40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
3. októbra 2013 o 12:01 #85373
RedJack
Účastník (Participant)No už ma to konečne registrovalo, tak som zasa medzi vami.Ja sa do Rakovic tento raz nedostanem lebo pracujem a nemám s kým vymeniť službu. ☹️
3. októbra 2013 o 14:02 #85374krampus
Účastník (Participant)Nátsch- ešte začnem aj vybrovať 🙄 a kukať na večerné Brusno zo sedla pioniera – to je mojim životným snom. 😁 😁 😁
👋
3. októbra 2013 o 14:07 #85375fikus
Účastník (Participant)Idem robit stranku.motorkari40+
3. októbra 2013 o 14:12 #85376fikus
Účastník (Participant)Papi posli mi na majla nejaku super fotku co si dame na uvod do hlavicky.aj ostatni poslite.
3. októbra 2013 o 15:28 #85377krivoklat
Účastník (Participant)Fikus, neviem, myslím si, že to nie je dobrý nápad…..motostránok, čo len len prežívajú je na Slovensku veľa, teraz sme tu oživili jednu, ale never tomu, že nová stránka len pre 40+ má nejakú väčšiu šancu, ako tie ostatné…..
a už len ten výber, že ako by to bolo v reále, že 40+….3. októbra 2013 o 16:16 #85378krivoklat
Účastník (Participant)Plus, páni, mám info, že sa niečo pripravuje, pre všetkých, ktorým chýba miesto na virtuálne stretnutia, čo by malo byť už nové, moderné, vyvarované chýb starších serverov……..viac neviem, lebo kompetentní mlčia a nekompetentní nechcú hovoriť… info je z FB, skupina MC Bannanas….
3. októbra 2013 o 16:21 #853793. októbra 2013 o 16:26 #85380fikus
Účastník (Participant)Tak em si bananas mam rad.
krivoklat ja uvazujem o stranke na mieru geriatrikom.nic nas to nebude stat len pivo pre autora😁
oslovili ma niektori clenovia.vyrobim a uvidime.bude to dost slobodne forum.bez reklamy sponzorov a pravidiel.len platforma pre nase stretnutia.ziadna zachrana sveta alebo sekta 😁3. októbra 2013 o 16:27 #85381fikus
Účastník (Participant)Maguma neskutocne 😁
3. októbra 2013 o 16:40 #85382krivoklat
Účastník (Participant)Fikus, naozaj nechcem rýpať, len mám takú praktickú otázku:
– v čom by to bolo na viac mieru pre geriatrikov, ako je napríklad toto vlákno na motocykli?– a čo myslíš, kolko ľudí, a aj geriatrici sú ľudia, budú chodiť na viacero fór,? /jedno čisto geriatrické, potom na motoride, potom na motocykel a ešte jedno nejaké špecifické podla zálub, prípadne iných kontaktov
3. októbra 2013 o 16:42 #85383fikus
Účastník (Participant)Klatik neviem to najst na fasabuku.hod linka 🙂
3. októbra 2013 o 16:44 #85384fikus
Účastník (Participant)Sak o nic nejde.ked to netreba dam to do renoltu
3. októbra 2013 o 16:52 #85385yoffo
Účastník (Participant)Súhlas s krivoklatom 👍 🙂
Aby to nedopadlo tak, že čo geriatrik, to (iný) portál. 😶
Odchod z MR bol spontánny, príchod sem bol spontánny, ostávam.
Veď aj Natschelnik reagoval prudko-rýchle 👍 a tak sme tu. 👍
Však aj Dedomotorhead-Maroš dal vzniknúť "mladému" portálu RJS aj tam je fassa.
Ale netreba sa trieštiť, nemyslím si však, že aj "rentiér" ako ja, bude brúsiť po 10-tich serverech a hladať info,
Nieto ešte ľudia, čo stále (t.č.) živia svoje rodiny. 🙄3. októbra 2013 o 16:53 #85386ahojko
Účastník (Participant)maguma
tak chodia osipane na Zahoriii… Lebo Zahoraci nezabiju celu svinu kvoli huspenine,…. 🤣 🤣 🤣
3. októbra 2013 o 17:07 #85387przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😀 Ale sa to kua-rozbieha… 😀
Aj mne kamoš ponúkol deň po mojom nastúpení na AutoBahn svoju polomŕtvu stránku, nech pozbieram ľudí a on by to spravoval – ale načo?
Potom prišiel mail od deda MHD , že spustil samostatnú stránku RJS-ákov, už to aj funguje.
Samozrejme sa šušká v zákulisí aj o profi "západnej" stránke, no a o Mc BAN_na_nás som už očul tiež… 😀
Fokus, fakt to nemá význam ďalej štiepiť, boli by to malé, chudobné stránky v obrovskej konkurencii, pravdepodobne bez adekvátneho profesno-informačného zázemia.Myslím, že tu vo vlastnej téme sme relatívne samostatní, spojenie serveru s moto-časopisom zaručí dobrú informovanosť a rôznorodosť (poradňa, články, akcie, albumy, ring…). Pokiaľ nás nevyženú, načo utekať preč? Aj na MHD som nastúpil len preto, lebo dedomotorhead je kamoš, ale fakt by som už viac nestíhal…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji