40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
2. júna 2014 o 20:13 #95601magumaÚčastník (Participant)
Tak som už aj ja aklimatizovaný na dolnej zemi a som rád, že som sa zúčastnil, dalo to zabrať a to som bol na východe o jeden deň skôr než ostatní, takže som trénoval s východňármi už od štvrtku, čo sa mi veľmi zišlo, lebo môj spolubývajúci nasadil ihneď po ubytovaní také tempo, že keď som mu zatiahol ručnú brzdu, zostávalo na dne už len asi dva centimetre C2H5OH s príchuťou ginu, vraj keby prišiel bobo, tak nám to skonfiškuje a máme po ptákách velebnosti. Ďakujem organizačnej trojici K+T+V za excelentne zvládnutú organizáciu Kaportour 2014 a to od príchodu až po odchod domov, také isté poďakovanie patrí aj všetkym dámam, ktoré sa tiež pričinili o to, aby to celé šlapalo ako má. Ad revidendum Kaportour 2015
P.S.1. po príchode domov ma nečakalo tradičné privítanie, ale ohromne veľké sklamanie. Miesto meter vyskakujúceho, chvostom vrtiaceho a packy podávajúceho nmjr. Ronyslava ma čakal roztrasený bojazlivý psík ležiaci na chodbe, nejaké hovado ho na ulici dokopalo tak, že sa bojí aj mňa keď si zdvihnem ruku. dostal pár injekcií, dúfam, že ho to prejde a vráti sa do starých koľají.
P.S.2. ako som vyššie napísal, Kaportour bol zvládnutý bravúrne, ale napriek tomu sa tam vyskytla nepríjemná záležitosť, ktorá tam nemala čo robiť, mnohí o tom ani nevedia, to nevadí, len chcem napísať, že to vôbec nebola chyba organizátorov a oni s tým nemali nič do činenia, práve naopak, oni to zvládli úplne bravúrne, (to znamená mlčky) a ani to nerozširovali medzi ostatných účastníkov, ale dusili to v sebe, až som sa im čudoval, práve aktéri tejto nepríjemnej udalosti by si mali pre budúcnosť vstúpiť do svedomia a uvedomiť si kde sú a čo si tam môžu dovoliť a čo nie a očakával by som od nich aspoň ospravedlnenie za spôsobenú nepríjemnosť.
Mrzí ma táto aféra, ale musel som to napísať.
2. júna 2014 o 20:32 #95604przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 No ano, trochu to posrali, to prasa mali doniesť až na Sihoť… 😁
Tam by to zmizlo za 19 sekúnd (ZULU). 😈Ale aj netaktný Bobo vraj mal svoje šproty, paštikár jeden akýsi… 😁
2. júna 2014 o 20:33 #95605theoÚčastník (Participant)Načelniku, este musim podotknut ze organizacne sme neboli len K+T+V ale aj +R /Rudy a Ajka/, ta mahagonovocervenovlasova čaja co vam vydavala ňamoky a Rudy co pustal muziku a bol vsade kde trebalo. 👍
A bod P.S. 2 – no to uz si kazdy musi uvedomit co moze a co nie. Kazdy ma hranice ponimania veci niekde inde, to sa mu ani neda zazlievat…
Hlavne ze ti co chapu o com to je boli spokojni. 😘
2. júna 2014 o 20:35 #95606MlhosÚčastník (Participant)Zozeniem vam nejakeho plechoveho kapra? aspon ako rekvizitu ked uz to ma taky nazov a vychodiarske kapre maju bravcove hlavy 😁
2. júna 2014 o 20:40 #95608MlhosÚčastník (Participant)Ked uz ste to nakusli tak by ste to mali aj povedat a nie chodit ako kocur okolo horucej kase 😁 aj my chceme vediet
2. júna 2014 o 20:42 #95609MlhosÚčastník (Participant)Poučenie z krízového vývoja v strane a spoločnosti po XIII. zjazde KSČ: rezolúcia o aktuálnych otázkach jednoty strany 😁 😁 😁
2. júna 2014 o 20:43 #95610theoÚčastník (Participant)Mlhos, poprosim ta jedneho plechoveho kapra, tak asi pol metroveho. adresu dodania ti poslem cez SS. Dakujem.
2. júna 2014 o 20:49 #95611przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Ser bna plechového kapora, drž sa len svojho plastového kokodrilla.
Bolo aj halászlé, aj excelentné pečené kapore, ty chuj slepý… 😈2. júna 2014 o 20:52 #95612BopsikÚčastník (Participant)Willo,
nmjr. Ronyslava nám je veľmi ľúto. Aj Momo Sapiensovi vyšli slzy, keď to čítal. Najviac sa ubližuje slabým, do silných nikto neskáče.2. júna 2014 o 20:54 #95614BopsikÚčastník (Participant)Pečený kapor bol supervinikajúci, dal som si 2x, absolútne perfektný.
2. júna 2014 o 20:55 #95616theoÚčastník (Participant)Bopsik, to je pravda, preto nas Bobolak stale dava DOLE…
2. júna 2014 o 20:57 #95617theoÚčastník (Participant)Papi, eb na to, nebol -nevie, a aj toho plechoveho kapora hovno uvidim, kecy kecy, ako vzdy… 😇
2. júna 2014 o 21:08 #95619przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Dogs bark, but the caravan goes on…
2. júna 2014 o 21:10 #95621theoÚčastník (Participant)Skoda ze neviem po maďarsky… 🙂 😈 😁
2. júna 2014 o 21:16 #95623bobolakÚčastník (Participant)Theo tak sa uč kua fix,ja ti to preložím. 😈 …kokodrili hafkajú ale lístie ide ďalej……ako vraví klasik egreš do nebol vie.. TRT…. 😁 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.