40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
15. júna 2014 o 6:01 #95980BopsikÚčastník (Participant)
Ja mám na fazeri na brzdových kotúčoch skrutky, ktoré sú mierne prihrdzavené.
Rozmýšľam:
„Kúpim nové, nech je parádny…“
Na e-bay som našiel že 6,-USD/ks a v yamahe predajni tiež asi tak.
Prenásobím:
na 3 kotúče, tuším ich je 6 na jeden, to je 6 x 6 x 3 = 108 USD – sú dobré také, aké tam sú…
Na starú motorku nové šrúby? Prt.15. júna 2014 o 6:12 #95982theoÚčastník (Participant)Bopsik, kua de si vcera bol a s kym 😶
Som ta vyzeral v Kysaku a teba nikde, ani Mery ani Momo 😠
15. júna 2014 o 6:22 #95984zefotothÚčastník (Participant)Bopsik a keďže sú mierne prihrdzavené, máš istotu že nevypadnú. 😁
15. júna 2014 o 8:03 #95986kavisÚčastník (Participant)Bopsík zefototh má pravdu keď to funguje nerýp do toho bo dopadneš ako ja 😈 ale keď ti duša detského mechanika piští po rozoberaní a skladaní a rodičia ti už nekupujú hračky tak si kúp takú čo akceptuje hranie sa 😇
15. júna 2014 o 8:55 #95989MlhosÚčastník (Participant)Na mierne prihrdzavene snad staci aj lapovacia pasta a filc
15. júna 2014 o 8:58 #95991MlhosÚčastník (Participant)Uz sa delime na HaDy-stov a anti Hady-stov 😁
15. júna 2014 o 9:53 #95993kavisÚčastník (Participant)Miloš a dze si našiel to delenie 😈 šak gugel mi nič takého nenašiel 😇
15. júna 2014 o 11:07 #95995krampusÚčastník (Participant)😁 😈 😁
Na Há-Dé čka mi nešahajte! Sú to „extrašpeciálfasa“ motorky! Potrebujú špeciálny olej, aby z nich nevytiekol. Ani u nás bežným kľúčom ich neopravíš, vypadnutú šrúbku hocakou nenahradíš, po jazde na nej ešte hodinu si vytrasený jak Detva (soc. lowkost ciga – 10 ks/1.- Kčs), teda prinášajú „nevšedné jazdecké a opravárske zážitky“, teda motorka kždým coulom!😈 😁 😈
15. júna 2014 o 11:15 #95997magumaÚčastník (Participant)Už som doma, čakám hlásenia 🙂 😁 😁 😁
15. júna 2014 o 11:52 #95999przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Psiare, miniČUP. Jedna včerajšia, bez motoriek vyplašených Blavákov, kerí nemali odvahu prejsť cez hrádzu, hehehe. Leščiči sú to, lístie. 😈 No a tu je to ešče bez stanov, lebo tie sa stanovili až večer. 😈
A jedna dnešná, otužilec sdedko po návrate z Hrona 👍 😈
15. júna 2014 o 13:35 #96002magumaÚčastník (Participant)Sdedko je už doma, kde je zbytok bandy??? 😶 😁
15. júna 2014 o 13:59 #96003kingstonÚčastník (Participant)Hlásim prichod,
kuchárom našim miniČUPovským všetky palce hore 👍 👍 👍
papimu za bohatú rybaciu polievku, dedootovi za jeho restovanú pečeň a fazule, Lapimu za fajnové Lapajkalbáse…
Veľká vďaka aj za prípravu placu – náš priestor bol v mori vysokej trávy krásne pokosený. Som bol prekvapený ako je tam pekne.
O dva týždne sa na vás všetkých zas teší jedna márha ktorá sa na staré kolená na stanovanie dala.
15. júna 2014 o 16:55 #96005AycoÚčastník (Participant)Ta to bul vikend 👍
žena me dajakym ňedopatreňom puščila samoho z domu, ta som šľohnul dzecom stan a zmiznul skorej, jak sebe to scihla rozdumac. Dzeška mimo civilizacii mi poštrital takych furt vyškerenych geriatrikoch, ta mi sebe šednul gu ňim, ta me nakarmiľi, ta me še aj našmiaľi.
Perši raz v živoce mi jid maďarsku rybacu poľivku, ľem ňeznam čom pri ňej furt spominali Laszla, kedz ju varil Papi (aj tot še jagbač vola Zoli, kec dobre pametam). Joooj, ta to finom prefinom. Vecka me krisciľi taku šmišnu červenu motorku, co ma mesto šedziska taky koženy šamerľik, šedzi še na ňej tak, že nohy treba dac do hury pred sebe, ric cahaš skoro po žemi a ešče maš pred sobu taky oblačok zasraty od muškoch, že cez ňoho ani ňevidziš na drahu. Tot, co ju proboval, z ňej pre istotu zrobil račej takoj tereňak.
a tot bidňak majteľ še ňestačil čudovac, šak popaťce sami.15. júna 2014 o 17:01 #96008AycoÚčastník (Participant)Ta to bul vikend
žena me dajakym ňedopatreňom puščila samoho z domu, ta som šľohnul dzecom stan a zmiznul skorej, jak sebe to scihla rozdumac. Dzeška mimo civilizacii mi poštrital takych furt vyškerenych geriatrikoch, ta mi sebe šednul gu ňim, ta me nakarmiľi, ta me še aj našmiaľi.
Perši raz v živoce mi jid maďarsku rybacu poľivku, ľem ňeznam čom pri ňej furt spominali Laszla, kedz ju varil Papi (aj tot še jagbač vola Zoli, kec dobre pametam). Joooj, ta to finom prefinom. Vecka me krisciľi taku šmišnu červenu motorku, co ma mesto šedziska taky koženy šamerľik, šedzi še na ňej tak, že nohy treba dac do hury pred sebe, ric cahaš skoro po žemi a ešče maš pred sobu taky oblačok zasraty od muškoch, že cez ňoho ani ňevidziš na drahu. Tot, co ju proboval, z ňej pre istotu zrobil račej takoj tereňak.
a tot bidňak majteľ še ňestačil čudovac, šak popaťce sami.15. júna 2014 o 17:37 #96011AycoÚčastník (Participant)Tot šivy chlopik ževraj veľky mudrlant a chodzi všadzi zos noutbugom, aľe ta ja ho vidzel iba zos foťakom a s cigaretľu
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.