40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
4. októbra 2013 o 18:31 #85433
przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Klepetákov zdola zatiaľ ja a Lapaj, asi o 12:30 by sme tam mali byť. Oblečení, ako Inuiti. 😀
4. októbra 2013 o 18:32 #85434theo
Účastník (Participant)Dyk, ze lietajuci gheriartRICI, padaky, mimovolne odletavajuce vykaly, to ste sceli vy, očy si nemozem vykukat z toho aki ste lietavi, bazmeg 😁 🤣 🤣 🤣
to sce asi nelietali s vrabcom, majstrom slovenska v paradlidingu..kuua to pri starte som aj vajca mali na hemendex. 🤣
ale uz secko v poradku.. stredy funguju, ale aj piatky mozu byt… 😁 👍 👍 👍 👋
4. októbra 2013 o 18:54 #85435kavis
Účastník (Participant)Takže na MotoRak2013 trnaváci vyrážajú o 10:30 z pumpy na bučianskej 👋
4. októbra 2013 o 19:06 #85436yoffo
Účastník (Participant)Ahojko: také létadlo ešče nemvyrobili, čo by som z neho JÁ vyskočiti ráčil. 🤣
Wintentou mal striebrom vybíjanú flintu, a jeho pokrwný brúder Old Shatytrháň (Kara ben Nemsí) mal že medweďobijku.
A sluhu im robil: Hadži Halef Omar ben Hadži Abul Abas ibn Hadži Dawud al Gósárah…..pamatám veľa. 😈4. októbra 2013 o 19:07 #85437yoffo
Účastník (Participant)Kavis: takže o cca 16,30 ste tam, né ??? 🤣 🤣 🤣
4. októbra 2013 o 19:11 #85438kavis
Účastník (Participant)Yoffo na čele stáda nebudem ja tak ti čas príjazdu neviem potvrdiť 😈 😈 😈 😈
4. októbra 2013 o 19:43 #85439ahojko
Účastník (Participant)yoffo
No, musim priznat ze si o 3 roky starsi ako ja , ale o to si menej asi pamatas.. sluhov im robili Nšoči a Rybana… a nie : Hadži Halef Omar ben Hadži Abul Abas ibn Hadži Dawud al Gósárah.. .. Asi sa ti vtedy este pohlad pod suknu nezapacil,… I ked tie Arabske telapokrytia muzov ti sukne mozno .. a zeby?? Dalej sa piska!!
4. októbra 2013 o 19:59 #85440ahojko
Účastník (Participant)yoffo
Hadži Halef Omar ben Hadži Abul Abas ibn Hadži Dawud al Gósárah..
Hm.. Ty si na chlapčekov? .. že Nšoči Rybanu si nespomenul?? ved tie im sluzili,.. Mne sa kratke kožene sukienky doteraz pacia,..
4. októbra 2013 o 21:07 #85441bobolak
Účastník (Participant)No čak,, 😶 je to v pi..i 😀 😀 ahojko nas odhalil,aj moja stará sa ma to stále pýta. 🤣 🤣 🤣 ale už mi vonia viacej robota kuafix ako rybana 😟 😟 😟 😟
4. októbra 2013 o 21:44 #85442WIKA
Účastník (Participant)Čaute banda geriatrická!!!!!!!!!!!! Práve sme sa s Wikinom vrátili z inšpekčnej cesty DC Žochárovce, kde sme spoločne s náčelníkom a jeho lepšou polovičkou absolvovali burčiakový žúr. Mali totiž v Žochárovciach jarmark. Okrem dobrého burčáku a krumplového cukru od súkmeňovcov náčelník kúpil nové plemeno psa, ktoré na Slovensku zatiaľ nikto neregistroval, aj keď je už načipovaný. Tento druh plemena sa volá " JAZLEVÍK ". Zajtra by náčelník mohol poskytnúť foto. 🤣 🤣 🤣 👋 👋 👍 👍
5. októbra 2013 o 4:29 #85443WIKINO
Účastník (Participant)Bré ránko,pomeristi, renťoši, paragáni,piloti,oblakári , paraglajdisti a chovatelia nových plemien kuťov. 🤣 🤣
Leščite stroje na tú onú, už som zabudol čo. 🙄 , kde a kedy.
Neviem či to číta aj Larsonbáči, ale nech v tom Limbachu urobí požádek , lebo mali najhorší burčák 😛 , podľa degustátorov a degustátoriek. Síce on tam už nežije ale určite jeho chápadlá sú natiahnuté až tam. 😈 . Idem ešte drichmať do teplučkých duchen. Keráááááááááá nemáááááááááá frajírááááááááá 👍 👋5. októbra 2013 o 6:11 #85444theo
Účastník (Participant)Ze Kamil a Jožko to uz vieme 😀 , ale bobolak a yoffo ?? 🤣 🤣 🤣 😈
5. októbra 2013 o 6:21 #85445yoffo
Účastník (Participant)Božže, Bobolačik, de sa zabobošškuješš, kúiččka jenna, stávaj, doprdieľľky, už nás majúúúúúúú. 😶
A vykakušškaj sa na okienká Larsóňovie, príď do Klepettkowiec, ukážeš mi, čo máš novuččičké…ahhojj 👋
A nikomu nehovor, budú ná odhováraťťť 🤐 🤐 🤐
A kerý ňemá frajííííííráááááááááá 😁 😁 😁
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
5. októbra 2013 o 6:44 #85446WIKINO
Účastník (Participant)Theo časy sa nemia 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
5. októbra 2013 o 6:46 #85447yoffo
Účastník (Participant)Čo menia, yak menia……. šag ide zima, treba sa prihrievať 😈 🙂 😉 😀 😁 😁 🤣
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji