Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,886 až 9,900 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    malylapaj
    Účastník (Participant)

theo vasist MHD? dau som to do gugela a vyhodilo mi,  Magyar Honvédség Dögcédula Bopsik hladaj 😁

theo
    Účastník (Participant)

Malylapaj, to nem ten plíéšok krkovy, ale to ten velky krabica co vozi listie… 😈  😁

krampus
    Účastník (Participant)

papi – herľanský ejakulátuš theovský bol náš knouhav zároveň zo“sóderútom“ do Zl.Bane. 😈  😁 
    Hlavne, že ste to všetci prežili v zdraví, hlavne Monča, v živote som ju nevidel tak napaprikovanú, ako na Sigorde. Šak nech si zvyká dievča, tu v Ostgubernii len môžeme snívať o 5-6 km rovinkách bez kaňaru ako u vás tam na dolnej zemi,  🙂 😁 

Tatoska
    Účastník (Participant)

Vili báči to akú hajtru si vyťáhol há
    keľo to má nabehané a keľo si za to zacvakal háááá? 😈  😁 

Slon
    Účastník (Participant)

Hát chybička se vloudila…predošlý príspevok je odo mna…Tatoska sa neodhlásila  😎

maguma
    Účastník (Participant)

Oficiálna autorizovaná správa od nášho vyslaného cestovateľa YOFFA POLA

Nazdar, GTX. Tak dnes som to dnes zapichol v hotelíku Ibis pri meste Auxerre. (malo, aj mna to xerre) Je to 650 km od Liechtensteinu, z toho cca 400 v zapadnom uragane a lejaku!!! Tak som sa na to vybobil…. Acul svieti Oszkar, ale duje nahowado. Do Paríža to je 170, potom Normandia 300, brnkacka. Idem si navarit buyon zeleninkowy. Zdravim celu GTX bandu, vychod, Sewer, JUCH, I ZACHOD. ISTENEM. Ciao.

toto je celá správa v plnom znení s titulkami, tomu lístiu popadanému na hladine žabáku neverte ani slovo, je to imperialistický agent s teplou vodou, Pre nás je dôležité, že dnes padne do našich rúk Paríž a možno stihne zaútočiť aj na Bastilu. Treba sledovať Eifelovku, kedy sa na nej objaví naša vlajka.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Krampus, nebuď nespravodliví, Monča s kaňarmi nemá žiadny problém a mám za to, že značnú časť geriatrikov-čoprákov by na nejakom Šturci dala do smútku… 😁 
    A predbiehala ma už na svojej Ninji aj pri 160.
    (po nemeckých diaľniciach, samozrejme 😈 ).
    Ale štrk ju už občas  prekvapil, tak má rešpekt – čo zas nie je na škodu… 😉

maguma
    Účastník (Participant)

Čítanie z tretieho listu apoštola YOFFA GTčkárom

Pred hodinou som sa vylodil v NORMANDII. Banda nacistická ma po pizzi. Idem na oslavy, :beer: vyzera to tak, ze sem prišla cela spojenecka armada, iba nemcurov nikde! Veceram s Obamom, rasputinom a Merkelovou. Ciao. :foto:

počuli ste slovo YOFFA, howgh :fart:

kingston
    Účastník (Participant)

Yoffovi a pisárovi za cestopis na pokracovanie  👍  👍  –  cakame dalsie udaaalosti.

No tak, ako slamenak som si aj ja priviezol domov novu kocku cernosku zo Zocharoviec 🙂  😁 .

Dostal som k nej aj ustny navod na pouzitie osobne od Wilibáčiho dankesön 🙂 .

A Ronyslav je uplne iny psik nez ako som ho spoznal minule 😶  😟 utiahnuty smutny. Drzim mu palec nech to rozdycha co najskor.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Dnes sme s Kr. Mery boli na krátky podvečerný výjazd, cca 90km. Keď sme prišli, odpojili sme od kábla Moma a pusinkovali sme sa, hladkali a mazlíčkali. Spomenul som si na chudáka nadmajora Ronyslava. 😠 
    Ale keď som ho volal na reťaz, vychcanec sa robil že nepočuje. Kukal do blba a úplne ma ignoroval. Vedel, že bude prikáblovaný. Nekričal som naňho, Mery mi dala keksík a s keksíkom som ho potom ošálil a okabátil.  😇 
    A museli sme mu povoliť obojok, lebo vyrástol, a už má bujak jak krk.  😉 

Dobre že apoštol Yoffo je na misionárskej ceste, aspoň nemyslí na strúhaného bizóna a iné kreposti.  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Yoffo Polo? 😈  Však je len tu za rohom…

Marco Polo, Yoffo Polo, Volkswagen Polo, undzóvajter… 😈

maguma
    Účastník (Participant)

Povinnosti kockárov, paragrafové znenie.

§1. každý držiteľ kocky je povinný nahrať si na prvé miesto na pamäťovej karte alebo úesbé kľúči skladbu od Elánu – Kočka si kočka

kingston
    Účastník (Participant)

Ta kocka je márhafasza, tu mi ozvucuje izbu.

theó za objav máš kituntetéš pred nastartovanym Krampusovym pindurom 😁  a aj klasicku odmenu renólt+púchov

sir Wiliam ty takisto za dealerstvo a futtatas kociek 😁  😁

theo
    Účastník (Participant)

Kingston. ale ja som neobjavil kocku, to objavil Maxi pred rokom na kaportour, ja som tam mal take radijko co tak ticho hralo a maxi bez  raspektu pustal svoju kocku, a tym si ma ta kocka ziskala ze nema rešpekt, hraje ako besna…to bude asi maxiho spriaznena duša… 🙂  😈  😁

kingston
    Účastník (Participant)

theobáči aká to skromnosť 👍 , no u mna zostanes objavitelom ty 🙂 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 9,886 až 9,900 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri