Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,771 až 10,785 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    solim
    Účastník (Participant)

Chystá sa niekto aj do Komoče ?  🙂     Či už je v kurze len Tata … ap. ! 😛 

maguma
    Účastník (Participant)

Solim, ja nie som na zrazy, takže radšej si pozriem niečo v Hungárii okolo Dunaja 🙂 ako celý deň trčať na Komoči, Dunaj je Dunaj a aj papanicu tam majú fasa 🙂  🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Solimovi asi uniklo, že práve sme si gule válali 5 dní na čundri, slopali a žrali… Jazdili sme veľmi málo, bo sa pilo – a tento víkend už by sme to nezvládli.
    Tak skôr sa prikláňam tiež k pojazdeniu kúsok vo veteránskom duchu, to, že kde, je mi jedno.

Goldy
    Účastník (Participant)

No ja som si gule neválal na čundri, ale doma 😈 bo hrozil dážď a ja som z cukru a vadí mi. Papi povedal (napísal), že teraz dážď nehrozí, a rád si pozriem staršie fungujúce moto, takže by som natočil nejaké km a je mi jedno či za hranicou, alebo tu, len nch nechčije 🙂

solim
    Účastník (Participant)

Priatelia, je si tiež idem len zajazdiť a v Komoči budem len asi 3 hodiny. 😉 Nemienim tam ostať. Škoda len , že až do Maďarska s vami to by už bolo veľa a na večer sa musím vrátiť, lebo moja spolubvajúca ladvinka ide do nočnej. 😁 
    👍 👍  👍

RedJack
    Účastník (Participant)

Konečne tieto dva dni som aj ja pojazdil na trinde ale s mojím pošrobovaným chrbátom iba také okolokomínovky-dlhšie ešte nevydržím sedieť na motorke a dávať každých 50kilákov dlhú pauzu sa mi nechce. 🙂

theo
    Účastník (Participant)

Kua Redjack, teba vidiet, to ako zatmenie slnka, chlape, a  ja ze kto dam tu chyba… 😈  😁

RedJack
    Účastník (Participant)

THEO šak som sa vyvaloval po nemocnicách a nemohol som sa ani posadiť,jednoducho ked si zalietaš cez riaditká a dolámeš chrbticu tak máš iné starosti ako sedeť a písať.Ale dali ma dokopy a hádam už budúcu sezonu sa pojazdí viac,ale sľúbil som že budem opatrný. 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 👍  Vítaj späť, kaskadér, kua, nezávidím ti benzín, čo si ušetril… 😉

maguma
    Účastník (Participant)

Zajtrajší štart do Maďarska je o 10:00 zulu z parkoviska pred štúrovským mostom, papi nezabudni na kýblik 🙂  😁

theo
    Účastník (Participant)

Redjacku, tak aspon tu s nami pis, aj ked to tu je niekedy na psycho, ale ved silne povahy to tu maju lahke…  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Keďže „cestopisy“ nejak letia, aj náčelník mi prikázal, tak dám aj ja jeden dnešný.

1)Szigetmonostor
    No ano. Kým sme sa dotrepali, veterány odštartovali, stihli sme zamávať akurát Gusztimu, jak opúšťal areál. Takže sme fotili sami seba a isli sme do Kisoroszi, kde mali pretekári obed (aj my, ja sumecpaprikáš s tvarohovými rezancami, no mňňňňammmm…). Tam sme všetkých stretli, trochu pokecali a išli sme si zajazdiť.

2)Dobogókő
    Trochu maďarské zákruty, nejaký výhľad, ale z tradičných päť druhov gulášov už mali len dva, no a halászlé. Nakoľko sme nemali hlad, zahrali sme nasratých, že ani kotlíkový puding nemajú a ponechali sme ich na pospas osudu.

3)Komoča
    Nabité, ako vždy. Tričko už mali len XL, pre mňa malé, pre Gizku veľké – ale som zobral, veď je moje jubilejné desiate z Komoče. Stretol som kopec lístia, z geriatrikov napr. Soničku s JanJanom, Kravoska, PeťaTT, pár známych z motorájdu, ako Romanka a tak…
    Krásavica dňa však jednoznačne CB 900 F „Boldor“, bola na predaj, ale cenu som nepozrel, aby ma srdce nebolelo…

Akože konečne KOZEL, na zdravie! 🙂  😈 

czody
    Účastník (Participant)

Aspoň nejaký ten cestopis  👍  😛

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Zlatý klinec programu: Zabudol som na Lojza, kua…
    Pobúchal ma niekto po chrbte pri tričkach, otočím sa a Lojzo s meter širokým úsmevom, aj zo synom. Aj manželku tam Lojzík  mal, ale ona tam vtedy s nimi nebola, tak neskôr som ju už nestretol…

maguma
    Účastník (Participant)

Papi a načo si sa trepal na tú Komoču desiatyykrát, ty nevieš, že kde si už raz bol, tam sa už viac nechodí 😈  😁 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,771 až 10,785 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri