ja, zvládneme to aj bez zoznamu, ale pre istotu by ste sa mohli ozvať a pridať, či 1 noc či 2 noci… Trička nebudú, ubytovanie si rieši každý sám, tu:
Záujemci o VOP:
– papi slamený -2 noci
–
–14. apríla 2014 o 14:44 #94229yoffoÚčastník (Participant)Nejak sa Vám zapáčila Ó-Pe-KAČKA. 👍
Na V.Sobotu som sa dávnejšie sľúbil, takže pridávam ďalší zoznam:
Zoznam OhováraŤeľných:1. yoffo
2.
3.
4.
5.
6.
7.14. apríla 2014 o 14:58 #94231przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Pre menej chápavých:
Ktorí nemajú záujem, nemusia robiť žiadny zoznam a ani udať dôvod, prečo nie… 😈
14. apríla 2014 o 15:08 #94234kavisÚčastník (Participant)papi a čo keď ešte neviem a prídem tam náhodou len tak nevyhodíte ma a potom neohovoríte? 😇
14. apríla 2014 o 15:10 #94236yoffoÚčastník (Participant)Kristu šáth:
Som menej chápavý. Písomne.
Nenapísal som, že nemám záujem.
Sľúbil som sa rodine, vždy držím dané slovo.
UFF.
Nikto mi nebude kázať, aký zoznam kde prilepím, či nie.
Myslel som to na spôsob : GTX srandičky-srandičky.
Pre veľmi chňápawých.14. apríla 2014 o 15:14 #94238kingstonÚčastník (Participant)Plha se hlásí !
A čo s tými ktorí záujem nemajú?
Majú urobiť zoznam a udať dôvod prečo nie??😈 😁
14. apríla 2014 o 15:15 #94240przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Kurnik šopa, je to neutrálna pôda, gazda nie je, batôžková akcia. Kto chce rozsiahle vysvetlovanie, nech potre staré fotky z hocakej našej akcie, tie nové budú veľmi podobné.
Yoffo, viem, že asi 150 z cca 200 geriatrikov určite nepríde. Ak chceš skvalitniť tému 150-krát pridaným zoznamom tých, čo neprídu, tak prosím… Je demokracia… 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.