Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,756 až 10,770 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Bopsik
    Účastník (Participant)

Ja mám kua problém- džvire

Na svojom fejzri mám spätné zrkdlá umiestnené na kapotáži a nie na rodidlách. A kábel vidím. Vidím akurát do boku, ale za seba ani prd, len svoje lakte.

Už som skúšal nadstaviť zrkadlá aby boli širšie, ale bľacha sa triasla a videl som síce do zadu, ale len trasľavo. Asi tie držiaky treba vyfrézovať z pevného materiálu.

Neviete niekto porodiť? Existujú na fejzra aj dajaké väčšie džvire? Asi ako keď plechovkou ťaháš kar-a-van. 

Motocykel síce má ísť tak rýchlo, aby si sa dozadu nemusel dívať, ale ja som slabší jazdec.

theo
    Účastník (Participant)

Bopsik, na MR su fejzristi čo robia aj fejzrzraz /sem-tam aj fejzr tam je/ 😈 , tak ti možno poradia. Asi maš široke pľeca… 😁

zefototh
    Účastník (Participant)

Theo, ty si na tom lepšie ako ja, máš aspoň 1 km.
    Dnes som oral môj veľkostatok cca 10 m dopredu a toľko isto som cúval. Síce nije, ešte som zacúval do garáže, takže mám najazdené -3 metre. 😁

Bopsik
    Účastník (Participant)

Zefo oral,
    Bapka anal.

zefototh
    Účastník (Participant)

👍 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Bopsik, viem ti spraviť takúto:

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ten vidí dozadu viac jak dopredu…

Mlhos
    Divák (Spectator)

Zefo mne to chodi kazdy mesiac z magnetu ze som nieco vyhral  😁 len horsie je to s mojou 80 rocnou mmou tej musim stale do hlavy tlct nikomu neotvraj s nikym sa nebav nic nemozes vyhrat ked nehras preplatky chodia postou atd….  👎 ja bys om tych hajzlov nakopl do riti len oni k***y nikdy nepridu ked tam som

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Ja som aj dnes vyhral. 😈

theo
    Účastník (Participant)

Si ma tesne predbehol  😛 , pošlem nejaku zmluvičku? /výhodnú samozrejme/.  😈  😁  👍

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁  Od teba to tiež nebude výhodná, maximálne tak východná

maguma
    Účastník (Participant)

V sobotu sú na Szigetmonostori, je to kúsok za Štúrovom,  tradičné preteky motoveteránov, idem tam zajtra na kuk a potom niekde pobehať v okolí, možno Budapešť alebo Tata, Derítő-tó a pod. Idem cez Štúrovo, popri Dunaji. Ak by mal niekto záujem, časy upresním.

Goldy
    Účastník (Participant)

Mám záujem, upresni časy 😉 Dúfam, že sa nebudem postupne rozpúšťať, som z cukru, dážď mi vadí. 😠

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Magumesku, daj čas, kedy budeš na križovatke pred mostom v Štúrove, na parkovisku pred múzeom Peťa Sklenára.
    Ak tam budem, budem tam – a berem aj Gusztiho kastrol aj s vrchnákom, dobrák nám v tom nechal uhorky aj papriky na ČuD-e, lebo to ešte nebolo prázdne ( 👍  ). Zaslúži si aj fľašu…
    Guszti na tej veterán-akcii posledné tri roky bol, určite tam bude aj teraz.

Goldy, neplaš sa, bude prekrásne aj v sobotu, aj v nedeľu. 😉

maguma
    Účastník (Participant)

Guszti tam bude, je to už náš kôň 😈

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,756 až 10,770 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri