Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,796 až 9,810 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    theo
    Účastník (Participant)

2841dodo, ake problemy  😶, neviem o ničom… 🙂 

kua, nabuduce ta tam necham kyvat sa… 😈 😁 👍

Bopsik
    Účastník (Participant)

Organizátorom:

Vanucci, Theo, Krampus s partnerkami, pomocníkmi a všetkými (v pozadí neviditeľnými) pomocníkmi – veľká vďaka. Obetovali veľa voľného času, peňazí a nervov, aby sme sa my, banda geriatrická, opäť stretli a skvele sa zabavili – super. Ďakujeme (kessenem sípen – od Bopsika)

Bolo tam mnoho ďalších, ktori prispeli k organizácii, napr. Náčelník veľký hat, ani neviem kto ešte, ani nemôžem vedieť.

Kopa getrošov doniesli ešte samé lakokocinky: mäsová roláda, sviňa na pekáči, zákusky punčáky (mňam, som si dal), rôzne patoky, inžiniersky šapáň, a ani neviem čo ešte…

Všetkým vďaka, bolo super. 

V súťaži o najlepšiu ňamóku (aj keď všetko bolo prefektné) u mňa vyhráva kerpelt – ten bol úplne naj. Mňam.

Akurát šaman to trošku nedomyslel s tými gulami, nechal ich visieť doma, preto tak fúkalo. Ale zase na druhej strane sme sa moc nespotili, dalo sa. Nám tu na východe moc nepršalo, horšie tí čo prechádzali masívom zvaným Tatry.

Dúfam, že BS 2014 dopadne minimálne tak dobre ako Kapore 2014.

Pozdravuje Vás Kr. Mery a k pozdravu sa pripája aj Momo Sapiens, ktorý keď nás zbadal prichádzať, od radosti ľahol na chrbát a skoro ma ocikal – podarilo sa mi uskočiť. Potom mi dával jazýčkovú, ale tiež som uhol.

Foto sťahujem, ešte vybrať, a hodiť do albumu – trpezlivosť priatelia…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bomba akcia, dalo to určite veľa roboty, pre mňa určite zlepšenie oproti vlaňajšku, aj keď  aj vlani to bolo super.

Nie som kompetemtný hodnotiť, tak len narýchlo nejaké plusmínus:

– Cestou tam rýchly a chutný obed u Joža Pročka, super, aspoň sme ani tam nesklamali, veď aj v Haliči sme boli 👍 
    – Jedlo v Dargove super, cez celý čas, a aj ten výjazdový chutil, pekné miesto…  👍 
    – Pitie super, vrátane piva 👍 
    – Výjazd s vynikajúcim tempom, super trasa (asi tréningová trasa pre Pionierkros 😁 ) 👍
    – Počasie super, moc sme sa ale nespotili (šaman  👎 , hovorca 👍  😁  )
    – 8XL tričko super, už ten nápad… Ďakujem, chlapci, zarámujem asi  😈 👍
    – Aha, a že mínus? Tak také tam asi nebolo… 😁 

Jedna výjazdová, všetci tu nie sú, ale ich chyba… 🙂 

zefototh
    Účastník (Participant)

Kysučani, sme boli na krátky výjazd v Poľsku, ¾ cesty nám pršalo a zistil som že v daždi sa mi celkom dobre jazdí, (asi som úchylák). Ešte si musím kúpiť nepremok na obuv.
    Konečne som si vymenil aj ponožky (a slipy, chvíľu som išiel bez nepremoku), šak je koniec týždňa.

No a čo kápore- turisti, žádné foto?
    Keby nýje dodo, tak si myslím že ste pomreli !!! 😈

zefototh
    Účastník (Participant)

No dobre ,už je to tu. 👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Dám jednu aj z Haliča, Jožo nás privítal osobne, hneď zobral do opateri naše dve zmoknuté baby a pomohol zohnať Gizke náhradné boty za tie, čo zabudla doma… 👍

Ano, tak sa to robí, preto je Halič navždy Halič… 👍 

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenabend,

organizátorom všetky palce hore 👍 a klobúk dole.

Vynikajúca atmosféra, strava, pitivo, výjazdík. A celá banda geriatrikuš  👍 .

Pekný kraj to východné slovensko, rád prídem zas.

Este teply bonz:

Natschelnik tam mal novú kocku, aj frco, aj theo – sodomaagomora velebnoszťi 😈  😁 .

Bopsik
    Účastník (Participant)
    FRCO
    Účastník (Participant)

Ahoj vsetci,

este raz aj verejne podakovanie vsetkym, ktori sa podielali na organizovani KAPORTOUR 2014, latka je nasadena bohovo vysoko, budu mat buduci rok co robit, aby nieco vylepsili … 👍  🙂 

Ako vzdy, aj vsetci zucastneni boli obetavi a prispeli k rychlej smrti nejedneho z nas 😟 😈 , az musel Theo zamknut chladnicku s palivom 40+ a zatknut gitaru, aby sa mohol uskutocnit sobotnajsi vyjazd.

Program bez chyby, trasu a asfalt si najviac pochvaloval Foster s jeho dlhou vidlicou.

Domov sme dorazili zasa za dazda a sdedko 10 m pred domom polozil caferacera a znicil par plastov (ten si s tymi ritbergerami neda pokoj 😟 )

Este dnes som nasiel vo vreckach dva zetony na palivo 40 + 😶 , takze Vanucci – na borovickovej sihoti ocakavam 2 poldeci aj so zelenym cajom 🙂  👍

theo
    Účastník (Participant)

Frco, si to doboboval, to preto nam nesedela inventúra  😶 , teraz už je vsjo jasno.  😈  😁

FRCO
    Účastník (Participant)

Theo, to ste vy dobobovali so systemom – aby som nemusel casto otravovat Adku s nakupom zetonov, kupil som hned 20 ks paliva 40 + a potom v tej omamenej gebuli som nevedel, kde som co poschovaval 😟  🤐 

FRCO
    Účastník (Participant)

A nie, aby ste mi ich vypili kua 😶  😠 

Mlhos
    Účastník (Participant)

Pozeram  😁 pozeram 😁 pozeram  😁 ze chto tam zere rozoznatelneho kapora 😁 ked nepocitam sproty v oleji 😁 tak jediny kapor co je na plechu ma prasaciu hlavu  😁 😁 😁

bobolak
    Účastník (Participant)

Haha a je to v renolte, 😶 mlhoš to odhalil kua jedenna,aj moje šproty našol,šak to boli jediné kapore v totem tabore,veru aj pravdu si treba povedať z oka do oka a nyye sa bat krityky,a keby si mlhy vidzel kolko lísťia tam bolo,,no čo budem hovorit,IT GTX bolo bezzubé,preccedu opili hned v pijátok a už si ty ancykristi robeli čo kceli sám som na to nestačil a sám som mal málo ,,,ešče dobre že si tam milhaus nembol ,no sodomagomora velebnosci 😛 😛

Mlhos
    Účastník (Participant)

Nemusim byt vsade  😁 nie som boh

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,796 až 9,810 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri