40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
15. októbra 2015 o 14:12 #98314przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)
😟 😈 Bopsik, neser, určite v tom máš prsty… 😈
Aj ja som dostal správu od teba, teda nejaký Jn Dostl mi poslal cez nejakú ZORPIU niečo. Mal som potvrdiť mailovú adresu, reku dobre, pozreme sa, čo chce Bopsik.
Čertík v kútiku duše sa ale ozval, žeten Bopsik, huj vyhodny, prečo mi nepíše normálne na mail, ako doteraz?
No, veď uvidíme…Ťuk – a správa žiadna. 😶
Odvtedy som ale dostal kopec ponúk, nejaké zoznamky, priateľstvá, sex, blablabla, nestačím to hádzať do koša a neviem ani, ako sa toho zbaviť, kui sú to, tie ZORPIE…
Prichádzajú stále nové a nové ponuky
A ja som huj tiež… 😁 Nikdy neverte Jn Dostl-ovi!!! 😈15. októbra 2015 o 14:48 #98316VANUCCIÚčastník (Participant)Nazdar bando ! 😎
No a preto, čo tu píšete, že Bopsík Vás „spamuje“ 🙂
ja od určitého času, ako mi poslal Jirko HOG emila 👍 o tom
ako tie kuy zbierajú adresy a potom posieljú spamy, tak ja
Vám posielam emilkov tak, že ak napríklad idem niečo preposlať
viacerým, tak to posielam cez tajnú kópiu, aby tie kuy spamovské
nemohli nazbierať naraz kopec adries 🤐 😎
15. októbra 2015 o 16:33 #98317HogÚčastník (Participant)Vanu, není to tajná kopie, ale s k r y t á kopie. Jak jsem ji začal používat, ubylo spamů (skoro žádný) i toho, že mě někdo nasral reklamu mezi poštu!
Teď je p o h o d a ! 😛Ahoyky všem a e-mail poštu bez s p a m ů
Vám přeje strejda z Čech 🙂
15. októbra 2015 o 20:12 #98318przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)16. októbra 2015 o 0:39 #98319sloboÚčastník (Participant)16. októbra 2015 o 6:08 #98320VANUCCIÚčastník (Participant)Jirko, azet to má ako tajnú kópiu, preto som to tak napísal 😎
16. októbra 2015 o 6:57 #98322HogÚčastník (Participant)Aha! Tak promiň. 😛
16. októbra 2015 o 7:20 #98323przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Slobo, neprovokuj, vieš, že Harleye nie sú moja parketa.
V praveku som bol hrdým Jawkárom, aj keď to tiež triaslo a kvapkalo.
Nejaké HD som už vyskúšal a viem, že hrdým Harlejákom nikdy nebudem.K článku:
Každý môže opísať svoje pocity z jazdy, nemusí to byť test.16. októbra 2015 o 21:11 #98324MlhosÚčastník (Participant)16. októbra 2015 o 22:24 #98326MlhosÚčastník (Participant)17. októbra 2015 o 0:18 #98328MishkoÚčastník (Participant)„Každý môže opísať svoje pocity z jazdy, nemusí to byť test.“
To je pravda až do chvíle kým si prečítaš nadpis predmetného článku.
17. októbra 2015 o 5:55 #98330przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)Mishko, ja to vidím zase takto:
Tie testovacie jazdy poskytol HD pre verejnosť, navyše po prečítaní prvých viet od autora už nikto nemohol čakať, že sa jedná o nejaký profesionálny test.
Severanov úvod bol navýsosť korektný a dostal do obrazu každého, kto porozumie jasne formulovaným vetám. Keby niekto neporozumel, môže si to viackrát prečítať… 😈Podstatné je, že testovacia jazda nie je žiadny test, takže názov je v poriadku tiež.
Teda ja som od článku nič svetoborného nečakal, resp. čo som čakal, presne to som tam našiel. Dokonca možno viac, ako by som našiel v nejakom „PR-teste“ alebo vo svete bežnom vriťolezeckom teste redaktorov vydaných na pospas dovozcov a výrobcov… 😈
Niektorí prispievatelia tam sú riadne mimo, ja teda autora Severana nepoznám, ale zastať ho musím, nič nesľuboval, a to aj splnil… 👍
Ale to len môj názor, s ktorým nemusím súhlasiť.
Hádať sa ale musím, šak som nejaký papi, či? 😉+ Dve odkazy:
1. Slobo, nerob zo mňa VIP, kua, taký oničom príspevok tam prehodiť? 😁
2. Bobo, ser na kolky a drž balónik 😈
17. októbra 2015 o 10:33 #98331sloboÚčastník (Participant)riťolezecke testy redaktorov
vydaných na pospas dovozcov
a výrobcov
Papi na Hrad17. októbra 2015 o 15:05 #98332bobolakÚčastník (Participant)čaute,,kua konečne po dlhej dobe rozumiem papimu aj slobovi mlhoš na hrad 👍
17. októbra 2015 o 17:33 #98334przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Bobo,
dostal si opušťák z tamojšej témy 40+ Lunapark, hudba-tanec-klobása … ??? 😈Nedajbože, si tu načierno? Tvoj prdceda o tom vie, kua ?! 😁 😁 😁
Po tom tvojom Slavíne s Vlkmi by som už neriskoval, fakt… 😈 -
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.