40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
5. júla 2014 o 6:30 #96376
Goldy
Účastník (Participant)Stručná správa. V Zámkoch spŕchlo, 😶 počasie nie je podľa mojich predstáv. Na Balaton nejdem, V Medveďove nebudem. Goldy. 😠
5. júla 2014 o 19:01 #96378kingston
Účastník (Participant)Gutenábend, z Balatónu som doma, počasie na jednotku Lapaj si zaslúži verejnú pochvalu pred zapnutým monitorom.
A čo je hlavné partia na jednotku s hviezdičkou – to na 110 percent vykompenzovalo nie príliš vydarenú pečenú rybu a vodu v mláke o teplote podla papiho három fok. (tichý bonz – keiko bola asi v predošlej reinkarnácii tuleň, čvachtala sa jedna radost pohleďet).
Terazky kým je svetlo utekám do záhrady pozbierať popadané mááárhy marhule do džemu.
5. júla 2014 o 19:56 #96380przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Pekný deň, 4 moto. 👍 🙂
6. júla 2014 o 19:43 #96382maguma
Účastník (Participant)Dnes ráno vyrazili Vanucciovci (ďalej VNC) na svoju Czechtourgate. Štart bol naplánovaný na 6:00 sečovského času, čo sa samozrejme nedodržalo a ešte o pol siedmej boli doma. Pritom stačilo uviesť čas v zulu a všetko by bolo v poriadku, ale vnc je patriot a radšej bude meškať, len aby mohol uviesť Sečovský čas – seč
V Prešove natankoval a pokračoval na Levoču, kde bola dnes púť a preto sa držal textu piesne – tam okolo Levoči, tam sa vanucci točí – . VNC využil svoje znalosti nebeskej mechaniky a po treťom obehu Levočskej zápchy ho to vymrštilo ako Saturn urýchlil sondu Voyager a zastavil sa až na Makove kvôli podaniu hlásenia o priebehu cesty. Ja som po prekročení hranice oznámil J.E. Hogovi, že bude mať návštevu mimoriadného a splnomocneného veľvyslanca a ten chudák ho čakal doma, až sa skoro nedočkal. Po pár diplomatických depešiach sa VNC dostavili k Hogovi na konzulát na kavej a šutemíň. Po krátkom bilaterálnom rozhovore ich J.E.Hog vyprevadil až za Hradec a VNC dorazili do kempu v Hořovicích. Tam nastala pre VNC dilema, ísť osprchovať tojáše, alebo ísť na pivo, keď videl ako tam chlapi pijú pivo, tojáše počkali.
Toto je posladná dnešná správa, pokračujem zajtra. 🙂 😁 😁6. júla 2014 o 20:08 #96384przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Z teho referátu chýba údaj, že koľkokrát dnes VANUCCI prdol, no ako budem teraz pokojne spať, háááá? 😁 😁 😁
6. júla 2014 o 20:13 #96386maguma
Účastník (Participant)Papi, ani raz, lebo keby, tak už by zháňal háčik na gate, čo myslíš, že mu ho utrhlo, prievan na chodbe????????????????? 😈 😈 😁 😁
6. júla 2014 o 20:41 #96388kingston
Účastník (Participant)Noveďto, však by Vanuccu z moto odfúklo to dá logiku, né papi né? 🙂 😇 😈 😁
7. júla 2014 o 5:21 #96390przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Treba do toho dať trochu citu, potom neodfúkne ani ľahké ženy, ktoré má moja motorka vyslovene rada…
7. júla 2014 o 6:46 #96393kingston
Účastník (Participant)Že ľahké ženy, chuderka Gizka tá teda dostáva od teba kvapky 😁
7. júla 2014 o 7:23 #96395theo
Účastník (Participant)Hoffmann jeden papiovsky 😈
7. júla 2014 o 7:41 #96397zefototh
Účastník (Participant)A gdo sa chystá na route 66 ??? Larson na motoride už niečo natrkol ale nigdo sa nechytá.
7. júla 2014 o 9:53 #96399przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Zefo:
Chystáme sa všetci, len ty sa za nás hanbíš, na akcie nechodíš, tak o tom nevieš… 😁
7. júla 2014 o 10:25 #96401przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Zabudol som:
Lovakova, pošli mi cez SS alebo mail adresu, na ktorú t môžem poslať ten JED. 😈
7. júla 2014 o 13:15 #96404zefototh
Účastník (Participant)Papi, šak nebudem chodiť na to isté miesto dva razy. 😁 😁 😁
No dobre, ja sa polepším.
Aj tak mám sklerózu a zabúdam čo bolo včera. 😁7. júla 2014 o 21:17 #96405Lovakova
Účastník (Participant)Papi odoslané…. Díky. 😉
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji