Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,246 až 10,260 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Goldy
    Účastník (Participant)

Stručná správa. V Zámkoch spŕchlo, 😶 počasie nie je podľa mojich predstáv. Na Balaton nejdem, V Medveďove nebudem. Goldy. 😠

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenábend, z Balatónu som doma, počasie na jednotku Lapaj si zaslúži verejnú pochvalu pred zapnutým monitorom.

A čo je hlavné partia na jednotku s hviezdičkou – to na 110 percent vykompenzovalo nie príliš vydarenú pečenú rybu a vodu v mláke o teplote podla papiho három fok. (tichý bonz – keiko bola asi v predošlej reinkarnácii tuleň, čvachtala sa jedna radost pohleďet).

Terazky kým je svetlo utekám do záhrady pozbierať popadané mááárhy marhule do džemu.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Pekný deň, 4 moto. 👍  🙂 

maguma
    Účastník (Participant)

Dnes ráno vyrazili Vanucciovci (ďalej VNC) na svoju Czechtourgate. Štart bol naplánovaný na 6:00 sečovského času, čo sa samozrejme nedodržalo a ešte o pol siedmej boli doma. Pritom stačilo uviesť čas v zulu a všetko by bolo v poriadku, ale vnc je patriot a radšej bude meškať, len aby mohol uviesť Sečovský čas – seč
    V Prešove natankoval a pokračoval na Levoču, kde bola dnes púť a preto sa držal textu piesne – tam okolo Levoči, tam sa vanucci točí – . VNC využil svoje znalosti nebeskej mechaniky a po treťom obehu Levočskej zápchy ho to vymrštilo ako Saturn urýchlil sondu Voyager a zastavil sa až na Makove kvôli podaniu hlásenia o priebehu cesty. Ja som po prekročení hranice oznámil J.E. Hogovi, že bude mať návštevu mimoriadného a splnomocneného veľvyslanca a ten chudák ho čakal doma, až sa skoro nedočkal. Po pár diplomatických depešiach sa VNC dostavili k Hogovi na konzulát na kavej a šutemíň. Po krátkom bilaterálnom rozhovore ich J.E.Hog vyprevadil až za Hradec a VNC dorazili do kempu v Hořovicích. Tam nastala pre VNC dilema, ísť osprchovať tojáše, alebo ísť na pivo, keď videl ako tam chlapi pijú pivo, tojáše počkali.
    Toto je posladná dnešná správa, pokračujem zajtra. 🙂 😁  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Z teho referátu chýba údaj, že koľkokrát dnes VANUCCI prdol, no ako budem teraz pokojne spať, háááá? 😁  😁  😁

maguma
    Účastník (Participant)

Papi, ani raz, lebo keby, tak už by zháňal háčik na gate, čo myslíš, že mu ho utrhlo, prievan na chodbe????????????????? 😈  😈  😁  😁

kingston
    Účastník (Participant)

Noveďto, však by Vanuccu z moto odfúklo to dá logiku, né papi né?  🙂  😇  😈  😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Treba do toho dať trochu citu, potom neodfúkne ani ľahké ženy, ktoré má moja motorka  vyslovene rada…

kingston
    Účastník (Participant)

Že ľahké ženy, chuderka Gizka tá teda dostáva od teba kvapky 😁

theo
    Účastník (Participant)

Hoffmann jeden papiovsky  😈

zefototh
    Účastník (Participant)

A gdo sa chystá na route 66 ??? Larson na motoride už niečo natrkol ale nigdo sa nechytá.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Zefo:

Chystáme sa všetci, len ty sa za nás hanbíš, na akcie nechodíš, tak o tom nevieš… 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Zabudol som:

Lovakova, pošli mi cez SS alebo mail adresu, na ktorú t môžem poslať ten JED. 😈

zefototh
    Účastník (Participant)

Papi, šak nebudem chodiť na to isté miesto dva razy. 😁  😁  😁 

No dobre, ja sa polepším.
    Aj tak mám sklerózu a zabúdam čo bolo včera. 😁

Lovakova
    Účastník (Participant)

Papi odoslané…. Díky. 😉

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,246 až 10,260 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri