Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,436 až 9,450 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    maguma
    Účastník (Participant)

Aby som nezabudol, na ČULe bude prebiehať súťaž o najkrajší ražeň, to preto aby papi nevyčnieval z radu a nemachroval s opečenou špekačkou pokiaľ si ostatní ešte len hľadajú kus rovnejšieho prútika čo im aj tak zhorí 😈 😈  😁 bude sa hodnotiť aj originalita upevnenia na motorku 🙂  😁 ceny budú tentoraz netradičné 😶 😶

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Tunak nie žeby som bol total dilino, ale z toho čo si napísal som fakt dilino 😁 

Prisámbohu nemviem o čom spievaš ??? 😶 

majanko
    Účastník (Participant)

Héélou, kto ide vo štvrtok dopoludnia na ČUL cez TO ? Ja idem o 09.15 ZULU od náčelníkovej roboty v Krušovciach. Kto nevie, je to námestie s reštauráciou a pneuservisom. Možeme dať pár motoriek dohromady.

theo
    Účastník (Participant)

VANUCCI, ved o Herlianskom ejakulátošovi hovori, čo si sklerózny?  😶  😈  😁 

Tunak, neviditelnost tabule neospravedlnuje.   😈

WIKINO
    Účastník (Participant)

Krampus máš SS

VANUCCI
    Účastník (Participant)

theo   prisám vačku aj keby si ma rezav, nemvedel som o čom to je 😁 

Inak sklenná róza nemzlá choroba, ale trpia nohy, alebo to ide do spotreby 😎

krampus
    Účastník (Participant)

WIKINO – aj ty

kavis
    Účastník (Participant)

Zháňam rozumného chlapa čo má kartu vodiča a teraz od piatku do stredy by šiel vo dvojke sa pozrieť do Francúzka  😉

Mlhos
    Účastník (Participant)

No ja som tu asi jediny keby som bol vedel aspon vcera bych si vybavil dovolenku neskam tam uz veduci nie je a zajtra je sviatok

VANUCCI
    Účastník (Participant)

kavis  to ti schvaľujem, že zháňaš rozumného 👍  😁

kavis
    Účastník (Participant)

VANUCCI ono je to tak že ak nezoženiem budem musieť ísť ja a skúsenosti vravia že do kamióna treba rozumného.

VANUCCI
    Účastník (Participant)

Jasné, súhlasím, preto som ti to napísal 👍  niečo mám aj ja odjazdené, preto s tebou súhlasím 👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Kavis …treba rozumného.

Tak to bude veru problém. Takého nepoznám ani jedného.
    Medzi motorkármi takí asi ani nie sú. 😁 

Južná enkláva pozdravuje ČULdrákov na ďalekom severe, zisťujem, že aj šaman, aj Catmanovci ostali doma.
    Oni majú neospravedlnené, ale ja som to s náčelníkom ako-tak vybavil, žial, nebola iná možnosť, ako ostať doma.
    Však cez Kapore, Sihoť, R66 a nejaké Psiare vás budem usilovne nasierať, dobehnem, o čo ste teraz kvôli mojej neprítomnosti prišli … 😁  😈  😇  😘 

Prajem príjemnú zábavu, dobré počasie a len pekné spomienky z akcie, dajte už niečo provokačné. Alebo nie je tam žiadny huj s nogbugom? 😈

bobolak
    Účastník (Participant)

Nazdar ,kua papi to si teda doboboval aj so šamanom,,ako teraz ma byť ČUL keď si šamana vyzul z mokasínof a ostal doma,,, 😶 to akože maju klapci terazky stavať snehuláčky??a dokonca bez egreša???najblišší ČUL budeš popoťahovaný za sabotáž,,precceda v nogbugu našiel že to je ČULozrada 😈 😈 👎 👎

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bobo, netreba čakať do najbližšieho ČULu.
    Môžeš mi popoťahovať už na Kaporoch… 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,436 až 9,450 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri