40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
3. septembra 2014 o 16:38 #97193krampusÚčastník (Participant)
Teraz už len čakám, kedy vodári začnú predávať TVsignál. 😈 😁
3. septembra 2014 o 17:17 #97194BopsikÚčastník (Participant)Ono sa to vraj už nedelí na eretriku a pl´n, teraz sú to energie.
3. septembra 2014 o 18:02 #97196przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Vietor, slnko, drevo, dúfam, že za dva roky mám ich aj s energiami v riti 😁
3. septembra 2014 o 18:41 #97198zefotothÚčastník (Participant)Aj ja mám zastavené vetry, keď počujem o energiách. 😁
3. septembra 2014 o 19:49 #97200MlhosÚčastník (Participant)Včera mi prišiel poštou návrh na poistenie od ZsE, pre taký prípad, ak by sa mi zabuchli dvere, potom privolajú zámočníka a podobné hlúposti. Zmluva sa musí vyplniť, s tým, že na nej vyznačíte, že s ňou nesúhlasíte, ináč budete platiť. Koľko, to sa nikde nespomína. Poistenie je do výšky 150 € na jednotlivý prípad.
Považujem to za podvod, nátlakové podnikanie. V tejto dobe prichádza tento dodatok zmluvy od ZsE do všetkých domácnostíza súhlas
poisteného sa považuje aj nevyjadrenie nesúhlasu s poskytnutým produktom, ku
ktorému je poistený vyzvaný poistníkom pri jeho bezplatnom poskytnutí;na koniec dodatku napis ze s nim nesuhlasis podpis a posli im to spet
3. septembra 2014 o 20:01 #97202MlhosÚčastník (Participant)To poistenie je vsak bezplatne rovnako ako su asistencne sluzby v pzp u niektorych poistovni takze by som si s tym hlavu nelamal bud rad ze ti niekto nieco da zadarmo i ked to samozrejme zadarmo nie je pretoze platis za elektriku
3. septembra 2014 o 20:52 #97204przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)za súhlas
poisteného sa považuje aj nevyjadrenie nesúhlasu s poskytnutým produktom, ku
ktorému je poistený vyzvaný poistníkom pri jeho bezplatnom poskytnutí;Neviem, kto toto vymyslel, ale považujem to za toálnu volovinu. Bez ohľadu na to, či to tak je alebo nie je. O ponúkaný produkt mi nejde, jednoducho nemám záujem a hodím to celé do koša, tým to zhaslo. 😈
Kopec „ponúk, dodatkov a zmlúv“, o ktorých ani nemusím vedieť, sa môže stať platnými – no ďakujem pekne. Aj ja im niečo pošlem, nejaký svoj dodatok – a ak neodpovedajú, bude to platné. Stačí vybaviť, aby to tam nedošlo… a mám ich v hrsti. 😁
To je také niečo, ako keby ma niekto bez môjho vedomia zaregistroval na fasbúk… 😟
Samá zlodejina, kam ten sk***ený svet speje… 😠
4. septembra 2014 o 8:44 #97205GoldyÚčastník (Participant)No, celkom zadara to nebude, ak som čítal s porozumením, za asistenčné služby si budú účtovať 1 euro mesačne a za poistenie 3. Čiže, ani neviem poriadne za čo budem platiť o 4 euro toliare viac. No túdle! 😛 Je mi z toho smutno, lebo ak sa nemýlim, celú agendu za ZsE vybavuje sprostredkovateľská firma s kanceláriou v Prahe a sídlom voľakde v neviem kde. Celé zle.
4. septembra 2014 o 10:23 #97206przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Nič inšie mi neostáva, len im ponúknuť aj môj dodatok k zmluve, že za elektrinu budem platiť mimoriadne hodnotnými fekáliami.
Keď to do mnou stanoveného termínu neodmietnu písomne, aj im vypustím nejakých 8 kubíkov do vestibulu tej ich centrály…
Pre istotu tento spôsob platby uvediem aj v dodatku… 😁4. septembra 2014 o 11:26 #97207BopsikÚčastník (Participant)Ešte je otázka či to došlo doporučene.
Ak to došlo len ako list, ten sa mohol stratiť niekde po ceste a potom si dodatok k zmluve nedostal, nečítal, teda je neplatný. (Ale potom tie ťahanice… uff)Si myslím, ale je málo čo si myslím, nie som právnik.
Trochu mimo tému:
Kedysi robili všelijaké podvodné firmy (aj šmejdi) všelijaké malými písmenami zmluvy. Ak si sa s nimi súdil, súd si vyhral, ale oni kalkulujú so štatistikou:99% ľudí sa súdiť nechce, nebude, boja sa že s veľkou firmou súd aj tak prehrajú, nemajú čas, chuť,… atď.
1% sa súdi a vyhrá.Výsledok:
Jednému percentovi zaplatia prehratý súd, trovy, odškodné,…
Deväťdesiadeviatiti percentovia zaplatia šmejdovi, aby mali kľud… čiže šmejdi sú v zisku.4. septembra 2014 o 11:28 #97209przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈
Marek11 mi cez SS pomohol ( 👍 ), ale aj kamoš volal, čo už do toho viac vidí.Ja, z hľadiska právnych kľučiek výrazne podvyživený, už to vidím takto:
– Je tam priložený dodatok 2x, jeden by sa mal podpísať a odoslať späť.
– Priložený formulár na odstúpenie by mal nastúpiť pravdepodobne až potom, ak to po podpísaní do určitého termínu predsalen chcem zrušiť.
– Ale nie každý to chápe, kým som všetky tie chujoviny neprečítal, ani ja som to nechápal. Obetoval som na to skoro dve hodiny, ale oplatilo sa. Len trochu veľa času, keď vlastne nič zmeniť nechcem.
– Babky v celej dedine plačú, že budú platiť o 4 evri viac… 😈4. septembra 2014 o 13:36 #97210GoldyÚčastník (Participant)Normálne ste ma donútili prečítať to skoro celé! 😶 Koniec paniky. 😈 Z článku III – Záverečné ustanovenia jasne vyplýva, že ak nič nepodpíšem, nikam nepošlem, tak sa ma nič netýka a všetko ide po starom. A o to mi išlo. 😉
Prvé kolo týchto nahováračiek už prebehlo v máji najprv poštou, potom telefonicky ( poslal som ich do …) teraz znovu poštová obsielka a zase telefón ( a zase sme sa nedohodli ). Kua čo som im taký sympatický, či čo? Som starý konzervatívec a skúsenosti hovoria, že čo je podozrivo výhodné a lacné, v konečnom dôsledku je drahšie. Veď prečo by mi ZsE nanucovalo niečo zadara a lacnejšie?4. septembra 2014 o 15:56 #97211MlhosÚčastník (Participant)Mne to sice neprislo ale znamemu ano a tam v nejakom pouceni alebo dodatku bolo prave toto za súhlas poisteného sa považuje aj nevyjadrenie nesúhlasu s poskytnutým produktom, ku
ktorému je poistený vyzvaný poistníkom pri jeho bezplatnom poskytnutí; napisane 😁 mozno to uz zmenili ked im prisli stovky toho nazad 😁
asi mate lacnu elektrinu tak vas chcu osklbavat inak 😁
hlavne ide o to ze uz ste dosiahli vek kedy vas budu vmanipulovavat na kadejake super vyhodne akcie ako nasich dochodcov ved uz k nim nemate daleko 😁4. septembra 2014 o 19:46 #97212zefotothÚčastník (Participant)Chlopi kua. 😈
Kadysi chodili také letáky že vyhrali ste auto, (kabriolet to bol na obrázku) ste v poradí, ale ešte si treba objednať troje hodinky. Svokrovci s tým prišli za mnou že čo si o tom myslím. No reku, je to podozrivé, nikde ste nesúťažili. Tak ako môžete vyhrať?
Ale oni len svoje, kurňa šak to je kabriolet, kde ho dáme aby do neho nenapršalo. No nič, musíme embéčku vonku parkovať a nové pôjde do garáže.
Asi netreba ďalej popisovať kde parkoval kabriolet.
Tým nechcem robiť zo seba múdreho, len poopraviť Mlhoša že ne ste, ale sme v takom veku. Aj ty mlhoš.
Chujoviny.
Kto sa bol dneska vozkať?4. septembra 2014 o 19:51 #97213theoÚčastník (Participant)Zefo, nam soplakom ešte take letaky nechoďá 😁
ale dnes sa musim pochvalit, dal som asi cca 1 km na zavodnom pinďúri z krampusovej garáže do mojej, ale tlačil som 😟 /nema papiere/.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.