Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,421 až 9,435 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ja len, že občas nejaké PAVy človek nájde pri ceste v burine (hlavne také modré) – no a ak to nemá doklady, prestriekam, vyhlásim, že je to moje a basta… 😁

egres2
    Účastník (Participant)

Typové schválenie komponentu vzhľadom na spojovacie zariadenia prípojných vozidiel, ťahaných typom dvoj- alebo trojkolesového vozidla,
    musí obsahovať informácie uvedené v prílohe II k smernici Rady č. 92/61/EHS z 30. júna 1992, v časti A, v bodoch:

V roku 1992 sa ešte vyrábali PAV -i???

bobolak
    Účastník (Participant)

Papi maš pravdu ,ako vždy,,na čule mi to vysvetlíš 😈 😈 ,,,egreš ako by sa nevyrábaly,,, keď môj pav ma rok vyroby 2000 a magumov bude ročník 2014 tak ako aj solimov 😛  😛 

zefototh
    Účastník (Participant)

Papi ty si najprv prestriekaj svoj kufrík v tráve nájdený. 😁 
    Ešte dobre že mám sajdu na lešenárskej trubke privarenú aby som hu nestratil a nemusí mať zvlášť EČ. 😛 
    Tie staré PAV-ky majú aj výhodu, ako ľahko sa dajú k ním doklady ,,kúpiť,, 😉

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 👍  Zefo, velice trefná pripomienka. 😁 

Ale môj kufor lietal v originálnom stave, po mojich úpravách už nelieta.
    U Bobolaka je to zas opačne, jeho PAVka začala lietať po Bobových „úpravách“ 😉

skuterdrak
    Účastník (Participant)

Papi tak si sa prezradil že modrý bol pri ceste , tak mi ho pekne privez lebo já ho do teraz hladám 😠  a zistujem kde by mohol byt hm hm hm

maguma
    Účastník (Participant)

ČUL 2014/1

vec: info

ČUL 2014/1 začína v stredu podvečer po príchode prvých ČUL-károv. Krkovička na opekanie sa už teraz začína pripravovať na stredovečernú opekačku.(skoro ako štedrovečernú).  Na štvrtok si dáme jahňaci pörkölt s haluškami, jahniatko sa už chladí a v stredu cestuje tatam, v piatok bude pôst, alebo budú lángoše s fokhaďmou, alebo bryndzové halušky. Zatiaľ nás je prihlásených +-20 ks a určite ešte niekto príde. Nezabudnúť ešusy, nože, šálky na kavej, a frťany. Plastové poháre na pivo donesiem Príchod plánujem na stredu, 18:00 zulu. V programe bude aj slávnostné označenie dvoch významných miest v priestoroch  ranča, to si možno domyslíte akých 😁 

bobolak
    Účastník (Participant)

Maguma čo sa do toho serie..š 😛 😛 to môžu označiť,vyznačiť,vytýčiť len osoby spôsobilé a kvalifikované a to ty nejsi,,ako potprecceda určujem na to thea ako geodeta,odborne vytýči teren,papi nakreslí projekt,krampus s jurripkom predvedú riťbergera,a ostatní sa to budú môcť učiť až kým to neschváli IT GTX že to vedia 😛  😈  😁  👍 

maguma
    Účastník (Participant)

Tie miesta sa časom stanú miestami pútníckými 😁  😁 

kingston
    Účastník (Participant)

bobo to si terazky doplietol a poriadne.

Odborňik na riťťbergera na riťbergerplacci je precca sDedko

A ešte totok: 

poňeváč nýbrž sa moja ZSC (zahraničná služobná cesta) nekoná, tak silne zvažujem účasť na ČUL-e ale stan budem mať až budúci týždeň takže ak še da tak by som najradšej prespal na lavičke pred bufetom pod strechou. Prosím o vyjadrenie kompetentných organov.

Oprava: Orgánov

ahojko
    Účastník (Participant)

Riťťberger

ako sa patri je tu:

http://www.liveleak.com/view?i=cab_1397808005

ahojko
    Účastník (Participant)
    WIKINO
    Účastník (Participant)

Bré ránko
    Message for Frco only : 24 / 9 👍 🙂

zefototh
    Účastník (Participant)

Kua, a ja sa môžem aj zodrať v robote. 😠

Tunak
    Účastník (Participant)

theo + Vanucci vy zlti vtaci 😇 Tak domaci to zakazane nemaju, ale ked pride euro-turista zo zapadu, tak pre neho zrazu plati nejaka osuchana tabulka? O 23:00 tam bola tma a na tabulu nebolo urcite vidiet.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,421 až 9,435 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri