Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 991 až 1,005 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    krivoklat
    Účastník (Participant)

Pre tých, čo o tom ešte nevedia a môžu čítať….

[linka]

papi, prepáč…. 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😉 Keď už:

[linka]

maguma
    Účastník (Participant)

To šem še pobavil, čítajte toto, je to o tom akým spôsobom vypínať motor na motorke, či kľúčom alebo chcípakom na riaditkách 😶 😶 😶

Mne servisak hovoril ze to treba vypnut cez kluc…. Lebo ako hovoris ten spinac je na to ked motorka padne aby sa hned odstavila vsetka elektrika… Ze ak sa to vypina tym spinacom mozu sa casom rozhasit ventily…. To je to co viem ja…. Vzdy vypinam klucom na to to tam je…

chcel by som vidieť dve veci, toho ukecaného servisáka a tie časom rozhasené ventily, ono ventily sa vždy časom rozhasia, že by mal pravdu, idem radšej na urquell 🤣 🤣 🤣 🙄 🙄 👋 👋 👋

maguma
    Účastník (Participant)

-ČuL- fajčiarský súboj, drsný čoprák kontra oravský rančer 😀 😀

[linka]

maguma
    Účastník (Participant)

-ČuL- ten yoffo musel tú vojnu žrať, pozrite ako reaguje na povel – k zemííííííííí – ani mladý vojaci to tak nevedia, vidieť, že to doňho natĺkli 🤣 🤣 🙄 🙄 😀 😀 😀 yoffo 👋 👋 👋 👋

[linka]

[linka]

[linka]

Amen

maguma
    Účastník (Participant)

A leží predpisovo, nohy od seba, zadok na zemi, iba miesto prilby má akúsi šlochavňu 😈 😈 😈 😀 😀 😀 😀 😀

yoffo
    Účastník (Participant)

Natschelniku Ty Mangalica Krušofská III., ale kvituj, jak som fassa Canóňom miéril……a trafil……aha…….pohľadám. 🤣

maguma
    Účastník (Participant)

Kvitujem, to sa už málokde vidí a na manébere nás už nechcú, len malá otázočka, náhodou si sa vtedy nepotkol o Vanucciho labu 😈 😈 😈 👋 👋 👋

yoffo
    Účastník (Participant)

Nem potkol…….aha……. 🤣

[linka]

Len by ste žrali, a naše kočky mágali a mágali a mágali…….to cesto. 😘

maguma
    Účastník (Participant)

Ale musíš uznať, že je to dobrý seriál, autor je Tucan, ja som len jeho ukladač obrázkov 🙄 🙄

yoffo
    Účastník (Participant)

Šag doččkaj Tukane……… 😛 😇 😈 😈 😈

[linka]

Kameň.

maguma
    Účastník (Participant)

čo tu tento odvolávač videl, to nevie ani on 🤣 🤣 🤣

[linka]

ale niečo tam muselo byť keď sa tam zhŕklo skoro celé osadenstvo ČuLu

[linka]

a asi niečo vyriešili keď sa odvolávač tvári ako riaditeľ zemegule 😈 😈 👋 👋

[linka]

na dnes stačilo, zajtra idem skolaudovať wikinovu chajdu drnovú, dúfam, že ma neponúkne čermanským samoserom 🤣 🤣 🤣 🙄 🙄 😈 😈 👋 👋 👋 👋

motobabka
    Účastník (Participant)

Maguma, dalši patok a moja bruska zase v nedohladne 👍 😠 radšej ideš slopat k wikinovi, no počkaj, asi naozaj ho nahovorim, nech ti tam da gutalax a bude z toho samoser 🤣 🤣

WIKINO
    Účastník (Participant)

No náčelníček, už neni šopa, ale chajda. Postupne dojdeš aj k lepšiemu pomenovaniu. Šag zajtra prídeš bude prekvápko. Nejedz toľko čokolády aby ťa nezapekalo a nemusel si prosíkať ako malý chlapec o čermánsky samoser 😈 😀

WIKINO
    Účastník (Participant)

Apropó, dávam si chlebík s maslom a slivkovým lekvárom od nemenovaného kamoša. Mňam 👍

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 991 až 1,005 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri