40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
15. júna 2014 o 17:46 #96013krampusÚčastník (Participant)
Aycu – no, už bul najvyšši čas, že ši še objavel dagdzi na akcii geriatrokoch, bo už mi dumal, že na nas kladzeš ,,, 😈
dolnozemci, teraz je Bopsík vo výhode … haha 😁
15. júna 2014 o 18:00 #96015AycoÚčastník (Participant)A zos toho pašťekovoho kovboja by sce še čisto zošikali, chodzi na takej perdzacej motorke a furt muši za ňim dachto isc a zbirac za drahu veci, co mu z motorky odpadňu. Aľe vun še aj tak furt ľem šmeje
15. júna 2014 o 18:10 #96017AycoÚčastník (Participant)krampus, šak ja som foťak cahal zo sobu ľem za to, že ce idzem v nedzeľu pofocic, a nakoňec som ziscil, že som popľit datum.
15. júna 2014 o 18:25 #96020przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Krampus, Bopsík je vo výhode, ale v nevýhode nie sme ani my, dolňáci. Aycovi rozumiem každé slovo, ale prelož mi ty toho minule citovaného Bobolaka z kaporov… 😁
Ayco, všetky palce hore za text aj za fotky 👍 👍 👍
15. júna 2014 o 18:25 #96022bobolakÚčastník (Participant)čaves,,no do renolta ta to ayco jake foto sem rucaš??ale nožičky mam pjekne jak tota hérečka 👍 😶 😁 bazmek, zdravím šeckych čundrakof aj leščičof 👍 Lístie 😛 😛
15. júna 2014 o 19:18 #96024przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bobo, nohy síce nemáš, ako herečka, ale vlohy určite, si jednoducho fotogeňoický 😁
15. júna 2014 o 19:26 #96026BopsikÚčastník (Participant)Theo, Krampus a Juripko,
verejne sa Vam ospravedlňujem za neúčasť na Pijocup v Kysaku. Chceli sme ísť Ja, Kr. Mery a Momo, ale pohľad na oblohu rozhodol. Nemusím jazdiť za každého počasia, rád si užívam, ale nie za každú cenu. Momo Sapiens Baskervilský by aj tak nešiel, na reťazi za motorkou by asi nestihal.Kavis, Zefotoh,
Na rozoberanie som mal Jawu 350. Chodila, ale nie tak jak by som si predstavoval. Tak som ju rozpolil jednu zimu, pomenil čo sa dalo a poskladal. Poviem pravdu, veľa som sa naučil, pochopil som jak pracuje prevodovka, ale už by sa mi do toho nechcelo, nebaví ma to. Radšej sa vozím ako šupem.Brestov
Dnes sme s Kr. Mery boli na menšom výjazde v Brestove pri Humennom. Pred 42 rokmi som tam bol v pionierskom tábore, a odvtedy nie, tak som to chcel vidieť. Bohužiaľ som si už nepamätal nič, len jedna chata mi trošku pripomínala detstvo, ale nemám istotu. Kto by nevedel kam, doporučujem, je tam pekne.Ja v krčme:
15. júna 2014 o 19:33 #96027BopsikÚčastník (Participant)Jááááj, kua, rozmýšľam prečo je Bop-psík vo výhode, až teraz mi docvaklo, že sa jedná pravdepodobne o jazykovednú otázku, v súvislosti s Aycovou rozpravou.
Mám dlhý kábel (ten v hlave myslím…)15. júna 2014 o 19:48 #96029krampusÚčastník (Participant)Papi- bobolákovština je n e p r e l o ž i t e l n á
15. júna 2014 o 20:04 #96031krampusÚčastník (Participant)čo sa tu zas doj.babralo, na príspevok mám okienko 1×2 cm a smajle nix, písmo nix,
15. júna 2014 o 20:13 #96033MlhosÚčastník (Participant)Vymen medzikus medzi stolickou a pc
15. júna 2014 o 20:17 #96035krampusÚčastník (Participant)Vymenil som a už je ok, ale nemyslím,že by to bolo v tom. 😉
16. júna 2014 o 6:28 #96037sdedkoÚčastník (Participant)Tak som sa tu na stránku konečne dopotil, takže:
1)ďakujem Magumovi, ktorý to „spískal“, Yoffovi a Bobovi ktorí to zabezpečili
2) ďakujem všetkým, ktorí mi pomohli prežiť na Psiaroch lebo som prišiel s holou riťou
3) ďakujem všetkým, ktorí mi želajú aby dlho „šlapala“
4) tie riťbergre Vám predvediem radšej na korčulách
5) gratulácie a oslavné piesne budem prijímať vBS 28.6. o 19.00
6) fšeci sa majte ako najlepšie viete 👍
16. júna 2014 o 7:32 #96039przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Sdedko, pozor! 😁
Bobo je len škodoradostný účastník akcie, on tým svojim behaním okolo tohoto čopríka chce len urýchliť tvoje dozrievanie na Harleya.
Však prečo by si sa mal mať ty lepšie, ako on? 😈16. júna 2014 o 8:53 #96041sdedkoÚčastník (Participant)Ahoj Papi nemboj, po prvé nemám už skoro ani na truhlu a po druhé ledva si dvihnem gate a nie to este Harleya po nejakom tom ritbergerovi, je vymalované, je posledná a Boba mám rád aj keď má Harleya, šrouby mu dám na Vianoce 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.