Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,531 až 10,545 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    keiko
    Účastník (Participant)

Csody: pekne fotecky 👍  a aby som nezabudla …na RJS je link na navrhovanu hymnu GTX v podani bobolakovho kamosa moravskeho marinaka 😁  😁  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Hymna GTX možno ani nie (nie sme predsa rasistická organizácia 😁  ), ale VANUCCIho hymna ešte môže byť…

Svoju – ak je vôbec potrebná – by sme mali  predsa zložiť sami, teda aspoň polla mňa. Veď máme tu kopec básnikov aj muzikantov… 😈 

No, vypíšeme koň-kurz? 😈

Mlhos
    Účastník (Participant)

V taliansku v zapche motorky jazdia stredom a vsetci sa uhybaju sptreba na ten motor aj ked sme vlastne izli dole kopcom priam neuveritelna 4.4 l uvidim nazad len tych tunelov az mi na nervy uz liezli

Mlhos
    Účastník (Participant)

Smejete sa nespravnemu titanovy esus sm nevidel ani ja ale je to na stranke predajcu tabornickych potrieb .dural je odlahcena zliatina hlinika vyrabaju sa z neho litadla a velmi drahe bicykle

kingston
    Účastník (Participant)

Mlhy ta spotreba je jasna, siel si na elektromotor spiatocky  😈

zefototh
    Účastník (Participant)

Tak včera som sa pokúšal rozobrať predné koleso a nedá sa. Vnútorný krúžok ložiska zatavený do hriadele tak som to vyrezal flefou. Objednávam ložiská ale aj vymedzovacie vložky sú nepoužiteľné. Len Kučera má asi dovolenku, tak musím čakať.
    Koniec správ.

fikus
    Účastník (Participant)

Ja postradam od psiarov fasa nerezovu mysku….taka leskla,nie ako ten šaplavy hlinik:-) 
    Mam aj podozrenie,ale už nejaky čas čakam,že sa dotyčny sam prihlasi,že ma navyše neŕež mysku od fikusa,čo z nej papal guľaš.
    Kua nie od psiar,ale od GADERU .vtedy som ju požičal.:-) tam bol gulaš a ani som si nedal.odchytil ma dedo oto.chapete:-) 🙂 🙂

zefototh
    Účastník (Participant)

Fikus ideálne je svoje náradíčko si poznačiť. Najlepšie navŕtaním otvoru do dna. Má to aj výhody, voda vytečie a mäsko zostane. 😛

maguma
    Účastník (Participant)

Stratený vrchnák od ešusu sme našli na dne kuchty v ktorej bol talianský segedín, nehľadajte, mám ho, ale v račkovej pri odchode som v tráve blízko mojej motorky našiel fabkový kľúčik, bol sólo, bez krúžku, iba samotný kľúčik, vyzerá ako nový, kto má k nemu zámok, nech sa prihlási, mám ho v kufri.

Značenie ešusov a iných kovových predmetov.

V dávnych časoch, keď som slúžil u letectva ( takého, ktoré aj lietalo, nie ako teraz, že Mišo 😈 ) sme museli mať každý kus náradia označený číselným kódom technika. Robilo sa to takto: miesto kde mal byť označený predmet sa odmastnilo a potom sa tam naniesla farba, štetcom alebo zo spreja. Po zaschnutí farby sa ihlou do nej vyškrabal požadovaný text. Do malého pohára sa naleje voda cca 2 dcl a do nej sa nasypú dve-tri lyžice soli, dobre sa to pomieša a na nejakú tyčku z dreva, môže byť aj ceruzka alebo niečo podobné, namotáme na jeden koniec chumáč vaty a obviažeme to tenkým medeným drôtom, malo by to vyzerať podobne ako ten bazmeg s ktorým sa hrá na cimbale. A teraz už nasleduje samotné značenie. Na drôt omotávajúci vatu na tyčke pripojíme mínus pól z nabíjačky alebo priamo z akumulátora z motorky alebo z auta, plus pól dáme na označovaný predmet, namočíme vatu do slanej vody a pretierame s ňou značené miesto, trvá to iba chvíľu, najlepšie je to vyskúšať na nečislo na inom predmete.

Namiesto farbenia sa dá použiť aj samolepiaca fólia, do ktorej si vyrežeme alebo dáme vyrezať požadovaný nápis, bude to mať pekné ostré okraje a netreba to potom odfarbovať.

dúfam, že vám to pomôže a ešusy a príbory sa už nebudú zhľadúvať po celom slovensku. 🙂  🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Ale ten nápis ti pomôže len v prípade, keď na dne kuchty bude kričať a blkať, že

„TU SOM! TU SOM!“

😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😟 Nie blkať, blikať, qa… 😁

kavis
    Účastník (Participant)

Vilo a to musí byť jednosmerný bo z baterky alebo nabíjačky 12V sa my zdá málo šak zo zásuvky 220V poprípade 380V je viacej takže by to bolo aj rýchlejšie  😇  😇  😇  😇  😇

maguma
    Účastník (Participant)

Kavis, máš kúsok pravdy, ty choď pod vysoké napätie a prehoď si cezeň drôt, budeš to mať expres rekomando, len daj pozor aby ti neprepálilo dno. 😈  😈

ahojko
    Účastník (Participant)

Alebo jednoduchsie bude toto:

http://ludovka.eu/engrave-it-gravirovacie-pero

😈

fikus
    Účastník (Participant)

Tak som dnes zakupil ešus vzor hlinik 🙂 
    A aj si ho oznacim galvanizačnym sposobom 🙂 
    Michodom zajtra idem stanovat na vinne ózero.možte ma dojst pozret 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,531 až 10,545 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri