Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,846 až 10,860 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 🙂  👍 
    Vyzerá to tak, že sa do Holíča predsa len dostanem.

RedJack
    , ale musíš mi sľúbiť, že repák zo sebou nebereš! 😈

Majanko
    , asi dôjde aj Kingston, ešte DedaMHD nahovoríme, a môžeš prísť. K tomu pár Čechov na Varanoch a  bude Varadero-zraz aj v Holíči. Hladné južné komáre zabezpečím ja, o nič neprídeš… 😁

theo
    Účastník (Participant)

Majanko, a v novembri na pioňere uz mas rezervovany apartman ako minule, isto dojde aj arnyke s varaderom , tak mozete urobit neskorojesenny varadero zraz v Budimíri.  🙂  😁  👍

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen,

áno, predbežne to vyzerá tak že do Holíča idem. Aspoň nádrž vyjazdím lebo v pondelok idem na veľký service s Varaderom a tam treba s ňou manipulovať.

(filtre, olej, progresívne pružiny vpredu/vzadu, sviečky, brzdové obloženia, brzdová aj chladiaca kvapalina, kábel k navigácii pod nádrž k baterke, KOSO voltmeter/teplomer, pripojenie odporu k tomu snímaču polohy kľukového hriadeľa – aby som nemusel chodiť štartovať v predstihu, a tak)

papi – kedy ma vyzdvihnete v Šali? Predpokladám že to je jednodňová akcia alebo igen?

theo
    Účastník (Participant)

Kingston, a nezabudni zavolat do servisu, nech ti vytycia ritbergerplace a zabezpecia navigátorov, aby si mohol hladko pristáť.  😈  😁  😁  😇

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Dážď 0%, sneh 0%, ľad 0%, hardcopy ( 😁  ) obsahu obrazovky:

Goldy
    Účastník (Participant)

Papi, neviem, kde chodíš na také optimistické predpovede ( hádania), ale naši hádači to vidia trošku inak http://www.pocasie.sk/slovensko/holic/5.html alebo http://www.shmu.sk/sk/?page=1&id=meteo_num_mgram 😶 , no veď uvidíme v Holíči kto sa trafil bližie. 😈

kingston
    Účastník (Participant)

Gutenmorgen,

Goldy no veď to:

http://pocasie.sme.sk/krajina/slovensko/senica

Ale z cukru si tu len ty takže tak 🙂  😛  😁 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😁 Kto aké počasie si nájde, také bude mať.

Vivat Ilko&spol. ! 😈  😈  😈

Ja sa riadím týmito tu:

pošasie

Hroch
    Účastník (Participant)

Už ke d aj yr.no píšu, že bude fajn, tak niečo na tom bude.

http://www.yr.no/place/Slovakia/Trnava/Hol%C3%AD%C4%8D/

Inak, doteraz som sa bavil na tom, že na smiech bol Mlhoš.

Ale ako vidím, tak je tu nový adept, tzv. cukrouš  🙂

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Hroch, ale nie, Mlhoš je nezastupiteľný.
    Goldy je úplne obyčajný fasa chalaň, žiadny geňiuš to nie je, akurát v našom geriatrickom veku sa už objavuje kopa vecí, čo si jeden alebo druhý nemôžeme dovoliť.
    U každého je to iné, u jedného drahý Medveď, u druhého pikantné jedlá, u tretieho jazda v daždi, u štvrtého bandži-džamping bez gumy a tak, ale veď v sobotu ráno budeme všetci múdrejší… 😈

Tunak
    Účastník (Participant)

Predvcerom som videl nasrateho Mlhosa v trolejbuse ako pohladom tlacil auta prec z cesty v pravidelnej podvecernej bratislavskej zacpe 😛. Bolo to asi 1 zastavku pred konecnou, takze sa asi bal, ze bude mat kratsiu prestavku. Nestihol som ho pozdravit, takze to robim touto cestou 😈 

theo
    Účastník (Participant)

Tunak, to si asi zle videl, lebo nasrateho mlhosa este nikto nevidel, iba ze ak by si bol prvy…  😶  😈  😁

Goldy
    Účastník (Participant)

Hroch šak dojdi do Holíča, pokecáme o počasí. 😎 Áno , dážď mi vadí a nehanbím sa to priznať na rozdiel od iných. 😶 Neverím, že jazda v daždi niekomu spôsobuje radosť – až na pár „úchylákov“. 😈
    Tak isto, ako neverím „múdrosti“ že nie je zima, iba zle oblečený motorkár. Moje kĺby by za tie roky vedeli rozprávať. 😁

Hroch
    Účastník (Participant)

Papi, díky za vysvetlenie, verím, že horšie od Mlhoša nemôže byť , geňiuš je len jeden  😎 

Goldy: tiež všemožne pozerám predpovede, ked niekam mám ísť .
    Viac ako dážď mi vadí vietor spojený s dažďom, hlavne taký ten šikmý vietor, ktorý vie podfúknuť dažďovú vodu pod prilbu a cez golier na hrdlo .
    Obyčajná jazda v daždi mi nevadí, celkom si to užívam a klopím skoro ako za sucha  😉 

No každý máme niečo ako vravíš.  preto pozerám počasie yr.no lebo tam sú najväčší pesimisti a od ich predpovede môže byť len lepšie, nikdy nie horšie.

Nad sobotou v Holíči som rozmýšľal, ale ideme s partiou pobehať maďarskú bukovinu, tí , ktorí to poznáte, viete, že sú tam krásne zákruty a napodiv aj prevýšenia. Také iné Maďarsko.

No a k tomu oblečeniu motorkára ja len toľko: dôležité je izolovať práve tie slabé miesta: spoje oblečenia: prilba-golier, rukavice-bunda, čižmy-nohavice.
    Lebo cez tie sa zima dostane všade. Toť len môj názor.

Bežne jazdím do prvého snehu. Aj ked predtým, keď som mal choppra, tak to bolo o inom, to bolo viac leštenia ako jazdenia  🙂 

Goldy
    Účastník (Participant)

No vidíš a ja mám taký menší cruiser plný chrómu a ten sa v daždi strááááášne zajebabre 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,846 až 10,860 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri