40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
8. júla 2014 o 6:42 #96408przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 Hej, veteráni!
Koho nezaujímajú tie futbalistické preteky, tak dnes na ČT1 dávajú od 20:00 (ZULU) film Winnetou.
Prvýkrát som to videl v kine, keď boli ešte lístky za 1 Kčs, sedel som vedľa ZDŠ-frajerky, ktorej som tiež kúpil lístok a lízatko, strašný to frajer som bol… 😁P.S. Lovačka, idem na poštu, nie že to namiešaš Lovakovi, lebo budem spolupáchateľom a budeme spolu páchnuť v chládku… 😁
8. júla 2014 o 8:32 #96410kingstonÚčastník (Participant)papibáči to sú spomienky 🙂 😁
Ja som zas vždy kupoval pred premietaním törökméz za 0,40Kčs, a lístok do kina stál v nedeľu doobeda 0,50Kčs.
Peršej pénz 1Kčs čo som dostal od mamky do kostola*) mi pokryl všetky náklady a 0,10Kčs mi ešte zostalo na šumienku – tie dve kocky čo sme šúchali o seba a olizovali a odralo to dokonale jazyk 😁
*) omša bola presne v tom čase ako kino
8. júla 2014 o 8:48 #96412kavisÚčastník (Participant)kingston ty neznaboh takto okrádať pána farára žes nedals do mešteka kotunku 😁 Iste ťa pán farár nemal rád 😈
8. júla 2014 o 8:48 #96414kavisÚčastník (Participant)Edit: korunku 😇
8. júla 2014 o 8:53 #96416GoldyÚčastník (Participant)Papi, a ja som Winnetoua prvý krát videl keď som mal 5 rokov v kine Gorkij v NZ a o dva týžde kino vyhorelo do základov. Asi ho zapálili Apači, lebo v tom kine im zastrelili náčelníka. Ja som to patrične oplakal 😠 ( rumázgal som na celé kino ) a mama ma nevedela utíšiť. Pamätám ako včera. 😉 Knihu som začal čítať ako 10 ročný a mám ju rozčítanú dodnes. 😁 Jedna z mála kníh, ktoré som nedokázal dočítať do konca. 😟
Ja to pozerať nebudem, asi by som zase psychicky neuniesol stratu najlepšieho stopára a bojovníka v dejinách Indiánov a pozriem si ako sa 22 chlapov naháňa za voľačím goľatým a kope sa pri tom aj do nôh. 😈8. júla 2014 o 8:55 #96418GoldyÚčastník (Participant)No preklep : guľatým .
8. júla 2014 o 8:59 #96420przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Goldy, prisámvačku, dobre si vybral. 👍 😈
V juhoamerickom futbale je občas viac hereckého umenia, ako vo všetkych dielach Winnetua dokopy… 😁
8. júla 2014 o 9:39 #96422theoÚčastník (Participant)V Košickom kine ,,Družba,, /roky cca 73-75/bolo premietanie Winnetoua na panoramaticke platno, kua to bol taky obluk, ze v prvej rade /v nedelu doobeda za 1 kčs/ nas tak boleli krky, lebo ked sme chceli všetko vidieť čo je na platne sme sa museli riadne obracať 😁 🙂 , a cesta z kina bola tradičná, každý mal hatatitlu a jačal jak besný, takže domov na obed som dorazil vyjačany, krky vykrútene a pravá strana zadku vyplácaná, lebo kuua hatatitla nechcel vždy ťahať. 😁 😈
8. júla 2014 o 11:22 #96424bobolakÚčastník (Participant)Starci spomínajú……………kua a ja som dostal bitku od fotra keď som si doviedol domof nšo či, 😶 😛 dlhovlasú cigánku(pre bopsíka rómku) v krátkej sukni ……..čo už… mal som 15……….. 😁 😁 pre znalých… býval som pri ymke 🙂
8. júla 2014 o 12:12 #96426theoÚčastník (Participant)Bobolak, bodaj by sa na teba nšo či /či coši/ nenachytala, ked si do plaviek uhorku nakladačku strkal… 😈 😁
8. júla 2014 o 12:15 #96428kingstonÚčastník (Participant)Tam bolo panoramaticke kino Kudla 😁 ne?
Vela filmov som tam videl.
8. júla 2014 o 12:29 #96430zefotothÚčastník (Participant)Bobolák môžeš banovať, už si mohol byť vajdom. 😁
8. júla 2014 o 13:55 #96432BopsikÚčastník (Participant)No cigánku som ešte netrtkal… (ale chcel by som… skúsiť)
8. júla 2014 o 14:39 #96434bobolakÚčastník (Participant)Kingston hej prvé v pažravej a vintentú tam bežal ostošesť,,,,,,zefo 👍 😁 👍 😁 vozil by ma tlstý cigáň v modrom džiguláku tisícpäťstovke do carltonu v slameňáku do kancelarie 😁 😁 a bral tržby za prstene „John kenedy“a „džigitálky“ 👍 👍 ktoré cigánky predávali na korze z detských kočíkov 😁 😁 čo im vláčili kormani z rakús 🙂
8. júla 2014 o 14:42 #96436bobolakÚčastník (Participant)Pre bopsíka-(kormani – lodníci)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.