40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
6. októbra 2014 o 21:10 #97453przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
21-23 motor mám, ten má veľký „vnútorný odpor“ 😈, zlú prevodovku, totiž dvojka alebo rýchla, alebo, ak prehodená, pomalá a trojka sa potom nechytá.
555-ka má malé ložiská kľuky, strednú dvojku (rovnaký počet zubov) a nemá ložisko v dekli za sekundárom, toto je dokopy o pol koníka naviac… 😁 Nemusíš, never… 😈
Kľuka 05-ky zas tam vojde, ale má už hrubý piestny čap, takže ostatné diely z 20-23 tam už pasujú… 😉
Ešte 20-30% metylu do benálu, väčšie dýzy o 15 % – a pozeráte sa na moj zadok, soudruzi… 😁6. októbra 2014 o 22:03 #97455krampusÚčastník (Participant)Súhlas, papi, ale všetky tebou popísané nedostatky rieši 11-tka primár. 😈
Prečo ti navrhujem už novší motor? Z praktického dôvodu, lebo do prevodovky vieš dať nové nevydraté veci a tie kúpiš za prijateľný peniaz, kým do 555-kovej prevodovky už len staršie s otlačenými kolíkmi a s vyholtanými dierami, hriadeľky s pošodenými drážkami čo vedie k vypadávaniu rýchlostí, zasekévaniu štartpáky a pod.šak, nič, rob het! Majd uvidíš. 😈
7. októbra 2014 o 6:19 #97456przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Jedenástka primár je samozrejmosť, aj k mojej kombinácii. Max. 12.
Nejak ma podceňuješ, z môjho ponku zas poskladám aj nevydratú prevodovku 555. 🙂
Ale mi chýba kľukovka 05, alebo aspoň ojničná sada 05, tak v tomto by ste mi mohli pomôcť.Inak ten rotavátor, čo som vyhrabal zo svojho šrotu a raz už pridal, má perfektný motor z dvacky, s dobrou spojkou a kľukou aj s ložiskami, zhodím nútené chladenie a hotovo, pôvodvý dekel zapalovania mám na poličke, no problem.
Zachovajte paniku, času dosť… 😈
Ozaj, a jak je to so zapalovaním? Musí byť pionierske, alebo sa môže použiť aj iné?
7. októbra 2014 o 7:06 #97458krampusÚčastník (Participant)Si myslím, že v 1. rade na Piorelly pôjde o zábavu, tak nejaké prísne pravidlá pôjdu bokom, hlavne nech pinčel funguje a podobá sa na pinčel a nie ako súčasné špeciály s 80-tkovým rámom. A tiež neverím, že teraz sa húfne začne investovať niekoľko 100 Eur do 5 kanálových valcov, racekarburátorov, hyperpro pružín a pod.. 🙂
7. októbra 2014 o 7:11 #97459theoÚčastník (Participant)Uvažuje sa ist v zmysle hesla ,,poslenni budu prvi a prvi budu poslenni,, 😁 , takze aj papi ma sancu vyhrat. 🙂 😈 😘 👍
7. októbra 2014 o 7:36 #97460magumaÚčastník (Participant)Kua, krampus, neber mančaftu radosť z tuningovania, vieš ako dokáže potešiť hoci len malé zvýšenie výkonu, stačí iba trochu viac prifúkať gumy a už máš 0,0000102 kW navyše, no a s takým ohromným výkonom si už môžu trúfnuť aj na papiho rotavátor 😈 😈
7. októbra 2014 o 7:44 #97461przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 No tak moment, ja vás chcem v prvom rade popliesť… 😈
Aj keď všetko, čo som napísal, je pravda a je to z praveku viacnásobne vyskúšané 😉Ale
– Inde som už napísal, že ideme na výdrž.
– Riešim len zmeny, ktoré prevediem z poruke-dielov, co dům dal, nič nemienim kupovať. Pochádzam z chudobne rodiny… 😈
– Pneumatiky aj tak kúpiť musím, lebo nemám žiadne, len tie obuté 100-ročné, popraskané. Aj to je pre mňa za takúto srandu, čo bude trvať možno len 5 minút, už krute vysoká investícia… 😈7. októbra 2014 o 7:57 #97463przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 A pozor, moja dnešná Bratislava sa preložila na zajtra, tak mám čas sa hádať, pome! 😈
SOUTH BLUE FLAMEWAR TEAM sa rysuje, aspoň teda rečami sa zatiaľ nevzdáva, v skutočnosti potom už skôr… Šak keď aj Raptor si mohol dovoliť také neelegantné šassé… 😁
7. októbra 2014 o 8:00 #97464theoÚčastník (Participant)Holy papi letiaci ako plameň popred Tesco, to by bola ina kava 😁 😈
7. októbra 2014 o 8:11 #97465przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Lenže ja stávky vyhrávam. 😈 😘 😉
7. októbra 2014 o 8:35 #97467kingstonÚčastník (Participant)Papi mám nápad ticho ti ho tu pošepkám, veď premontuj 3kW zvyšovač z výkonu čo máš na CBF vieš ktorý ten opekacoražňovo nemteleszkopikuš blech, a hotovo.
7. októbra 2014 o 8:46 #97468BopsikÚčastník (Participant)Len tak ma napadlo,
nedalo by sa súťažiť s rotavátorom? Nebolo by treba nič meniť, len by sa muselo za ním bežať.7. októbra 2014 o 9:02 #97469magumaÚčastník (Participant)Janči, ty môžeš súťažiť aj na rotavátori s motyčkami, stačí ti prejsť jedno kolo a si víťaz.
P.S. motyčky musia ísť 10 cm v zemi 😈
P.S.2 pomoc od Moma ti uznáme ako regulérnu 😈7. októbra 2014 o 11:44 #97470bacaonoÚčastník (Participant)To je uz podmietka, a bolo by to neregulerne. Ostatni by museli ist po tazkej oracine. 😈
7. októbra 2014 o 17:09 #97472przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant) -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.