Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,921 až 10,935 (z celkového počtu 16,926 )
  • Autor
    fikus
    Účastník (Participant)

Želiezovce !!!

Možno sa tam presunie na moto nechodič 🙂 
    Piatok,sobota.držte palce

Slon
    Účastník (Participant)

Fičkus…nikam nejdem 😁

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

Cirkusanti a kolotočáry, v nedeľu bude krásne, tento rok nejde nik?
    Ja nie, bo už jazdím na cverne (a to doslova, Lapaj je toho svedkom 😁  ) a nové pneu ešte stále nemám. Teda objednané akože  mám… 😟 

Niečo z vlaňajška:
    Okolo 2:10 Catman, 2:14 Direktor, 2:14-2:15 ja, 2:18 Goldy, nájdete tam aj viacerých, ak máte dobré očy 😁

Goldy
    Účastník (Participant)

Papi, najriadnejšie očy máš asi ty, 😶 lebo bez tvojho návodu by som tam nevidel nikoho. 😟 Kolotočárov a cirkusantov som mal dnes dosť na Štúrovskom jarmoku, tak Brno vynechávam a zajtra pozriem na Jankov vŕšok ľahkým CCC štýlom a pokochám sa farebnosťou okolitých lesov. 😎 ( ak nebude pršať ) 😈

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈 Z RJS dám aj sem, teda cestopis o neceste, alebo „Prečo nejdem zajtra do Brna…“

Už skoro ráno krásne počasie, na október super.
    To chce výjazd!
    Lenže Honda vzadu už zase na cverne a nová guma furt a furt nedošla. Na starej sa už fakt  nedá…
    Nevadí, baterku nejaké dva mesiace odstavenej Guzzinky som predvídavo nabil už pred pár dňami. Vyťiahnem teda Guzzinu, nahodím akumulátor, namontujem kryty a sedlo a jedem!
    No moment, čo tá guma vpredu? Akosi mäkká. Kua, len 0,5 kPa? Tak dofúkať, dáme aj dozadu niečo, keď už. Fasa, a je to, kua, de je čiapočka ventilu? Srať na ňu, štartujem a jedem!
    Naštartujem, treba nechať trochu zohriať, stará klasika s ručným sytičom, má to svoje čaro, no…
    Do riti, čo mi to kvapká na výfukové  koleno?! Benzín. To je dobre, keď mám benzín, ale nie zas na kolene. Kryt dole, no ano, praskla hadica (cca 13 ročná, nešťastná to cifra, kua) od elektro-kohútika nádrže  k rozdvojke (ide to potom k dvom karburátorom). Žiadny problém, takýto kúsok novej ešte práve mám, hajde do práce, vyslobodiť, demontovať eskápásky, nasadiť novú – kua, nedostanem sa k tomu, trebalo by zhodiť jeden karbec – ale s tým sa teraz nechcem babrať. Jasné, že by som po takej udalosti mal meniť všetky hadice palivového rozvodu, teda aj ku karburátorom, ale jednak neni času, jednak momentálne ani viacej hadice doma. Potvytiahnem teda trochu nasilu kovový Ypsilón (=rozdvojka), nasadím novú hadičku hore-dole a jedem!
    Naštartujem, ale zle je, teraz zase kvapká na druhej strane. Kuafix, moc som popoťahoval tú druhú hadicu a samozrejme teraz aj ona praskla.
    Tak to už je moc, chce to fakt nové hadice a chladnú hlavu. Nielen zohriateho motora, ale aj moju… Všetko okolo ďalšej opravy sa odkladá na budúci týždeň.
     Guzzina sa sťahuje späť do garáže.
    Tam ale sa smutne na mňa pozerá Šarkánek, akoby sa pýtal: A čo ja?
    No, dobre, síce neprší, nesneží, nemrzne, ale veď ťa môžem núdzovo vyvenčiť aj keď je pekne…
    Osprchujem sa teda druhý krát, bo som zasratý od pneumatík, od oleja, no  a strašne smrdím benzínom.
    Sadám na Šarkánka, sme takto spolu tak nebezpečne krásni, že nejedno diefčatko rúčky zarámuje.
    Pardon, zalarmuje.
    Či čo.
    Tak som išiel z Iže do Iže, kde komárňanskí motorkári práve robili dobročinné guláš-preteky, peniažky za gulášik išli  pre jedného z nás (havária pred cca 3 rokmi, dlho v kóme, teraz na vozíčku) – no, výborná akcia, + 27 °C, veľká účasť motorkárov, a asi 10 guláš-pretekárov, chutný výber, veľa známych, trochu sme prispeli,  trochu poblablablovali, takže toto je taký cestopis, keď som vlastne nikde nebol, len doma. Z priloženej „cestopisnej“  fotodokumentácie ČuDáci určite spoznajú flek, aha:

Hog
    Účastník (Participant)

Ahoj všem ,co tyto stránky čtou!

Reaguji na „Rajdy“,kde krampus píše, že mu „čórli“ dva telefony.  Ale stačí málo!

