40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
4. októbra 2013 o 7:20 #85418przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😀 Môžte vymíšľať, čo len chcete, aj tak niet nad to, keď je celý Púchov v Renaulte – lenže niektorí to pekne potichu aplikujú, niektorí zas o tom furt len kecajú… 😀
4. októbra 2013 o 7:27 #85419magumaÚčastník (Participant)Idem do Nitry na plechovky, wikino štartuj 🙂 🙂
4. októbra 2013 o 7:33 #85420theoÚčastník (Participant)Minule sa jeden bača dokonca aj priznal a jeden valach bol videny 😁 , ostatni aplikarornici su v utajeni 🤣
4. októbra 2013 o 7:34 #85421theoÚčastník (Participant)Kuuua, neda sa opravuvat, to je ale oprcajtung 😕 😁 😁
4. októbra 2013 o 7:39 #85422WIKINOÚčastník (Participant)Poslušne hlásim únik z pomeru. Náčelník objednaj pečenú klobásu a ja zas vybavím hostesky 😶 👍
4. októbra 2013 o 10:53 #85423theoÚčastník (Participant)A já vášho plechového púchova 😈 kde sa vsetci zasivate, tu popod fuzy renoltujete, popod male nakladne auto sa hadžete 😁 🤣 🤣 👋
Čakame na foto náčelnika s plechomažoretkami, alebo aspon nejake fotelbely by mohli byt. 😀 😀
4. októbra 2013 o 12:15 #85424theoÚčastník (Participant)Solim, uz netrucuj, co si sadomasoBAN? 😁 👋
4. októbra 2013 o 14:21 #85425MlhosÚčastník (Participant)Solim ma autoBan ako ja lebo temu si rozvracat nedame a motocykel .sk nie je korzo 👋 pokracujem v autoBani 🤐
4. októbra 2013 o 16:08 #85426bobolakÚčastník (Participant)Ahojte,,čítam,čítam,kua a ništ tu nie je do smíchu,,kua tak zajtra yoffo,kavis,a spol žádne klepetovce,ale idem menit drahokúpené 😀 😀 oblaky od profesionálov(tak to tam je napísané a nemčíta to klapec larson)čakyoffo,ty starý senilný dedko, 😶 😶 nie že prídeš ma tu provokovať a vrčať mi za bránkou 😕 😕 😕 a čuleky žena odišla varuvať vnučku,tak si idem dať jeden,dva paličkove,alebo zelený čaj???čo ty na to frco?? 😁 😁 😁 fúú stačilo tolko renoltovať ahojte 👋 👋 👋 👋
4. októbra 2013 o 17:41 #85427solimÚčastník (Participant)Theo Netrucujem 😁
Vysvetlenie :
😎 čítam príspevky 😀
🤐 nekomentujem 😀
A slúži mi to , aby som vedel kde som skončil s čítaním. 🤣 🤣 To vieš, ako správnemu geriatrikovi, pamäťové bunky odumierajú. 😠Ale pochválim sa. Zajtra idem do Očovej na letisko . Dostal som od detí vyhladkový let na CESNE aj z pilotážou. 😶
Tak teraz neviem, či sa ma nechcú zbaviť. 😈 😈 😈4. októbra 2013 o 17:50 #85428przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Dofrasa, v predchádzajúcom virtuálnom živote cez 400 strán som sa snažil rozvrátiť tému – a nepodarilo sa mi.
Reku, tak skúsim tu.
Ale Mlhoš ma vymákol a oznámil, že tému si rozvracať nedajú. Ešte že tak. 😀4. októbra 2013 o 17:57 #85429ahojkoÚčastník (Participant)solim
😁… mne dcery kupili skok s padakom… bol to tandem musim priznat, ale bolo to preto ze som si chcel uzit 45 sekundovy volny pad,.. solovka by bola o to ukratena, lebo padak vtedy vytahuje snura upevnena o lietadlo,.. Paradny zazitok!! Ukaz pilotovi ze si na "kamikadze" zvyknuty, a bachni to strmhlav dolu na par sekund,..
4. októbra 2013 o 18:13 #85430yoffoÚčastník (Participant)Jézuš Maríja……….geriatrici aj létajú ??????
Solim, máme si brať aj my padáky, alebo čo ??? Madonna Míja. 😶 😶 😶
Ale želám Ti fassa zážitok, a nie že sa zaserieš, dole sme my !!!
A MÁVAJ….MÁVAJ…..MÁVAJ 😈 takto::::::👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋 👋
ahojko: Ty VIP hovado, jaký voľný pád, dpč. ??? Pošlem na Teba Inuitov s oščepámi. 🤣 🤣 🤣
4. októbra 2013 o 18:16 #85431yoffoÚčastník (Participant)A gdo ide zajtra do Klepetkowa ?
Hádam tam nebudeme musieť s s Keckym šeccko zjesť, vyslopať, preť…….sorry, nechal som sa uniesť.
😈 😈 😈 😈 😈4. októbra 2013 o 18:26 #85432ahojkoÚčastník (Participant)yoffo
Volny pad je medzi tym co vyskocis z lietadla a momentom kym roztvoris padak,.. potom uz nepadas, ale lietas s padakom,.. pomalicky dolu,…doprava ci dolava, a ci jednym smerom vyyyvrtku.. .. no paraaada!!
Pošlem na Teba Inuitov s oščepámi??? kokso to mal Winetou a spol. !! Inuiti maju harpuuny a hladnych \“Siberian Husky\“ hafanov…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.