40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
11. mája 2014 o 16:08 #94970przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 Zabudol som:
KOZEL, na zdravie ! 😈
11. mája 2014 o 16:11 #94972kavisÚčastník (Participant)No papi keď ti chýbajú fotky tak pridám jednu ja čo mi dnes prišla ako návrh nášivky od profi firmi že či môže byť rozmer 25x21cm, cena bez DPH 9,00Eur
11. mája 2014 o 16:20 #94973VANUCCIÚčastník (Participant)kavis a bolo by aj menšieho rozmeru?
11. mája 2014 o 16:21 #94974VANUCCIÚčastník (Participant)Mám dotaz na skutristov, alebo vševedov ako je papi. Kamarát sused si chce kúpiť túto mašinku na vozenie do roboty, Čo na to poviete?
kymco joymax new 125
Prípadne čo iné by ste doporučili do 125?
Dík 👍
11. mája 2014 o 16:26 #94976bobolakÚčastník (Participant)Kavis nemali by to najprv schváliť MCčkari???aby nam to netrhali dole 😶 😶
11. mája 2014 o 16:34 #94977bobolakÚčastník (Participant)Papi šak ja mezi vás chodím doteraz na tajnáša,,, 🙂 šak by mi mater dala keby sa to dozvedela, že chodím medzi také lístie de sa aj inginieri ožierajú no fujtajblvelebnosti 😁 😁 😁
11. mája 2014 o 16:34 #94978przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Kavis, ak si dobre pamätám, autorom toho loga je Ayco, on by sa skôr mal vyjadriť. Resp. dídžej Dodo, kto s nápadom prišiel. Resp. tí, čo tú nášivku budú nosiť… 😉
Ja som sa k nášivkám už vyjadril, takže už nebudem – a ja nášivku nepotrebujem. Navyše hrozí, že zas sa niekto objaví, komu z nás, čo tu furt len kecáme, bude na grc. 😁
Tak to nie, soudruzi… 😈😈 VANUCCI, v skútroch sa nevyznám, sú vraj veľmi praktické…
11. mája 2014 o 16:36 #94979kavisÚčastník (Participant)VANUCCI keď to dotiahnem do konca tak dám adresu danej firmy a potom si budete môcť priamo tam objednávať 😈
bobo šak to nie je konečné riešenie šak ako som písal keď dotiahnem do konca všetky povolenia a žiadosti tak dám adresu výrobcu, predsa nebudem sviňa a riskovať že nejaký holobriadok bude starému chrenovy na nejakej výstave šibrinkovať nožíkom po chrbte 😇 😇 😇 😇 😈
11. mája 2014 o 16:37 #94980VANUCCIÚčastník (Participant)Uf ale ide k***a búrka 😶
11. mája 2014 o 16:39 #94982kavisÚčastník (Participant)papi autorom danej kresby teda vlastne © je Ayco a od toho povolenie už mám 😇 tam smerovala prvá žiadosť 😈
11. mája 2014 o 18:16 #94984kingstonÚčastník (Participant)Vanucci
ten SYM joymax je na svoj objem zbytocne tazky a ma male kolesa. Honda SH125i ABS je podla mna lepsia volba za porovnatelnu cenu (ak som dobre pozeral je cca o 100Eur drahsia, ale na velkych kolesach a ma v cene aj kufor11. mája 2014 o 18:20 #94986VANUCCIÚčastník (Participant)papi, kingston ďakujem, ešte niekto hodí svoj názor??? 😎
11. mája 2014 o 18:34 #94988magumaÚčastník (Participant)Pridávam fotky, je to iba zo soboty, ostatné dá yoffoslav
takto nejak vyzeral ranč v sobotu ráno, z veľkou nechuťou sa začínalo baliť 🙂
podpreccedov safari flek, tesne za pomníkom………………… 😈
bzučov cvajtakt, jediný, ale šiel jak hodinky, prežil aj Oswienčim 🙂
bzučo delaboruje hangár 😁
