Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,036 až 10,050 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja mám na fazeri na brzdových kotúčoch skrutky, ktoré sú mierne prihrdzavené.
    Rozmýšľam:
    „Kúpim nové, nech je parádny…“
    Na e-bay som našiel že 6,-USD/ks a v yamahe predajni tiež asi tak.
    Prenásobím:
    na 3 kotúče, tuším ich je 6 na jeden, to je 6 x 6 x 3 =  108 USD – sú dobré také, aké tam sú…
    Na starú motorku nové šrúby? Prt.

theo
    Účastník (Participant)

Bopsik, kua de si vcera bol a s kym  😶 

Som ta vyzeral v Kysaku a teba nikde, ani Mery ani Momo  😠

zefototh
    Účastník (Participant)

Bopsik a keďže sú mierne prihrdzavené, máš istotu že nevypadnú. 😁

kavis
    Účastník (Participant)

Bopsík zefototh má pravdu keď to funguje nerýp do toho bo dopadneš ako ja  😈 ale keď ti duša detského mechanika piští po rozoberaní a skladaní a rodičia ti už nekupujú hračky tak si kúp takú čo akceptuje hranie sa  😇

Mlhos
    Účastník (Participant)

Na mierne prihrdzavene snad staci aj lapovacia pasta a filc

Mlhos
    Účastník (Participant)

Uz sa delime na HaDy-stov a anti Hady-stov  😁

kavis
    Účastník (Participant)

Miloš a dze si našiel to delenie  😈 šak gugel mi nič takého nenašiel  😇

krampus
    Účastník (Participant)

😁 😈 😁
    Na Há-Dé čka mi nešahajte! Sú to „extrašpeciálfasa“ motorky! Potrebujú špeciálny olej, aby z nich nevytiekol. Ani u nás bežným kľúčom ich neopravíš, vypadnutú šrúbku hocakou nenahradíš, po jazde na nej ešte hodinu si vytrasený jak Detva (soc. lowkost ciga – 10 ks/1.- Kčs), teda prinášajú „nevšedné jazdecké a opravárske zážitky“, teda motorka kždým coulom!

😈 😁  😈 

maguma
    Účastník (Participant)

Už som doma, čakám hlásenia 🙂  😁  😁  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Psiare, miniČUP. Jedna včerajšia, bez motoriek vyplašených Blavákov, kerí nemali odvahu prejsť cez hrádzu, hehehe. Leščiči sú to, lístie. 😈  No a tu je to ešče  bez stanov, lebo tie sa stanovili až večer. 😈 

A jedna dnešná, otužilec sdedko po návrate z Hrona 👍  😈 

maguma
    Účastník (Participant)

Sdedko je už doma, kde je zbytok bandy??? 😶  😁 

kingston
    Účastník (Participant)

Hlásim prichod, 

kuchárom našim miniČUPovským všetky palce hore 👍  👍  👍 

papimu za bohatú rybaciu polievku, dedootovi za jeho restovanú pečeň a fazule, Lapimu za fajnové Lapajkalbáse…

Veľká vďaka aj za prípravu placu – náš priestor bol v mori vysokej trávy krásne pokosený. Som bol prekvapený ako je tam pekne.

O dva týždne sa na vás všetkých zas teší jedna márha ktorá sa na staré kolená na stanovanie dala.

Ayco
    Účastník (Participant)

Ta to bul vikend  👍 
    žena me dajakym ňedopatreňom puščila samoho z domu, ta som šľohnul dzecom stan a zmiznul skorej, jak sebe to scihla rozdumac. Dzeška mimo civilizacii mi poštrital takych furt vyškerenych geriatrikoch, ta mi sebe šednul gu ňim, ta me nakarmiľi, ta me še aj našmiaľi.
    Perši raz v živoce mi jid maďarsku rybacu poľivku, ľem ňeznam čom pri ňej furt spominali Laszla, kedz ju varil Papi (aj tot še jagbač vola Zoli, kec dobre pametam). Joooj, ta to finom prefinom. Vecka me krisciľi taku šmišnu červenu motorku, co ma mesto šedziska taky koženy šamerľik, šedzi še na ňej tak, že nohy treba dac do hury pred sebe, ric cahaš skoro po žemi a ešče maš pred sobu taky oblačok zasraty od muškoch, že cez ňoho ani ňevidziš na drahu. Tot, co ju proboval, z ňej pre istotu zrobil račej takoj tereňak.

a tot bidňak majteľ še ňestačil čudovac, šak popaťce sami.

Ayco
    Účastník (Participant)

Ta to bul vikend
    žena me dajakym ňedopatreňom puščila samoho z domu, ta som šľohnul dzecom stan a zmiznul skorej, jak sebe to scihla rozdumac. Dzeška mimo civilizacii mi poštrital takych furt vyškerenych geriatrikoch, ta mi sebe šednul gu ňim, ta me nakarmiľi, ta me še aj našmiaľi.
    Perši raz v živoce mi jid maďarsku rybacu poľivku, ľem ňeznam čom pri ňej furt spominali Laszla, kedz ju varil Papi (aj tot še jagbač vola Zoli, kec dobre pametam). Joooj, ta to finom prefinom. Vecka me krisciľi taku šmišnu červenu motorku, co ma mesto šedziska taky koženy šamerľik, šedzi še na ňej tak, že nohy treba dac do hury pred sebe, ric cahaš skoro po žemi a ešče maš pred sobu taky oblačok zasraty od muškoch, že cez ňoho ani ňevidziš na drahu. Tot, co ju proboval, z ňej pre istotu zrobil račej takoj tereňak.

a tot bidňak majteľ še ňestačil čudovac, šak popaťce sami.

Ayco
    Účastník (Participant)

Tot šivy chlopik ževraj veľky mudrlant a chodzi všadzi zos noutbugom, aľe ta ja ho vidzel iba zos foťakom a s cigaretľu

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,036 až 10,050 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri