Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,546 až 10,560 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Pri Vinnom ózere zastaví autobus so zahraničnými turistami.
    Všetci vystúpia a sprievodca začne:
    – Po ľavej strane sa rozprestierajú Marečková a Šutová, po pravej strane sa rozprestiera chatová osada. Pred nami leží Fokus, lebo má vypité…
    😈
    Došli ťa pozrieť, príjemnú zábavu 😁  😁  😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Fo(i)kus, Papi,
    Vy dvaja ste asi omylom zobrali viagru, alebo pijete veľa kávy. Príspevky hlboko po polnoci…

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Kavej v norme, agravia tiež.
    Keď prídem domov, pozrem si poštu.
    To je všetko. 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Buď chodíš neskoro domov, alebo máš rozsiahlu poštu.
    Ja sa už vtedy obraciam na tretí bok.

fikus
    Účastník (Participant)

Ne ne ,to som sa konečne dostal ku tabľetu 🙂 
    Prši tu furt,tak ešte sme doma a čistime huby.
    Rastu jak huby po daždi 🙂

zefototh
    Účastník (Participant)

No dobre, ja to prelomím.
    Dnes som nebol nikde, ani v rici.
    Ešte cca dva týždne asi, kým si poriešim rodinné záležitosti, ale potom budem chodiť všade.
    Asi.
    Keď ma deti postia.
    😛

theo
    Účastník (Participant)

Zefo, ale ved všade si bol, tak načo tam pojdeš znova… 😈  😁

zefototh
    Účastník (Participant)

Theo, ja mám výhodu že zabúdam, tak sa nyekedy teším aj tri razy. 😉

zefototh
    Účastník (Participant)

Theo, odpovedať na tvojho esesáka už je už zbytočné. Katka mi hovorila ešte v Hokovciach o esesákovi, ale schránku si v podstate ani nepozerám, tak sorry, ale istejšie je zavolať. Tak snáď niekedy inokedy. 😉

theo
    Účastník (Participant)

Zefo, ved nevadi , sdedko nas poriesil, ale AD tak sa tam ešte vrátime a to ti už budem volať, móže byť?  🙂

solim
    Účastník (Participant)

Papi, napíš mi kde sa zastaviť na dobré halászle. Keď sa budem vracať, tak chcem ísť cez székesfehervár-kisber-komárno-levice. je tam niekde dobrá reštika, kde sa oplatí najesť ?
    Vďaka 😉

malylapaj
    Účastník (Participant)

Miloš, ak si chceš dať halaszlé v Maďarsku jak sumčie tak aj kaprie majú v Komárome, volá sa to Bocskató, v Komárome odbočíš na kruháči (od Kisbéru je v KN len 1) do prava smer Tatabánya a za koľajnicami cca 600 -700m odbočíš do ľava, je to malá ulička medzi rodinnými domami, je tam aj tabuľka BOCSKATÓ ale je dosť maličká, takže oči maj na stopkách.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Solim, veď zavolaj a zavedieme ťa niekam, neboj…

Inak sa šušká o veľkom južnom (Dunaj)čundri cez  predĺžený víkend (4 dni, 29.-30.-31. august a 1. september).
    Krampusov nápad je nabaliť to na Pionier-preteky v Bajči pri Nových Zámkoch dňa 30. augusta (sobota).
    Jeden halászlé pri Lapajom spomenutom Bocska-tó (=jazero) je v pláne cez výjazd do parník-skanzenu – ale nechcem predbiehať, prieskumy prebiehajú a rieši sa, ako múdro zabiť čas.

Stany, čunder zhruba na spôsob Psiarov…
    Šetria sa reálne možnosti výjazdov, hoci aj Balaton-kúpanie, Pevnosť Komárno, Wellness Patince, Gabčíkovo a k tomu 2x kompa (Vlčany a Kyselica-Vojka), Visegrád-Dobogókő, Ostrihom-Štúrovo (kúpalisko), blablabla, niečo vybereme, podľa chuti a počasia…

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen a je to vonku 👍 – už sa to nešušká 😁 .

maguma
    Účastník (Participant)

Ten podunajský tlčhuba znovu neudržal emócie a vykvákal už všetko pred dohodnutým termínom. 😠 Chceli sme to sem zavesiť koncom týždňa, keď už bude vsjó jásno, ale keď to tu už je, tak to asi bude. ČuD (pre nechápavých – čunder u Dunaja, pre ešte menej chápavých – šátorozáš a Dunaparton, a pre úplne de…… – zelten am ufer Donau) 😈
    Technické údaje: termín – od 28.08.2014 popoludní do 01.09. 2014, alebo kto dokedy vydrží, tábor bude bez civilizačných výdobytkov, stravovanie bude tradičné, treba sledovať ďalšie aktualizácie 🙂

Pre preccedu a podpreccedu, žiadam vás o upálenie ižinského vajdu počas priebehu ČuDu, drevo si donesie sám >:D ja vám pridám benzín :hugg: dôvod prezradenie kmeňového tajomstva 😈 😈 

výber tábora je v réžii papiho, dodávka dreva na táborový oheň takisto (papikám, drevo musí byť suché, narezené na pol metrovú dĺžku a naštiepané, 3 plnometre) 🙂  😶  🙂  🙂 

p.s. sledujte ďalšie novinky ČuD 🙂

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,546 až 10,560 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri