40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
5. septembra 2014 o 10:02 #97238solimÚčastník (Participant)
Chystá sa niekto aj do Komoče ? 🙂 Či už je v kurze len Tata … ap. ! 😛
5. septembra 2014 o 10:43 #97239magumaÚčastník (Participant)Solim, ja nie som na zrazy, takže radšej si pozriem niečo v Hungárii okolo Dunaja 🙂 ako celý deň trčať na Komoči, Dunaj je Dunaj a aj papanicu tam majú fasa 🙂 🙂
5. septembra 2014 o 10:50 #97240przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Solimovi asi uniklo, že práve sme si gule válali 5 dní na čundri, slopali a žrali… Jazdili sme veľmi málo, bo sa pilo – a tento víkend už by sme to nezvládli.
Tak skôr sa prikláňam tiež k pojazdeniu kúsok vo veteránskom duchu, to, že kde, je mi jedno.5. septembra 2014 o 11:07 #97241GoldyÚčastník (Participant)No ja som si gule neválal na čundri, ale doma 😈 bo hrozil dážď a ja som z cukru a vadí mi. Papi povedal (napísal), že teraz dážď nehrozí, a rád si pozriem staršie fungujúce moto, takže by som natočil nejaké km a je mi jedno či za hranicou, alebo tu, len nch nechčije 🙂
5. septembra 2014 o 15:43 #97243solimÚčastník (Participant)Priatelia, je si tiež idem len zajazdiť a v Komoči budem len asi 3 hodiny. 😉 Nemienim tam ostať. Škoda len , že až do Maďarska s vami to by už bolo veľa a na večer sa musím vrátiť, lebo moja spolubvajúca ladvinka ide do nočnej. 😁
👍 👍 👍5. septembra 2014 o 15:43 #97245RedJackÚčastník (Participant)Konečne tieto dva dni som aj ja pojazdil na trinde ale s mojím pošrobovaným chrbátom iba také okolokomínovky-dlhšie ešte nevydržím sedieť na motorke a dávať každých 50kilákov dlhú pauzu sa mi nechce. 🙂
5. septembra 2014 o 16:54 #97247theoÚčastník (Participant)Kua Redjack, teba vidiet, to ako zatmenie slnka, chlape, a ja ze kto dam tu chyba… 😈 😁
5. septembra 2014 o 18:39 #97249RedJackÚčastník (Participant)THEO šak som sa vyvaloval po nemocnicách a nemohol som sa ani posadiť,jednoducho ked si zalietaš cez riaditká a dolámeš chrbticu tak máš iné starosti ako sedeť a písať.Ale dali ma dokopy a hádam už budúcu sezonu sa pojazdí viac,ale sľúbil som že budem opatrný. 😁
5. septembra 2014 o 18:48 #97251przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 👍 Vítaj späť, kaskadér, kua, nezávidím ti benzín, čo si ušetril… 😉
5. septembra 2014 o 18:55 #97254magumaÚčastník (Participant)Zajtrajší štart do Maďarska je o 10:00 zulu z parkoviska pred štúrovským mostom, papi nezabudni na kýblik 🙂 😁
5. septembra 2014 o 19:06 #97256theoÚčastník (Participant)Redjacku, tak aspon tu s nami pis, aj ked to tu je niekedy na psycho, ale ved silne povahy to tu maju lahke… 😁
6. septembra 2014 o 19:00 #97258przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Keďže „cestopisy“ nejak letia, aj náčelník mi prikázal, tak dám aj ja jeden dnešný.
1)Szigetmonostor
No ano. Kým sme sa dotrepali, veterány odštartovali, stihli sme zamávať akurát Gusztimu, jak opúšťal areál. Takže sme fotili sami seba a isli sme do Kisoroszi, kde mali pretekári obed (aj my, ja sumecpaprikáš s tvarohovými rezancami, no mňňňňammmm…). Tam sme všetkých stretli, trochu pokecali a išli sme si zajazdiť.2)Dobogókő
Trochu maďarské zákruty, nejaký výhľad, ale z tradičných päť druhov gulášov už mali len dva, no a halászlé. Nakoľko sme nemali hlad, zahrali sme nasratých, že ani kotlíkový puding nemajú a ponechali sme ich na pospas osudu.3)Komoča
Nabité, ako vždy. Tričko už mali len XL, pre mňa malé, pre Gizku veľké – ale som zobral, veď je moje jubilejné desiate z Komoče. Stretol som kopec lístia, z geriatrikov napr. Soničku s JanJanom, Kravoska, PeťaTT, pár známych z motorájdu, ako Romanka a tak…
Krásavica dňa však jednoznačne CB 900 F „Boldor“, bola na predaj, ale cenu som nepozrel, aby ma srdce nebolelo…Akože konečne KOZEL, na zdravie! 🙂 😈
6. septembra 2014 o 19:20 #97260czodyÚčastník (Participant)Aspoň nejaký ten cestopis 👍 😛
6. septembra 2014 o 19:35 #97261przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Zlatý klinec programu: Zabudol som na Lojza, kua…
Pobúchal ma niekto po chrbte pri tričkach, otočím sa a Lojzo s meter širokým úsmevom, aj zo synom. Aj manželku tam Lojzík mal, ale ona tam vtedy s nimi nebola, tak neskôr som ju už nestretol…6. septembra 2014 o 19:48 #97262magumaÚčastník (Participant)Papi a načo si sa trepal na tú Komoču desiatyykrát, ty nevieš, že kde si už raz bol, tam sa už viac nechodí 😈 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.