40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
23. septembra 2014 o 18:43 #97360przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😈 🙂 👍
Vyzerá to tak, že sa do Holíča predsa len dostanem.
RedJack, ale musíš mi sľúbiť, že repák zo sebou nebereš! 😈
Majanko, asi dôjde aj Kingston, ešte DedaMHD nahovoríme, a môžeš prísť. K tomu pár Čechov na Varanoch a bude Varadero-zraz aj v Holíči. Hladné južné komáre zabezpečím ja, o nič neprídeš… 😁23. septembra 2014 o 19:17 #97361theoÚčastník (Participant)Majanko, a v novembri na pioňere uz mas rezervovany apartman ako minule, isto dojde aj arnyke s varaderom , tak mozete urobit neskorojesenny varadero zraz v Budimíri. 🙂 😁 👍
24. septembra 2014 o 4:16 #97362kingstonÚčastník (Participant)Gutenmorgen,
áno, predbežne to vyzerá tak že do Holíča idem. Aspoň nádrž vyjazdím lebo v pondelok idem na veľký service s Varaderom a tam treba s ňou manipulovať.
(filtre, olej, progresívne pružiny vpredu/vzadu, sviečky, brzdové obloženia, brzdová aj chladiaca kvapalina, kábel k navigácii pod nádrž k baterke, KOSO voltmeter/teplomer, pripojenie odporu k tomu snímaču polohy kľukového hriadeľa – aby som nemusel chodiť štartovať v predstihu, a tak)
papi – kedy ma vyzdvihnete v Šali? Predpokladám že to je jednodňová akcia alebo igen?
24. septembra 2014 o 5:15 #97364theoÚčastník (Participant)Kingston, a nezabudni zavolat do servisu, nech ti vytycia ritbergerplace a zabezpecia navigátorov, aby si mohol hladko pristáť. 😈 😁 😁 😇
24. septembra 2014 o 19:43 #97366przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Dážď 0%, sneh 0%, ľad 0%, hardcopy ( 😁 ) obsahu obrazovky:
25. septembra 2014 o 5:30 #97368GoldyÚčastník (Participant)Papi, neviem, kde chodíš na také optimistické predpovede ( hádania), ale naši hádači to vidia trošku inak http://www.pocasie.sk/slovensko/holic/5.html alebo http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram 😶 , no veď uvidíme v Holíči kto sa trafil bližie. 😈
25. septembra 2014 o 6:49 #97370kingstonÚčastník (Participant)Gutenmorgen,
Goldy no veď to:
http://pocasie.sme.sk/krajina/slovensko/senica
Ale z cukru si tu len ty takže tak 🙂 😛 😁25. septembra 2014 o 7:40 #97372przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)25. septembra 2014 o 15:03 #97375HrochÚčastník (Participant)Už ke d aj yr.no píšu, že bude fajn, tak niečo na tom bude.
http://www.yr.no/place/Slovakia/Trnava/Hol%C3%AD%C4%8D/
Inak, doteraz som sa bavil na tom, že na smiech bol Mlhoš.
Ale ako vidím, tak je tu nový adept, tzv. cukrouš 🙂
25. septembra 2014 o 16:28 #97376przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Hroch, ale nie, Mlhoš je nezastupiteľný.
Goldy je úplne obyčajný fasa chalaň, žiadny geňiuš to nie je, akurát v našom geriatrickom veku sa už objavuje kopa vecí, čo si jeden alebo druhý nemôžeme dovoliť.
U každého je to iné, u jedného drahý Medveď, u druhého pikantné jedlá, u tretieho jazda v daždi, u štvrtého bandži-džamping bez gumy a tak, ale veď v sobotu ráno budeme všetci múdrejší… 😈25. septembra 2014 o 18:23 #97378TunakÚčastník (Participant)Predvcerom som videl nasrateho Mlhosa v trolejbuse ako pohladom tlacil auta prec z cesty v pravidelnej podvecernej bratislavskej zacpe 😛. Bolo to asi 1 zastavku pred konecnou, takze sa asi bal, ze bude mat kratsiu prestavku. Nestihol som ho pozdravit, takze to robim touto cestou 😈
25. septembra 2014 o 19:04 #97379theoÚčastník (Participant)Tunak, to si asi zle videl, lebo nasrateho mlhosa este nikto nevidel, iba ze ak by si bol prvy… 😶 😈 😁
26. septembra 2014 o 5:34 #97381GoldyÚčastník (Participant)Hroch šak dojdi do Holíča, pokecáme o počasí. 😎 Áno , dážď mi vadí a nehanbím sa to priznať na rozdiel od iných. 😶 Neverím, že jazda v daždi niekomu spôsobuje radosť – až na pár „úchylákov“. 😈
Tak isto, ako neverím „múdrosti“ že nie je zima, iba zle oblečený motorkár. Moje kĺby by za tie roky vedeli rozprávať. 😁26. septembra 2014 o 7:49 #97382HrochÚčastník (Participant)Papi, díky za vysvetlenie, verím, že horšie od Mlhoša nemôže byť , geňiuš je len jeden 😎
Goldy: tiež všemožne pozerám predpovede, ked niekam mám ísť .
Viac ako dážď mi vadí vietor spojený s dažďom, hlavne taký ten šikmý vietor, ktorý vie podfúknuť dažďovú vodu pod prilbu a cez golier na hrdlo .
Obyčajná jazda v daždi mi nevadí, celkom si to užívam a klopím skoro ako za sucha 😉No každý máme niečo ako vravíš. preto pozerám počasie yr.no lebo tam sú najväčší pesimisti a od ich predpovede môže byť len lepšie, nikdy nie horšie.
Nad sobotou v Holíči som rozmýšľal, ale ideme s partiou pobehať maďarskú bukovinu, tí , ktorí to poznáte, viete, že sú tam krásne zákruty a napodiv aj prevýšenia. Také iné Maďarsko.
No a k tomu oblečeniu motorkára ja len toľko: dôležité je izolovať práve tie slabé miesta: spoje oblečenia: prilba-golier, rukavice-bunda, čižmy-nohavice.
Lebo cez tie sa zima dostane všade. Toť len môj názor.Bežne jazdím do prvého snehu. Aj ked predtým, keď som mal choppra, tak to bolo o inom, to bolo viac leštenia ako jazdenia 🙂
26. septembra 2014 o 8:18 #97383GoldyÚčastník (Participant)No vidíš a ja mám taký menší cruiser plný chrómu a ten sa v daždi strááááášne zajebabre 😁
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.