40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
4. septembra 2014 o 19:55 #97214
Bopsik
Účastník (Participant)Ja mám kua problém- džvire
Na svojom fejzri mám spätné zrkdlá umiestnené na kapotáži a nie na rodidlách. A kábel vidím. Vidím akurát do boku, ale za seba ani prd, len svoje lakte.
Už som skúšal nadstaviť zrkadlá aby boli širšie, ale bľacha sa triasla a videl som síce do zadu, ale len trasľavo. Asi tie držiaky treba vyfrézovať z pevného materiálu.
Neviete niekto porodiť? Existujú na fejzra aj dajaké väčšie džvire? Asi ako keď plechovkou ťaháš kar-a-van.
Motocykel síce má ísť tak rýchlo, aby si sa dozadu nemusel dívať, ale ja som slabší jazdec.
4. septembra 2014 o 19:58 #97216theo
Účastník (Participant)Bopsik, na MR su fejzristi čo robia aj fejzrzraz /sem-tam aj fejzr tam je/ 😈 , tak ti možno poradia. Asi maš široke pľeca… 😁
4. septembra 2014 o 20:09 #97217zefototh
Účastník (Participant)Theo, ty si na tom lepšie ako ja, máš aspoň 1 km.
Dnes som oral môj veľkostatok cca 10 m dopredu a toľko isto som cúval. Síce nije, ešte som zacúval do garáže, takže mám najazdené -3 metre. 😁4. septembra 2014 o 20:11 #97218Bopsik
Účastník (Participant)Zefo oral,
Bapka anal.4. septembra 2014 o 20:14 #97219zefototh
Účastník (Participant)👍 😁
4. septembra 2014 o 20:53 #97221przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Bopsik, viem ti spraviť takúto:
4. septembra 2014 o 21:03 #97223Bopsik
Účastník (Participant)Ten vidí dozadu viac jak dopredu…
4. septembra 2014 o 21:52 #97225Mlhos
Divák (Spectator)Zefo mne to chodi kazdy mesiac z magnetu ze som nieco vyhral 😁 len horsie je to s mojou 80 rocnou mmou tej musim stale do hlavy tlct nikomu neotvraj s nikym sa nebav nic nemozes vyhrat ked nehras preplatky chodia postou atd…. 👎 ja bys om tych hajzlov nakopl do riti len oni k***y nikdy nepridu ked tam som
5. septembra 2014 o 5:55 #97227przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Ja som aj dnes vyhral. 😈
5. septembra 2014 o 5:58 #97229theo
Účastník (Participant)Si ma tesne predbehol 😛 , pošlem nejaku zmluvičku? /výhodnú samozrejme/. 😈 😁 👍
5. septembra 2014 o 6:11 #97231przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😁 Od teba to tiež nebude výhodná, maximálne tak východná…
5. septembra 2014 o 7:32 #97233maguma
Účastník (Participant)V sobotu sú na Szigetmonostori, je to kúsok za Štúrovom, tradičné preteky motoveteránov, idem tam zajtra na kuk a potom niekde pobehať v okolí, možno Budapešť alebo Tata, Derítő-tó a pod. Idem cez Štúrovo, popri Dunaji. Ak by mal niekto záujem, časy upresním.
5. septembra 2014 o 7:53 #97234Goldy
Účastník (Participant)Mám záujem, upresni časy 😉 Dúfam, že sa nebudem postupne rozpúšťať, som z cukru, dážď mi vadí. 😠
5. septembra 2014 o 8:31 #97235przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Magumesku, daj čas, kedy budeš na križovatke pred mostom v Štúrove, na parkovisku pred múzeom Peťa Sklenára.
Ak tam budem, budem tam – a berem aj Gusztiho kastrol aj s vrchnákom, dobrák nám v tom nechal uhorky aj papriky na ČuD-e, lebo to ešte nebolo prázdne ( 👍 ). Zaslúži si aj fľašu…
Guszti na tej veterán-akcii posledné tri roky bol, určite tam bude aj teraz.Goldy, neplaš sa, bude prekrásne aj v sobotu, aj v nedeľu. 😉
5. septembra 2014 o 8:35 #97237maguma
Účastník (Participant)Guszti tam bude, je to už náš kôň 😈
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji