40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
8. augusta 2014 o 0:09 #96861przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
Pri Vinnom ózere zastaví autobus so zahraničnými turistami.
Všetci vystúpia a sprievodca začne:
– Po ľavej strane sa rozprestierajú Marečková a Šutová, po pravej strane sa rozprestiera chatová osada. Pred nami leží Fokus, lebo má vypité…
😈
Došli ťa pozrieť, príjemnú zábavu 😁 😁 😁8. augusta 2014 o 5:40 #96862BopsikÚčastník (Participant)Fo(i)kus, Papi,
Vy dvaja ste asi omylom zobrali viagru, alebo pijete veľa kávy. Príspevky hlboko po polnoci…8. augusta 2014 o 6:29 #96863przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Kavej v norme, agravia tiež.
Keď prídem domov, pozrem si poštu.
To je všetko. 😁8. augusta 2014 o 6:35 #96865BopsikÚčastník (Participant)Buď chodíš neskoro domov, alebo máš rozsiahlu poštu.
Ja sa už vtedy obraciam na tretí bok.8. augusta 2014 o 8:31 #96867fikusÚčastník (Participant)Ne ne ,to som sa konečne dostal ku tabľetu 🙂
Prši tu furt,tak ešte sme doma a čistime huby.
Rastu jak huby po daždi 🙂10. augusta 2014 o 17:42 #96868zefotothÚčastník (Participant)No dobre, ja to prelomím.
Dnes som nebol nikde, ani v rici.
Ešte cca dva týždne asi, kým si poriešim rodinné záležitosti, ale potom budem chodiť všade.
Asi.
Keď ma deti postia.
😛10. augusta 2014 o 17:55 #96869theoÚčastník (Participant)Zefo, ale ved všade si bol, tak načo tam pojdeš znova… 😈 😁
10. augusta 2014 o 18:15 #96870zefotothÚčastník (Participant)Theo, ja mám výhodu že zabúdam, tak sa nyekedy teším aj tri razy. 😉
10. augusta 2014 o 18:32 #96871zefotothÚčastník (Participant)Theo, odpovedať na tvojho esesáka už je už zbytočné. Katka mi hovorila ešte v Hokovciach o esesákovi, ale schránku si v podstate ani nepozerám, tak sorry, ale istejšie je zavolať. Tak snáď niekedy inokedy. 😉
10. augusta 2014 o 19:39 #96873theoÚčastník (Participant)Zefo, ved nevadi , sdedko nas poriesil, ale AD tak sa tam ešte vrátime a to ti už budem volať, móže byť? 🙂
11. augusta 2014 o 19:40 #96874solimÚčastník (Participant)Papi, napíš mi kde sa zastaviť na dobré halászle. Keď sa budem vracať, tak chcem ísť cez székesfehervár-kisber-komárno-levice. je tam niekde dobrá reštika, kde sa oplatí najesť ?
Vďaka 😉11. augusta 2014 o 20:04 #96875malylapajÚčastník (Participant)Miloš, ak si chceš dať halaszlé v Maďarsku jak sumčie tak aj kaprie majú v Komárome, volá sa to Bocskató, v Komárome odbočíš na kruháči (od Kisbéru je v KN len 1) do prava smer Tatabánya a za koľajnicami cca 600 -700m odbočíš do ľava, je to malá ulička medzi rodinnými domami, je tam aj tabuľka BOCSKATÓ ale je dosť maličká, takže oči maj na stopkách.
11. augusta 2014 o 21:09 #96876przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Solim, veď zavolaj a zavedieme ťa niekam, neboj…
Inak sa šušká o veľkom južnom (Dunaj)čundri cez predĺžený víkend (4 dni, 29.-30.-31. august a 1. september).
Krampusov nápad je nabaliť to na Pionier-preteky v Bajči pri Nových Zámkoch dňa 30. augusta (sobota).
Jeden halászlé pri Lapajom spomenutom Bocska-tó (=jazero) je v pláne cez výjazd do parník-skanzenu – ale nechcem predbiehať, prieskumy prebiehajú a rieši sa, ako múdro zabiť čas.Stany, čunder zhruba na spôsob Psiarov…
Šetria sa reálne možnosti výjazdov, hoci aj Balaton-kúpanie, Pevnosť Komárno, Wellness Patince, Gabčíkovo a k tomu 2x kompa (Vlčany a Kyselica-Vojka), Visegrád-Dobogókő, Ostrihom-Štúrovo (kúpalisko), blablabla, niečo vybereme, podľa chuti a počasia…12. augusta 2014 o 4:24 #96877kingstonÚčastník (Participant)Gutenmorgen a je to vonku 👍 – už sa to nešušká 😁 .
12. augusta 2014 o 6:08 #96879magumaÚčastník (Participant)Ten podunajský tlčhuba znovu neudržal emócie a vykvákal už všetko pred dohodnutým termínom. 😠 Chceli sme to sem zavesiť koncom týždňa, keď už bude vsjó jásno, ale keď to tu už je, tak to asi bude. ČuD (pre nechápavých – čunder u Dunaja, pre ešte menej chápavých – šátorozáš a Dunaparton, a pre úplne de…… – zelten am ufer Donau) 😈
Technické údaje: termín – od 28.08.2014 popoludní do 01.09. 2014, alebo kto dokedy vydrží, tábor bude bez civilizačných výdobytkov, stravovanie bude tradičné, treba sledovať ďalšie aktualizácie 🙂Pre preccedu a podpreccedu, žiadam vás o upálenie ižinského vajdu počas priebehu ČuDu, drevo si donesie sám >:D ja vám pridám benzín :hugg: dôvod prezradenie kmeňového tajomstva 😈 😈
výber tábora je v réžii papiho, dodávka dreva na táborový oheň takisto (papikám, drevo musí byť suché, narezené na pol metrovú dĺžku a naštiepané, 3 plnometre) 🙂 😶 🙂 🙂
p.s. sledujte ďalšie novinky ČuD 🙂
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.