40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
23. septembra 2013 o 9:13 #84488TukanÚčastník (Participant)
Ahoj FRCO ,
veľmi pekne a zodpovedne si sa zorientoval. 👋 👋
23. septembra 2013 o 9:30 #84489BopsikÚčastník (Participant)Konečne sa mi podarilo zaregistrovať. Včera to nešlo a nešlo, admin nereagoval, musel som si pridať dvojku, akože zjem za dvoch.
Je to tu jak v rozprávke, samé môj zlatučký, vitaj, konečne si aj ty ty medzi nami. Ako dobre, že sme utiekli "zlému Awiovi".
1. Treba tu trošku zasiať semeno zla a osočovania. Ináč sme tu jak v medovine.
2. Treba otestovať, či ma nezmažú, nezabanujú, nezrušia túto tému.
3. Treba rozprúdiť krv aj na tomto serveri, nech sa niečo deje.
4. Papi, najprv do Teba. Vybudovali sme Tii Papicentrizmus. Ty si odišiel – všetci odídu. Bez Teba to nemá šťavu. Stal si sa polobohom motoride. Dúfam že neodídeš aj z tohto serveru, lebo budeme všetci musieť migrovať na nejaký tretí server. (Vieš, ja musím byť Tvoj oponent… 😛, z princípu)
5. Na motoride sa objavujú príspevky, že to tam skončilo, atď. Nebuďme naivní. Pre pár odídených notorických prispievateľov MR isto nekončí. Väčšina tam ani netuší, že sa niečo deje.
6. A ešte nevieme, či nás tu budú trpieť. Do pi-i. (skúška trpezlivosti motocykel.sk)
7. Tu sa mi nepáči, napr., že ani nie je možnosť uviesť svoje plné meno.
Tak Vás zdravím BORCI GT BANDA.
23. septembra 2013 o 9:43 #84490fikusÚčastník (Participant)Ahoj raptor.
trošku ťa potrápi náš interný slang 😀
schvalne či na preklad prídeš sám,
nepomahajte mu,nech je zábbava,dobobuje sa s toho 😀
idem ja zasa do pomeru.23. septembra 2013 o 9:44 #84491przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Babka, čo sme tu noví, zatiaľ to moc nepoznáme, ale sa to rozbehne, neboj… To. že sa príspevky nedajú spätne upraviť, je obrovské plus , jednoducho si musí každý premyslieť, čo sem pridá – a za to sa aj postaviť.
wéwéwé mr vodka eská už neriešime, bulvár-fanklub pod vedením správcu vyhral a časť emsí Banánu je už v exile, postupne sa dozvedám, aký som bol vulgárny kekot, nejakí noví Marťania tam už vedia všetko. Dobre im tak… 👋
Ďakujeme domorodcom a redaktorom za privítanie, zatiaľ sme tu len kecálkovia do počtu, ale verím, že ak sa to všetko trochu usadí, podárí sa nám prispieť aj niečím hodnotnejším. Viem, že niektorí z nás na to rozhodne majú… 😉
23. septembra 2013 o 9:49 #84492fikusÚčastník (Participant)Dobre vidím?
páči sa mi to,akože na facebúk?
a co je to ten GIF?23. septembra 2013 o 9:50 #84493przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😀 Bopsik, nerob zo mňa aj ty nejakého Fučíka (tvoj bod č. 4), veľmi zle to znášam. Nezodpovedám ani za svoje činy, nie ešte za vaše… 😀
23. septembra 2013 o 9:51 #84494AIRÚčastník (Participant)papi my Vam VERÍÍÍÍME 🤣 🤣 🤣
23. septembra 2013 o 9:53 #84495yoffoÚčastník (Participant)Jano :……chááááááááá………že Papicentrizmuš…….šag on je noťorický odmietač funkcií. 😈
Za seba: neodišiel som k Papimu, ale preč od neslobodného servera k potenciálne slobodnému.(dúfam) 😎
MR iste nezruinujeme, ale nech si žije podľa svojich, dobre napísaných ale tupo interpretovaných pravidel. 😛A tento serverisko ma:
1. nepotešil, že sa nedá zadať plné meno
2. potešil, lebo ma o jeden rok omladil (asi som blbo klikol, márha jenna, a už sa to nedá opraviť) 🙄
takže tento týždeň smútiť nebudem, až o rock. 😈 🤣 🤣 🤣23. septembra 2013 o 9:57 #84496keckyÚčastník (Participant)Som tu a keď som Tu, tak som TU 😀 😁 😁 👋 😈
23. septembra 2013 o 10:26 #84497MlhosÚčastník (Participant)8 x ako uzivatel neexistujem a na 9 uz existujem 🤣
mna serverisko potesil ze sa neda dat cele meno lebo to nie je socialna sietnica ale diskusove forum kde sa tak ako vsade inde na diskusovom fore (to nie je for) pise pod anonymnym nickom
23. septembra 2013 o 10:30 #84498MlhosÚčastník (Participant)Ved naco meno ked nie je ani xicht (ale motorka pripadne zakukleny talibanec na ocelovej koze pripadne fantom rovnakej tvare ) na fotke aj z motorajdu sa vetsina xichtov ozrejmila az na 1 Tajove
23. septembra 2013 o 10:44 #84499eXeBaTÚčastník (Participant)– Registrácia bez mena a priezviska je zámerná. Štatisticky, pokiaľ by to bolo nepovinné, by si to vyplnil málokto a tým pádom by to strácalo na význame.
– Príspevky sa nedajú editovať. Vyslovené slová tiež nezoberiete naspäť.
– Rok narodenia som rozšíril, ak máte nejaké nezrovnalosti v profiloch, stačí sa ozvať cez súkromnú správu a opravím vám to, keďže vek, pohlavie a nick sa po registrácii nedajú editovať.
– Diskusné fórum sa moderuje iba v prípade, pokiaľ ide o napádanie užívateľov medzi sebou, hanobenie rasy a pod., spamovanie … jednoducho rozumné dôvody. Pokiaľ by išlo s konflikt dvoch osôb, máte na to fórum s názvom "Ring" 😉23. septembra 2013 o 10:47 #84500egres2Účastník (Participant)Exe:
Prečo je na spodku okienka pod príspevkom "palec hore +Páči sa mi to" aj keď sa mi to nepáči?
P.S.: A ešte v červenom.23. septembra 2013 o 10:50 #84501eXeBaTÚčastník (Participant)To pre prípad, že sa stotožňuješ s niekoho názorom a červená je naša farba. Nemá s FB nič spoločné. Čakal si inú odpoveď? 😁
23. septembra 2013 o 10:51 #84502FRCOÚčastník (Participant)…a som v prdeli. Chcel som sa omladit, ako jeden nemenovany rentier, ktory sa medzi mnou citi asi dobre, nejde to. Aspon ho skor dobehnem a budem si aj ja uz len uzivat. Chaaaaaaaaaaaaaaa
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.