Zadáš *#06# , telefon na sebe „vykecá“  číslo telefonu, to si poznamenáš a v případe,
    že Ti „4órnou telefon, sice příjdeš o SIM kartu se vším všudy, zavoláš operátorovi
    a on telefom podle čísla zablokuje a ten parchant nejen že si už nezavolá, ale už ho ani neprodá-on totiž už nefunguje a může si s ním „vytřít“ prdel 🙂 

fikus
    Účastník (Participant)

Tak nechodič už je doma.
    Jarmok v šturove bul užasny.bazilika v ostrihome paradna.cesty v hungarii horuce.nočne jazdenie v pažravej zabavne.r66 nesklamala,syr  v tisovci polotovar,tesil som sa od piatka.:-) 
    Suma 1060 km v teplom slnečnom počasi.neuveritelný oktober pre mna bol tento vikend.ked som dosiel do prešova a odprevadil parťaka už nechcela moto ani štartovat:-) ccitim sa ako miss železna prdel:-) 
    A videl som vas určite v leviciach,gbeloch,čunove,kokave,hnušti,podbrezovej….nitre,psiaroch,beňadiku..kua klučkoval som statočne,ale konečne som bol aj v štiavnici,nadherne mestečko…tento vikend jazdilo kopec kopec geriatrikov.
    Koniec hlasenia:-)

theo
    Účastník (Participant)

Fikus, ty si nechodič geriatričnyj, to prečo si nešiel di IŽI? /IŽE, IŽÁBAN, IŽOVI/, by si bol v cestopise, a teraz ako by si ani nebol… 😈  😁  😇

fikus
    Účastník (Participant)

Vobec som sa nempripravil:-) 
    Siel som narychlo z kamosom.ciel a trasu vybral on,aj logiatika bola  v keho režii.kua keby som vwdel že ste dakde ta doletim.sory.:-)

fikus
    Účastník (Participant)

Nocoval som v želiezovciach ale dosiel som neskoro večer.
    A v sobotu karmok šturova a cez hungariu a kliki haky do ba.tam som dosiel tiež večer.vlastne som ten čo prichadza s tmou 🙂 🙂 🙂

Mlhos
    Účastník (Participant)

Pane Hogu 

IMEI je zkratka z anglického termínu International Mobile Equipment Identity a je na krabici od telefonu . Jde o unikátní číslo přidělené výrobcem mobilnímu telefonu cize vyrobne cislo tak ako u vozidiel VIN cislo .

Čísla IMEI mobilních telefonů mobilní operátor ukládá do registru mobilních zařízení (EIR). Po nahlášení krádeže mobilního telefonu operátoru je možné zablokovat zařízení s daným IMEI, takže jej v příslušné mobilní síti nelze používat. 

0, kazdy operator sa vam na to vyserie a ked aj nahodou nie tak 

1,Ale lze jej pouzivat v kterykoliv jiny siti nez byl registrovan 

2, zablokovat sa dokazu iba moderne smartfony s nahratym  programom An­ti-theft a aj ten potom riadi cez rozhranie vyrobcu programu  majitel a nie operator . Ide o fun­kcie zos­ta­ve­né na za­bez­pe­če­nie dát pri od­cu­dze­ní te­le­fó­nu. Me­dzi ne pa­tria uzam­knu­tie za­ria­de­ní na di­aľ­ku, vzdia­le­né spus­te­nie alar­mu na te­le­fó­ne, lo­ka­li­zá­cia za­ria­de­nia, od­fo­te­nie pred­nou ka­me­rou, vy­čis­te­nie pa­mä­te vrá­ta­ne pa­mä­ťo­vej kar­ty. To všet­ko na di­aľ­ku.Bez­peč­nos­tná ap­li­ká­cia umož­ňu­je uzam­knu­tie te­le­fó­nu, ak sa zme­ní SIM kar­ta

Mlhos
    Účastník (Participant)

Este som zabudol dodat pokial telefon nie je akciovy a zablokovany iba pre urciteho operatora ä co sa u nas uz nerobi) tak IMEI nie je ani nikde registrovane

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

👍 Mám gumu! Konečne.
    Šírili sa fámy, že Michelin PR2  sa už nevyrába, lebo sú už vonku PR3 a tento rok letí PR4.
    Aj tak som ojednal, lebo (ach, tá hanba) ju považujem za lepšiu, ako PR3, čo som zodral teraz.
    Tak môj Pilot Road 2 má DOT 0914, takže minulý mesiac sa ešte vyrábal. 👍 😈
    Czody, čo ty na to? 😉  

Mlhoš, práve som došiel z Bratislavy, jeden tlstý trolejbusák vešal palice na Stromovej, kua, bol taký hrubý, že sa nedal obísť, museli sme čakať.
    De sú tie časy, keď to machri len tak odtlačili, ha? 😁

Mishko
    Účastník (Participant)

Papi, prve dve cisla z toho retazca su tyzdne, nie mesiace. Cize je z marca.

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

🙂 👍  Mishko, fakt. Tak som bol šťastný, že guma je napriek kuvičím hlasom predsa len z tohto roku, že aj tú devinu som bral za mesiac. 😈 
    Fakt neviem, aký mesiac by som napísal, keby tam bolo DOT 2314… 😁  😁 😁

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 10,921 až 10,935 (z celkového počtu 16,926 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Advertisement

Partneri