40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
13. októbra 2014 o 18:09 #97502
arnyke
Účastník (Participant)Ja som sa tiež zľakol, že tie Michelin PR2 už nezoženiem /považujem ich za veľmi dobré pneu- zodral som už dve sady komplet/.Určite lepšie ako PR3.
Tak som hľadal kade-tade po internete a všade vypredané, ale podarilo sa na: http://www.e-pneumatiky.sk
Tiež som hneď objednal obidve a už sú doma. 👍 budúca sezona je zachránená 😁13. októbra 2014 o 18:45 #97503Mlhos
Divák (Spectator)Papi ved mu nezavid aj teba zachvilu skor preskocime ako obideme 😁
13. októbra 2014 o 20:08 #97505czody
Účastník (Participant)PR2 👎 som mal obutú aj ja no zničil som ju za 9 tisíc a bola ako kocka, na MP3 ku nemám zlého slova, zadok skoro 15t a predok okolo 19t, na môj stýl jazdy výborné hodnoty 🙂 . Teraz jazdím MP4 jazdné vlastnosti bez výhrad ale preklamovanú výdrž určite nedosiahne. Mala by byť lepšia o 25% ako MP3 no stred ide príliš rýchlo dole, som pri 8,5t a zachvílu som na hlásičoch. Samozrejme plátno to istí takže volačo ešte z nej vydolujem 😈 😁
14. októbra 2014 o 7:16 #97506przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)Na podhustenie sú dvojzmesy citlivejšie, ako bežné pneu. Ja som tiež ojazdil tiež dve sady PR2 a dali okolo 20 tisíc po cvernu.
Na jar som dal PR3, lenže som tieto už meral novým tlakomerom, staré som ťažko dostal k ventilom kvôli kotučom. Chyba!
Som už mierumilovný starec a „okruhové“ podhustenie mi sedí, lenže keď sa mi to začalo vzadu nepozdávať, porovnal som tlakomer so starými – a kde nový meral 2,9 (akože O.K.) – na starých len to bolo len 2,4… Toto som zistil po cca 6-7000 km. 😁
Keby že toto „kalibrovanie“ teho čínskeho zázraku spravím po kúpe, nemal by som kockatú PR3, ako ju mám teraz. 😟
(Poznámka ku kockatosti: s Bopsikom sme to práve preberali na RJS, na podhustených sa tvrdý stredný pás zatlačí donútra a aj bez klopenia to potom žere mäkké boky. Na zadných gumách sa to prejaví kvôli šírke a pohonu skôr a výraznejšie.)14. októbra 2014 o 8:13 #97507kingston
Účastník (Participant)Gutentaag
budúci rok aj ja musím gumu meniť už je ojazdená aj kockatá Mišelin Anake 3 a neviem akú dať novú – asi takú istú lebo do terénu nemusím keď nechodím. 🙂
14. októbra 2014 o 16:44 #97508Bopsik
Účastník (Participant)Papi,
ja som kúpil tie čínske dohusťovače (pištol s tlakomerom) postupne dva, medzitým som používal kadejaké do auta noname tlakomery a medzitým som meral na pumpách – a vždy a všade boli iné hodnoty. Vážne som sa začal zamýšľať kde a ako zmerať tlak.Potom som kúpil okrúhly tlakomer v obchode pre kúrenárov, vodárov, atď, z Chirany stará turá, a ten som bol porovnať v renomovanom pneuservise – gut.
Teraz už mám ako-tak istotu, že tlak meriam správne, ten merák je dobrý.Ale ešte jedna pripomienka: meriavam tlak 2x ročne – čo je o ničom, musím sa polepšiť a merať aspoň raz za mesiac.
14. októbra 2014 o 17:03 #97510kingston
Účastník (Participant)14. októbra 2014 o 17:40 #97512Bopsik
Účastník (Participant)Flinston,
ja, keď si nemeriam, tak mám dobrý…14. októbra 2014 o 19:38 #97515czody
Účastník (Participant)S tými tlakomermi máte pravdu, vačšina tých lacných za pár eur meria kadejako, takže už aj ja mám niečo lepšie 🙂 Tlak v pneu zmeriam každú nedelu, to je taký rituál 😈
S kockatosťou nemávam problémi, tie PR2 som zrušil vlastne na Šturci, žiadna palba veď som chodil z tadial na týždňovky. Cesta tam, ráno o 4tej a naspäť piatok poobede.Posledné PR3ky išli dole vcelku rovnomerne 😎
15. októbra 2014 o 4:25 #97517kingston
Účastník (Participant)Gutenmorgen czody a kde si dal drevo 12%Vol, už zhorelo 😈 😁 ?
15. októbra 2014 o 20:35 #97519czody
Účastník (Participant)Také slabé drevo ja nemám, ja len 40%+ 😁
aj tú MP4ku už mám zodratú, táto fotka ešte z leta 😈16. októbra 2014 o 20:18 #97521Catman
Účastník (Participant)17. októbra 2014 o 13:35 #97523przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)17. októbra 2014 o 14:11 #97525maguma
Účastník (Participant)Papi, chýba ti tam stupnica v litroch, ciachovaná v Slovenskej legálnej metrológii, 😈 😈 sv. Honda to má, ale 😁 bez ciachovania
17. októbra 2014 o 16:00 #97527fikus
Účastník (Participant)Tak mi prislo dnes plexo turistične:-)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji