Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,381 až 10,395 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    krampus
    Účastník (Participant)

papi– súhlas, pionier capy sem-tam(6) z toho vo 2-och mám aj robotu, cassovia capy(9) Lumarkt capy(4), teda capov plný chliev + GTX akcie+ sem tam pojazdiť  enduro + kolo komína po ceste, myslím si že na jednu maximálne tolerantnú maželku je až-až.

Budem v duchu s vami, priatelia, majte sa tam tak ako viete. 😈 

👍 👍  👍 

FRCO
    Účastník (Participant)

Theo – jednu pacnutu krrkovicku pre mna – ja som este nemal 😟 

takze posilnime na CUL-e so ctenou manzelkou severnu guberniu a asi budeme v presile 👍 , konecne nas podpredseda nebude moct davat dole 😛

maguma
    Účastník (Participant)

U nás krásne kukučká slnko, o 12:00 zulu vyrážame, s čestným hosťom J.E. HOGOM, ktorý bol včera položiť veniec na Štefánikovej mohyle a potom prišiel ku mne, ešte mu ukážem Cibajky a potom smer LR 🙂

FRCO
    Účastník (Participant)

Papi – a torta po pacnutej krrkovicke mi velmo chuti 🙂 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Frco, aj torta je už pácnutá a napichaná cesnakom. Už len upiecť… 😈

Niekedy poobede, pravdepodobne presne o ZULU vyrážam aj ja.

FRCO
    Účastník (Participant)

Papi – poznas ma, zjem aj napacovanu tortu, ved ked ju dobre zapijes, aj tak je znej nakoniec krasny kabel … 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Súdružky a súdruhovia, už ma to tu nebaví.

Fajront.

Idem baliť, traste sa !!! 😈  😈  😈 

(  😘   )

Bopsik
    Účastník (Participant)

Všetkým učastníkom ČUL-u aj nezúčastneným geriatrickom zasiela Bopsik, Kr. Mery a Ml. Dianka krásny pozdrav z Puly, Verudella, Hrvatska. (Ml. Dianka je moja práve narodená 27 ročná dcéra, nie vnučka).

Ráno spíme, keď už nevládzame spať, močíme tojáše (a iné nástroje) v slanej vode. Potom obedujeme, poobede vaľuchujeme, potom zase voda, večer sa túlame po meste a.i.

Je tu lepšie ako v robote, ale dlho sa to leňošenie nedá vydržať.

Z Puly pozdravuje Yoffa jeho chorvátska známa. Yoffo, mám Ti povedať, že máš prísť, lebo v amfiteátri je týždeň poľského filmu, aby si sa podučil jazyky.

Motorkárov tu veľa niet, väčšinou chorváti a sem-tam taliani a jedného nemačka na BMW so starou som tu videl.

My sme na plechofke, lebo nemám sajdu a sme traja.

Momo sapiens zostal doma strašiť dom, pozdravuje nmjr. Ronyho, a pýta sa, či mu chutila kosť.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Modrá lagúna v prevádzke, z útesu chlapci zatiaľ neskáču.

krampus
    Účastník (Participant)

Uff, vyľakal som sa na smrť, ale na šťastie iba menovec:

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100004657266862&fref=ufi

😈 😁  😈  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 Krampus, nestraš aj ty… 😁

Vysprchovaný najedený, Plzeň, na zdravie. Niečo nad 800 km.

1) ČUL stále čulejší, len hovadá tam chodia, nikto ešte nemal, ani v piatok, ani v sobotu. Áj láv diz geng, bejby. 😘  😁 

2) No a sobota? Paráda.
    Excelentný výjazdík ČUL-delegácie (5 moto) za Zefovou sajdou do Krpáčova, je toho veľa, zatiaľ aspoň 1 foto z tej akcie pre onko-deti:

zefototh
    Účastník (Participant)

Nazdar, nazdar.
    ČUL
    Zas vydarená akcia, fajn ľudia, gurmánske dobrotky, ešte aj počasíčko nám prialo. 👍 👍  👍
    K sobotňajšiemu výjazdu do Krpáčova – som rád že som sa mohol zúčastniť tej krásnej akcie a snáď trochu aj prispieť dobrou náladou deťom. 😘
    Ak budem len trošku môcť, na budúci rok pôjdem zas.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

ČUL 2014/2, 18.-20.7.2014

maguma
    Účastník (Participant)

ČUL 2014/2 je úspešne za nami. Od piatku to bol kabaret o niekoľkých dejstvách. Všetko to začalo príchodom thea na ranč a po ňom sa to tam začalo postupne napĺňať, až sa to ustálilo na počte 16 ks čundrákov zulu. Tradične sa začalo s koštovním všemožných patokov, to trvalo až do príchodu veľkomožného zemepána, majiteľa troch metrov štvorcových pôdy a dvoch kvetináčov s muškátmi a zároveň aj výkonného podpeccedu IT GTX bobolaka, ihneď sa zdvihla kultúra pitia, patoky museli ísť stranou a na rad prišiel bifík maskovaný v plastovej fľaši (aby sa sklo preboha nerozbilo) od akéhosi patoku (aby mu to niekto nevypil). S bobolakom prišiel aj Larson s Vikinou a ešte ani nezoskočil z motorky, už si pýtal nejakú robotu. Tak som pre neho vymyslel novú, zatiaľ neobsadenú kmeňovú funkciu – dielovedúci – v skratke DVD. A vlastne po postavení stanov sme začali s bryndzovými haluškami, DVD škrabal krumple až šupy lietali do Poľska, s Galvanom ich poctivo nastrúhali a možno aj prifarbili a aj ich uvarili, bolo toho za vandlík. Medzitým najstarší sopláka a najmladší čoprák v jednej osobe upražil slaninu, hodil som do toho dve cibajské bryndze a halušky kráľov boli na svete (ozaj som také dobré dávno nejedol), keby sme si neuchmatli, tak máááárha papi by
    nám ich zožral sám, Ale na obranu papiho musím uviesť jeho nový vynález – železný čudovar. On to už nedávno popísal, ale teraz nám to predviedol v praxi, hodil do ohňa kus železa a po nejakej dobe to vybral, otvoril a tam vám bola ňamóka, koleno so zemiakmi a zeleninou, no jedna báseň. Takže ako vidíte na ČULoch, ČUPoch a ďalších och sa hladom netrpí a smelo môžete na ne chodiť. V sobotu išlo 5 kmeňových zástupcov voziť deti na Krpáčovo a mňa uniesol malý bradatý mimorančan až do Poľska a vrátil ma na ranč až okolo poludnia, choval sa ku mne celkom priateľsky, aj na kavej ma zavolal.  Bola s ním ešte jedna, pravdepodobne veľmi vysokopostavená osoba, pretože ju bez odvrávania vo všetkom poslúchal, to musel byť minimálne nejaký medzigalaktický admirál v maskovaní. Všimol som si značku jeho kozmického korábu, mala tvar veľmi podobný tomu , ktorým my označujeme úplne iné veci. Ale predsalen je to iná galaxia, tak sa nečudujme na čom sa vozí a bobo povedal, že ten jeho koráb je aj tak na … Po príchode útočnej vozby sa začal variť guláš z diviny, pred odchodom na Krpáčovo a mojim únosom, nam DVD prísne zakázal čokoľvek okolo gulášu podniknuť, to vraj môže lenon, my sme mu aspoň nachystali polotovary, krumple a cibuľu. Musíme ale uznať, že varenie gulášu mu ide oveľa lepšie ako varenie kapustnice. Počas príprav gulášu nás prišla okuknuť solimova banda naftalínových líšok, aby nás neohovárali, tak dedooto im expresrekomando nachystal jeho tradičné fazule, bolo vidieť, že im chutilo, lebo pri odchode viacerí čopráci skúšali enduro štýl, jazdu v stupačkách. Večer sa pokračovalo tradičnými múdrými rečami, gratuláciami sdedkovi, odovzdaním kmeňovej vlajočky J.E. Hogovi až do jednej hodiny, potom som seansu rozohnal do stanov. V nádherne nedeľné ráno nastal čas upratania a balenia kempu, Prvý odišiel wikino a po ňom papi, kysučania s larsonom a bobom, keď som im išiel robiť na cestu regulovčíka, zefo od radosti zatočil na opačnú stranu, asi sa mu pokazil gááármin, ešteže to larsonova ručná mapa zachránila a zefo chytil správny kurz. Nakoniec sme zostrali s theom dvaja, doupratovali sme ranč, hodi som ešte posledný zuhaň a ta ho domov, pred Prievidzou som videl ako vyletela Fábia z cesty na strnisko a zostala stáť na vodičových dverách,
    našťastie sa nikomu nič nestalo, deti vytiahli zhora a po prevrátení auta na kolesá vystúpil zbytok posádky. O 16:10 som zaparkoval a nmjr. Ronyslav ma uvítal hlasitým štekotom, vrtením chvostom a podaním obidvoch labiek, bol som doma.

P.S.1 moja ngšt bola v sobotu vo Vincovom lese, ohromné šťastie, že nešla v nedeľu

P.S.2 večer som volal s Lojzom, vrátil sa zo Sulomina a mali obrovský úspech, brala ich telewizia Polska a rozdávali rozhovory pre novinárov zo všetkych možných poľských plátkov.

P.S.3 na ČUL 2014/3 nám musí Lojzov band zahrať, lebo keď nie, dám bobovi príkaz aby ich dal so spätnou platnosťou dole, ani to Sulomino sa im nebude rátať.

P.S. 4 ak som na niečo zabudol, dajte sem opravu.
    HOWGH

Hog
    Účastník (Participant)

Náčalník, tak jsem sem vlítnul z Rajdov, co je nového tu, a zjistil jsem  🙂 , že jsi

opisoval sám od  s e b e !!  ale mě to nevadí, já to vydr……! 😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,381 až 10,395 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri