Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,051 až 10,065 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    krampus
    Účastník (Participant)

Aycu – no, už bul najvyšši čas, že ši še objavel dagdzi na akcii geriatrokoch, bo už mi dumal, že na nas kladzeš ,,, 😈

dolnozemci, teraz je Bopsík vo výhode … haha 😁  

Ayco
    Účastník (Participant)

A zos toho pašťekovoho kovboja by sce še čisto zošikali, chodzi na takej perdzacej motorke a furt muši za ňim dachto isc a zbirac za drahu veci, co mu z motorky odpadňu. Aľe vun še aj tak furt ľem šmeje

Ayco
    Účastník (Participant)

krampus, šak ja som foťak cahal zo sobu ľem za to, že ce idzem v nedzeľu pofocic, a nakoňec som ziscil, že som popľit datum.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Krampus, Bopsík je vo výhode, ale v nevýhode nie sme ani my, dolňáci. Aycovi rozumiem každé slovo, ale prelož mi ty toho minule citovaného Bobolaka z kaporov… 😁

Ayco, všetky palce hore za text aj za fotky 👍  👍  👍

bobolak
    Účastník (Participant)

čaves,,no do renolta ta to ayco jake foto sem rucaš??ale nožičky mam pjekne jak tota hérečka 👍 😶 😁 bazmek, zdravím šeckych čundrakof aj leščičof 👍 Lístie 😛  😛 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Bobo, nohy síce nemáš, ako herečka, ale vlohy určite, si jednoducho fotogeňoický 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Theo, Krampus a Juripko,
    verejne sa Vam ospravedlňujem za neúčasť na Pijocup v Kysaku. Chceli sme ísť Ja, Kr. Mery a Momo, ale pohľad na oblohu rozhodol. Nemusím jazdiť za každého počasia, rád si užívam, ale nie za každú cenu. Momo Sapiens Baskervilský by aj tak nešiel, na reťazi za motorkou by asi nestihal.

Kavis, Zefotoh,
    Na rozoberanie som mal Jawu 350. Chodila, ale nie tak jak by som si predstavoval. Tak som ju rozpolil jednu zimu, pomenil čo sa dalo a poskladal. Poviem pravdu, veľa som sa naučil, pochopil som jak pracuje prevodovka, ale už by sa mi do toho nechcelo, nebaví ma to. Radšej sa vozím ako šupem.

Brestov
    Dnes sme s Kr. Mery boli na menšom výjazde v Brestove pri Humennom. Pred 42 rokmi som tam bol v pionierskom tábore, a odvtedy nie, tak som to chcel vidieť. Bohužiaľ som si už nepamätal nič, len jedna chata mi trošku pripomínala detstvo, ale nemám istotu. Kto by nevedel kam, doporučujem, je tam pekne.

Ja v krčme:

Bopsik
    Účastník (Participant)

Jááááj, kua, rozmýšľam prečo je Bop-psík vo výhode, až teraz mi docvaklo, že sa jedná pravdepodobne o jazykovednú otázku, v súvislosti s Aycovou rozpravou.
    Mám dlhý kábel (ten v hlave myslím…)

krampus
    Účastník (Participant)

Papi- bobolákovština je n e p r e l o ž i t e l n á

krampus
    Účastník (Participant)

čo sa tu zas doj.babralo, na príspevok mám okienko 1×2 cm a smajle nix, písmo nix,

Mlhos
    Účastník (Participant)

Vymen medzikus medzi stolickou a pc

krampus
    Účastník (Participant)

Vymenil som a už je ok, ale nemyslím,že by to bolo v tom. 😉 

sdedko
    Účastník (Participant)

Tak som sa tu na stránku konečne dopotil, takže:

1)ďakujem Magumovi, ktorý to „spískal“, Yoffovi a Bobovi ktorí to zabezpečili

2) ďakujem všetkým, ktorí mi pomohli prežiť na Psiaroch lebo som prišiel s holou riťou

3) ďakujem všetkým, ktorí mi želajú aby dlho „šlapala“

4) tie riťbergre Vám predvediem radšej na korčulách

5) gratulácie a oslavné piesne budem prijímať vBS 28.6.  o 19.00

6) fšeci sa majte ako najlepšie viete  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Sdedko, pozor! 😁

Bobo je len škodoradostný účastník akcie, on tým svojim behaním okolo tohoto čopríka chce len urýchliť tvoje dozrievanie na Harleya.
    Však prečo by si sa mal mať ty lepšie, ako on? 😈

sdedko
    Účastník (Participant)

Ahoj Papi nemboj, po prvé nemám už skoro ani na truhlu a po druhé ledva si dvihnem gate a nie to este Harleya po nejakom tom ritbergerovi, je vymalované, je posledná a Boba mám rád aj keď má Harleya, šrouby mu dám na Vianoce  😉

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,051 až 10,065 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri