Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 976 až 990 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    RedJack
    Účastník (Participant)

No už ma to konečne registrovalo, tak som zasa medzi vami.Ja sa do Rakovic tento raz nedostanem lebo pracujem a nemám s kým vymeniť službu. ☹️

krampus
    Účastník (Participant)

Nátsch- ešte začnem aj vybrovať 🙄 a kukať na večerné Brusno zo sedla pioniera – to je mojim životným snom. 😁 😁 😁

👋

fikus
    Účastník (Participant)

Idem robit stranku.motorkari40+

fikus
    Účastník (Participant)

Papi posli mi na majla nejaku super fotku co si dame na uvod do hlavicky.aj ostatni poslite.

krivoklat
    Účastník (Participant)

Fikus, neviem, myslím si, že to nie je dobrý nápad…..motostránok, čo len len prežívajú je na Slovensku veľa, teraz sme tu oživili jednu, ale never tomu, že nová stránka len pre 40+ má nejakú väčšiu šancu, ako tie ostatné…..

a už len ten výber, že ako by to bolo v reále, že 40+….

krivoklat
    Účastník (Participant)

Plus, páni, mám info, že sa niečo pripravuje, pre všetkých, ktorým chýba miesto na virtuálne stretnutia, čo by malo byť už nové, moderné, vyvarované chýb starších serverov……..viac neviem, lebo kompetentní mlčia a nekompetentní nechcú hovoriť… info je z FB, skupina MC Bannanas….

maguma
    Účastník (Participant)

Toto máta Ronyslava 🤣 🤣

[linka]

fikus
    Účastník (Participant)

Tak em si bananas mam rad.

krivoklat ja uvazujem o stranke na mieru geriatrikom.nic nas to nebude stat len pivo pre autora😁

oslovili ma niektori clenovia.vyrobim a uvidime.bude to dost slobodne forum.bez reklamy sponzorov a pravidiel.len platforma pre nase stretnutia.ziadna zachrana sveta alebo sekta 😁

fikus
    Účastník (Participant)

Maguma neskutocne 😁

krivoklat
    Účastník (Participant)

Fikus, naozaj nechcem rýpať, len mám takú praktickú otázku:

– v čom by to bolo na viac mieru pre geriatrikov, ako je napríklad toto vlákno na motocykli?

– a čo myslíš, kolko ľudí, a aj geriatrici sú ľudia, budú chodiť na viacero fór,? /jedno čisto geriatrické, potom na motoride, potom na motocykel a ešte jedno nejaké špecifické podla zálub, prípadne iných kontaktov

fikus
    Účastník (Participant)

Klatik neviem to najst na fasabuku.hod linka 🙂

fikus
    Účastník (Participant)

Sak o nic nejde.ked to netreba dam to do renoltu

yoffo
    Účastník (Participant)

Súhlas s krivoklatom 👍 🙂

Aby to nedopadlo tak, že čo geriatrik, to (iný) portál. 😶

Odchod z MR bol spontánny, príchod sem bol spontánny, ostávam.

Veď aj Natschelnik reagoval prudko-rýchle 👍 a tak sme tu. 👍

Však aj Dedomotorhead-Maroš dal vzniknúť "mladému" portálu RJS aj tam je fassa.

Ale netreba sa trieštiť, nemyslím si však, že aj "rentiér" ako ja, bude brúsiť po 10-tich serverech a hladať info,

Nieto ešte ľudia, čo stále (t.č.) živia svoje rodiny. 🙄

ahojko
    Účastník (Participant)

maguma

tak chodia osipane na Zahoriii… Lebo Zahoraci nezabiju celu svinu kvoli huspenine,…. 🤣 🤣 🤣

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😀 Ale sa to kua-rozbieha… 😀

Aj mne kamoš ponúkol deň po mojom nastúpení na AutoBahn svoju polomŕtvu stránku, nech pozbieram ľudí a on by to spravoval – ale načo?

Potom prišiel mail od deda MHD , že spustil samostatnú stránku RJS-ákov, už to aj funguje.

Samozrejme sa šušká v zákulisí aj o profi "západnej" stránke, no a o Mc BAN_na_nás som už očul tiež… 😀

Fokus, fakt to nemá význam ďalej štiepiť, boli by to malé, chudobné stránky v obrovskej konkurencii, pravdepodobne bez adekvátneho profesno-informačného zázemia.

Myslím, že tu vo vlastnej téme sme relatívne samostatní, spojenie serveru s moto-časopisom zaručí dobrú informovanosť a rôznorodosť (poradňa, články, akcie, albumy, ring…). Pokiaľ nás nevyženú, načo utekať preč? Aj na MHD som nastúpil len preto, lebo dedomotorhead je kamoš, ale fakt by som už viac nestíhal…

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 976 až 990 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri