Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,151 až 9,165 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    majanko
    Účastník (Participant)

Maguma, daj noty kedy, kde. Veď by si si mohol pamätať, že veliteľ-náčelník je povinný o.i…. určiť miesto, dobu a tvar nástupu…

majanko
    Účastník (Participant)

Týýý vole, prvá stránka v živote 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Majanko, no vidis ako si sa pekne vyjadril… 👍  😈  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Majanko, oslavy tvojej prvej stránky v živote začínajú dnes o 18:00 zulu na Baránku, prídeme všetci 😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Vilo, polla mňa, ak chceme v tej Tatre sa trochu aj rozhliadnuť, asi už neostane čas na Tomancových 200 moto a kopu iných vecí…

Teda aspoň ja to mám z domu nad 300 km, potom 300 späť – keď k tomu pridám aj nejaké pozabudnutie sa pred Giocondou, tak teda chce to nejaké hodiny aj v tej Tatre…

Alebo potom  nebudem doma ani o polnoci. 😈

V lete by to šlo, ale aj teraz sme mali v noci iba +4 °C…
    A to nie som si istý, či to bolo ozaj plus a nie mínus, qa,  vybehol som nadránom do garáže len v trenírkach, brrrrr … 😁

majanko
    Účastník (Participant)

Papi a všetci ostatní čo to máte ďaleko. Poznám pekný privát, majiteľ je motorkár 😁 a za príjemných 9,99 Eur/os/noc ubytuje aj motorkárov. Tí majú zľavu, lebo nemotorkári musia platiť viacej.  😉 http://motoride.sk/w/1397/privat-jacovce-topolcany-slovensko.html

maguma
    Účastník (Participant)

Papikám, máš to iba 250 km zulu, tak nemachruj, ale u Tomanca sa nemusíme zastaviť, to bolo myslené iba ako bonus

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Potrebujem zájsť do Spišského Podhradia pre nové oblečenie a počasie je také, že každú párnu minútu mám chuť ísť na moto a každú nepárnu na plechovici ???????? 😶

maguma
    Účastník (Participant)

Choď na BMW 😁

VANUCCI
    Účastník (Participant)

To by som radšej ako na plechovke. Uvidíme. 😎 

Pre tých čo sa im páčia rôzne stroje dám toto  / je to z modelárskeho fora/ 😉 

http://ladous.rajce.idnes.cz/b413_130821

theo
    Účastník (Participant)

VANUCCI, ved chod len kazdu parnu minutu, na neparne sa vykabluj.  😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Mne gugelmaps vyhodí časovo najvýhodnejšiu cestu (Iža-Kopřivnice) 3 hodiny 40 minút, cez Kolárovo-Šaľa-Šoporňa-diaľnica-Bytča-Makov, je to 304 km.

Možno, sú kratšie trasy, ale časovo dlhšie. Nejde mi o to, že je to ďaleko (veď nie je),  ale aby som mal viac času na múzeum.

Si myslím, že aj toto múzeum si zaslúži jeden deň, aj Miro Tomanec si zaslúži jeden deň.
    Teda ak neutekáme, jak japonskí turisti, čo až doma na fotkách si potom pozrú, kde vlastne boli… 😈

Inak sa prispôsobím väčšine, samozrejme, už som veľký chlapec, vraj. 😈
    Nechajte dozrieť časy, pridajte nejaké pripojovacie zastávky a niekde „budem“.

theo
    Účastník (Participant)

Ved chodte uz v piatok poobede a u sdedka dostanete este aj parakotúlový výcvik a mozno aj orechovicu ked este šeccko nenamazal na koleno  😈  😁

solim
    Účastník (Participant)

Tak-že TATRA Kopřivnice ? Tiež doporučujem. Boli sme tam z líškami minulý rok. Pjekné. 👍 

A nezabudnite navštíviť aj susedné mestečko Štramberk z peknou vyhliadkovou vežou (kto bude ešte vládať), ale hlavne ochutnať známe „Štramberské uši“ 😉 

POZOR! Pred tatrováckym múzeom si nedávajte zemiakové placky. Pekne vyzarajú aj voňajú, ale sú tvrdé  slané ako mŕtve more !  😈  👎 

Navigáciu nastavte sem GPS:  49.599874, 18.142879    (Parkovisko) 🙂 

https://goo.gl/maps/cY5Dm

krampus
    Účastník (Participant)

Veru, ja tiež vrelo doporučujem návštevu múzea, v dobách ani nie tak dávno minulých (- 25 rokov), keď tu vládla jedna strana ( 😉 )a najnajauto bolo TATRA 613 som tam bol ako doma,lebo som chodil s ňou na servis do fabrického servisu, čas čakania som si krátil prehliadkami spomínaného múzea.
    Poznal som vystavené exponáty odpredu dozadu. 🙂

Fakt oplatí sa! 👍 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,151 až 9,165 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri