40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- Toto téma obsahuje 16,926 odpovedí, 115 hlasov, a bola naposledny upravená pred 4 mesiacmi, 1 týždňom od
Mlhos.
-
AutorPríspevky
-
13. októbra 2015 o 22:54 #98286
Mishko
Účastník (Participant)
Zas až taká presná tá replika nie je 🙂14. októbra 2015 o 6:17 #98288Retro
Účastník (Participant)Mishko jazdilo to s kapotou aj bez. Rozdiel sú iba kolesá, ktoré boli zmenené na 17-ky kvôli gumám. V Nemecku v triede Classic Superbike sa to toleruje. Ostatné je robené do detailu podľa originál dokumentácie. Samozrejme v motore chýbajú oriiginál Yoshimura diely, ktoré už neexistujú, alebo stoja toľko že to ťažko zaplatiť…
14. októbra 2015 o 7:00 #98290Retro
Účastník (Participant)
14. októbra 2015 o 7:02 #98291Retro
Účastník (Participant)
14. októbra 2015 o 7:03 #98293Retro
Účastník (Participant)
14. októbra 2015 o 7:05 #98295Retro
Účastník (Participant)
14. októbra 2015 o 7:07 #98298Retro
Účastník (Participant)
14. októbra 2015 o 7:09 #98300Retro
Účastník (Participant)
14. októbra 2015 o 7:12 #98302Retro
Účastník (Participant)
14. októbra 2015 o 7:19 #98304Retro
Účastník (Participant)No tak sa podarilo. Triezvy človek dokáže zázraky:-)
Zima bola neskutočná a presne ako tu už bolo spomenuté, ani fotiť sa nedalo. Takže fotky len do osobného alba. V tej zime sa nikomu nechcelo lietať po depe a fotiť. Jazdilo sa dobre, držalo to, takže všetko O.K. Stará dobrá pomôcka – noviny pod kombinézu stále funguje:-)
Niečo z akcie nájdete aj tu:
http://www.moto-cup.sk/vintage/slovakia-ring-hostil-europsky-pohar-oldtimerov/14. októbra 2015 o 7:29 #98306przwjhrjaujzepieztjte
Účastník (Participant)😈 Čo ma po amerických Yoshi Múrach?
Američania skôr či neskôr vždy upravia pravidlá pre Harleye a tým pádom ma nezaujímajú 😁
Ale taká Bimota, to je eso 👍
Kokos, a 928 som myslel štartovné číslo, aby aj Mishko vedel, kerú myslím… 😈
Šak každý malý chlapec vie, že Retro jazdí na Bimote YB 8… 😉Ale s fotkami sa zlepšuješ, máme sa na čo tešiť. 👍 🙂
Akurát tú polnočnú Pannoniu tu dám viditeľne, je to asi dvojvalec P 20 /250 ccm/:
14. októbra 2015 o 8:07 #98308Retro
Účastník (Participant)928 jasné:-) Ja som myslel že hovoríš o type a to ma u znalca Tvojho formátu zarazilo. Ale ja som včera oslavoval, preto tie moje slabšie chvíle…
Tá Pannonia jasné, je to P20 a bol na tom Ďuri z Miškolca. Určite ho poznáš, v Holíči ste sa aj bavili. Maďari jazdia na srandovne vyzerajúcich motorkách, ale ide im to neskutočne a tie dvojvalvové Pannonie vedia vyladiť tak že ponaháňajú aj Yamahy.14. októbra 2015 o 18:01 #98310maguma
Účastník (Participant)Po dohode s veľaváženým novovytuningovaným preccedom TK GTX vám, vy mááárhy 1 zaslúžilé aj nezaslúžilé oznamujeme, že budúcoročná vysokohorská túra povedie na vrchol hory Mount Panská Javorina. Táto do neba čnejúca hora sa nachádza neďaleko Kulháňa alebo Duchonky a keďže precceda TK GTX určil, že každým rokom sa bude vrchol nachádzať vyššie a vyššie, tak som vybral kopček o jednosto metrov vyšší ako Mount Marhát a teda má 943 metrov + 16 metrov má rozhľadňa, apropó, pochádza od tých istých projektantov a stavbárov ako rozhľadňa na Marháte. Výstup z Kulháňa trvá 3 hodiny a z Duchonky trvá 2.5 hodiny. Nakoľko preccedovi TK GTX urobili tuning vstrekovacieho čerpadla a vymenili mu vstrekovacie trubky za nové s väčším prietokom, jeho čas bude asi o pol hodiny kratší. Pán precceda prisľúbili, že každý, kto zdolá tento vrchol dostane hore úplne nový členský preukaz TK GTX a samozrejme k tomu prislúcha aj právo používať titul mááárha jenna zaslúžilá, v skratke M1ZSL. Členská známka sa uhrádza pri preberaní členského preukazu a je v hodnote 0,5l Beefeater London Dry Gin. Nakoľko sme solidárna banda, berieme hore aj košických kriplov, ak teda nejaký prídu, Zostáva už len určiť dátum a čas výstupu a potvrdiť účasť u preccedu TK GTX, najlepšie doporučeným dopisom 😈 😈 😈
koniec oznamu
14. októbra 2015 o 20:12 #98312apa
Účastník (Participant)Gutenaabend
počúvaj ty M1zsl, máš tam preklep to je skoro o 200 metrov vyšší Mount ako Marhát.
15. októbra 2015 o 6:06 #98313Bopsik
Účastník (Participant)Ospravedlňujemsa všetkým, ktorí dostali od Zorpia (v mojom mene) správu – nič som neposielal, je to čínsky spam.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Súboj o korunu mesta: Yamaha NMAX 125 Techmax vs. Honda PCX 125
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
TEST BMW R 12 S: Oranžová revolúcia s chuťou benzínu a tradície
TEST CFMOTO 1000 MTX: Čínsky liter, ktorý prepisuje pravidlá hry
Ducati Superleggera V4 Centenario: 247 koní, 173 kilogramov, nula kompromisov
Lukáš Pešek: „Jazdite tak, aby ste sa vždy vrátili domov.“ Bývalý jazdec MotoGP dnes učí ostatných, ako na to
TEST Moto Morini Alltrhike 450: Adriano Celentano s pasom z Hongkongu?
TEST Honda Goldwing 50th Anniversary: Polstoročie na vrchole potravinového reťazca
Kawasaki sa vracia do Banskej Bystrice
TEST Zontes 703 Frontier: Trojvalcové prekvapenie, ktoré mení pravidlá hry
Orientačná rally otvorí motosezónu v Banskobystrickom kraji