krampusovi padlo mydielko 😈 😁 😁
leháro flek 😁
tábor ešte stojí, za chvíľu bude po ňom 😠
nikomu sa akosi nechcelo odchádzať….. 😎
zahnussi môže ísť do riti, toto je umývačka riadu, len ma väčšiu spotrebu 😈 trieda Z 😁
tadiaľto povedie trasa kábla, budeme kopať nabudúcom ČULe
aj ty yoffo????? 😁
bobo sa pred odchodom pristavil pri pútnickom mieste rančových držkárov 😁
bobo+frco, marš domov….. 😈
toto je pohľad na opustený zrub, všetko upratané a vyčistené……
a toto je opustený tábor, zostali len základy z dvoch chatiek, za chvíľu odchádzam aj ja
zrub je zavretý, papichatka tiež, zanasiem kľúče Lojzovi a fujás hazaAD REVIDENDUM ČUL 2014/2
11. mája 2014 o 18:39 #94990magumaÚčastník (Participant)Deň prvý,
štart je naplánovaný na 14:00 zulu, od včera mám skoro všetko pobalené a vyzerá to,že sa to aj podarí a aj sa podarilo, zo bzučom vyrážame o 15:10, v pohode sme sa zmestili do zulu. Bzučo vyrazil prvý a ja za ním štýlom húsenkovej dráhy, asi to zarezané jahňa ožilo a začalo sa v pave metať, lebo pav lietal 10 centi na každú stranu, tak som velice, prevelice opatrnko dorazil do Chynorian k Darmovi pre špekáčky a tam sme preložili kopu vecí z pava na motorku a potom už bolo dobre, Bzuča som poslal dopredu a ja idem za ním, čo bola chyba, lebo som si nezobral plynovú masku, Jawa šlapala dobre, vôbec nebolo vidieť dym, ale čo oči nevideli, to nos zachytával trojnásobne, medzitým mi volá sdedko, že kde sme, že on je tam už od druhej, poradil som mu aby neplakal, určite niekto príde, len nech sa schová pred medveďom a ten aj naozaj prišiel, iba sa z neho vykľul maco yoffo. My dvaja sme dorazili na ranč asi o šiestej a tam už bolo veselo, lebo sdedko s yoffom si krátili čas popíjaním sdedkovho lektvaru, honosne nazývaným whiskyborovička, síce to nebola ani whisky ani borovička, ale malo to vraj priaznivý vplyv na dobu čakania. Hneď po príchode som otvoril zrub a papichatu, vyvesili sme GTX plachtu a čundrácky zvon, úderom na zvon oficiálne začal ČUL 2014/1. Potom sme rýchlo postavili stany, založili táborový oheň a začala koštovka všetkého možného doneseného materiálu, tuhého aj tekutého skupenstva. Máárha theo si doniesol novú kocku, vraj Katka s ním nechcela ísť, tak, že aby nebol v stane sám. Keď ju uvidel sdedko, bol z nej vo vytržení, že aj on takú chce a chce a chce. No, ale mať také čosi doma neodporúčam, tri dni po nás vrieskala jak najatá a nebyť sdedka, je už dávno v potoku. Theo priniesol aj niečo užitočné a to krkovičku na opekanie, dotrepali sme z horného zrubu vlaňajšiu panvicu, rozkúrili pod ňou a začala sa opekať krkovička aj špekáčky, bola to fasa ňamóka a dobre, že sme to stihli do pol deviatej, lebo vtedy už začalo pršať, ale to už sme sedeli pod strechou, zima nebola a tak sme vydržali kecať asi do jednej, v noci dážď zosilnel ale stany vydržali bez problémov a v noci nás medveď nenavštívil.pokračovanie zajtra večer – Deň druhý
11. mája 2014 o 19:06 #94992zefotothÚčastník (Participant)😁 😁 😁
Maguma, šak ty si jak Šeherezáda.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.