Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,906 až 10,920 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

21-23 motor mám, ten má veľký „vnútorný odpor“ 😈, zlú prevodovku, totiž dvojka alebo rýchla, alebo, ak prehodená, pomalá a trojka sa potom nechytá.
    555-ka má malé ložiská kľuky, strednú dvojku (rovnaký počet zubov) a nemá ložisko v dekli za sekundárom, toto je dokopy o pol koníka naviac… 😁  Nemusíš, never… 😈
    Kľuka 05-ky zas tam vojde, ale má už hrubý piestny čap, takže ostatné diely z 20-23 tam už pasujú… 😉 
    Ešte 20-30% metylu do benálu, väčšie dýzy o 15 % – a pozeráte sa na moj zadok, soudruzi… 😁

krampus
    Účastník (Participant)

Súhlas, papi, ale všetky tebou popísané nedostatky rieši 11-tka primár. 😈
    Prečo ti navrhujem už novší motor? Z praktického dôvodu, lebo do prevodovky vieš dať nové nevydraté veci a tie kúpiš za prijateľný peniaz, kým do 555-kovej prevodovky  už len staršie s otlačenými kolíkmi a s vyholtanými dierami, hriadeľky s pošodenými drážkami čo vedie k vypadávaniu rýchlostí,  zasekévaniu štartpáky a pod.

šak, nič, rob het! Majd uvidíš. 😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Jedenástka primár je samozrejmosť, aj k mojej kombinácii. Max. 12.

Nejak ma podceňuješ, z môjho ponku zas poskladám aj  nevydratú prevodovku 555. 🙂 
    Ale mi chýba kľukovka 05, alebo aspoň ojničná sada 05, tak v tomto by ste mi mohli pomôcť.

Inak ten rotavátor, čo som vyhrabal zo svojho šrotu a raz už pridal, má perfektný motor z dvacky, s dobrou spojkou a kľukou aj s ložiskami, zhodím nútené chladenie a hotovo, pôvodvý dekel zapalovania mám na poličke, no problem.

Zachovajte paniku, času dosť… 😈

Ozaj, a jak je to so zapalovaním? Musí byť pionierske, alebo sa môže použiť aj iné?

krampus
    Účastník (Participant)

Si myslím, že v 1. rade na Piorelly pôjde o zábavu, tak nejaké  prísne pravidlá pôjdu bokom, hlavne nech pinčel funguje a podobá sa na pinčel a nie ako súčasné špeciály s 80-tkovým rámom. A tiež neverím, že teraz sa húfne začne investovať niekoľko 100 Eur do 5 kanálových valcov,  racekarburátorov, hyperpro pružín a pod.. 🙂 

theo
    Účastník (Participant)

Uvažuje sa ist v zmysle hesla ,,poslenni budu prvi a prvi budu poslenni,,  😁 , takze aj papi ma sancu vyhrat.  🙂  😈  😘  👍

maguma
    Účastník (Participant)

Kua, krampus, neber mančaftu radosť z tuningovania, vieš ako dokáže potešiť hoci len malé zvýšenie výkonu, stačí iba trochu viac prifúkať gumy a už máš 0,0000102 kW navyše, no a s takým ohromným výkonom si už môžu trúfnuť aj na papiho rotavátor 😈  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 No tak moment, ja vás chcem v prvom rade popliesť… 😈
    Aj keď všetko, čo som napísal, je pravda a je to z praveku viacnásobne vyskúšané 😉 

Ale

– Inde som už napísal, že ideme na výdrž.
    – Riešim len zmeny, ktoré prevediem z poruke-dielov, co dům dal, nič nemienim kupovať. Pochádzam z chudobne rodiny… 😈 
    – Pneumatiky aj tak kúpiť musím, lebo nemám žiadne, len tie obuté 100-ročné, popraskané. Aj to je pre mňa za takúto srandu, čo bude trvať možno len 5 minút, už krute vysoká investícia… 😈 

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 A pozor, moja dnešná Bratislava sa preložila na zajtra, tak mám čas sa hádať, pome! 😈

SOUTH BLUE FLAMEWAR TEAM sa rysuje, aspoň teda rečami sa zatiaľ nevzdáva, v skutočnosti potom  už skôr… Šak keď aj Raptor si mohol dovoliť také neelegantné šassé… 😁 

theo
    Účastník (Participant)

Holy papi letiaci ako plameň popred Tesco, to by bola ina kava  😁  😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Lenže ja stávky vyhrávam. 😈  😘  😉

kingston
    Účastník (Participant)

Papi mám nápad ticho ti ho tu pošepkám, veď premontuj 3kW zvyšovač z výkonu čo máš na CBF vieš ktorý ten opekacoražňovo nemteleszkopikuš blech, a hotovo.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Len tak ma napadlo,
    nedalo by sa súťažiť s rotavátorom? Nebolo by treba nič meniť, len by sa muselo za ním bežať.

maguma
    Účastník (Participant)

Janči, ty môžeš súťažiť aj na rotavátori s motyčkami, stačí ti prejsť jedno kolo a si víťaz.
    P.S. motyčky musia ísť 10  cm v zemi 😈
    P.S.2 pomoc od Moma ti uznáme ako regulérnu 😈

bacaono
    Účastník (Participant)

To je uz podmietka, a bolo by to neregulerne. Ostatni by museli ist po tazkej oracine. 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,906 až 10,920 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri