Connect with us

40+ – tu sme

Domov Diskusné Fóra Kaviareň 40+ – tu sme

Označené ako: 

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,416 až 11,430 (z celkového počtu 16,927 )
  • Autor
    Mishko
    Účastník (Participant)

Zas až taká presná tá replika nie je 🙂

Retro
    Účastník (Participant)

Mishko jazdilo to s kapotou aj bez. Rozdiel sú iba kolesá, ktoré boli zmenené na 17-ky kvôli gumám. V Nemecku v triede Classic Superbike sa to toleruje. Ostatné je robené do detailu podľa originál dokumentácie. Samozrejme v motore chýbajú oriiginál Yoshimura diely, ktoré už neexistujú, alebo stoja toľko že to ťažko zaplatiť…

Retro
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

Retro
    Účastník (Participant)

No tak sa podarilo. Triezvy človek dokáže zázraky:-) 
    Zima bola neskutočná a presne ako tu už bolo spomenuté, ani fotiť sa nedalo. Takže fotky len do osobného alba. V tej zime sa nikomu nechcelo lietať po depe a fotiť. Jazdilo sa dobre, držalo to, takže všetko O.K. Stará dobrá pomôcka – noviny pod kombinézu stále funguje:-)
    Niečo z akcie nájdete aj tu:
    http://www.moto-cup.sk/vintage/slovakia-ring-hostil-europsky-pohar-oldtimerov/

przwjhrjaujzepieztjte
    Účastník (Participant)

😈  Čo ma po amerických Yoshi Múrach?
    Američania skôr či neskôr vždy upravia pravidlá pre Harleye a tým pádom ma nezaujímajú 😁 
    Ale taká Bimota, to je eso 👍
    Kokos, a 928 som myslel štartovné číslo, aby aj Mishko vedel, kerú myslím… 😈
    Šak každý malý chlapec vie, že Retro jazdí na Bimote YB 8… 😉

Ale s fotkami sa zlepšuješ, máme sa na čo tešiť. 👍  🙂 
    Akurát tú polnočnú  Pannoniu tu dám viditeľne, je to asi dvojvalec P 20  /250 ccm/:

Retro
    Účastník (Participant)

928 jasné:-) Ja som myslel že hovoríš o type a to ma u znalca Tvojho formátu zarazilo. Ale ja som včera oslavoval, preto tie moje slabšie chvíle…
    Tá Pannonia jasné, je to P20 a bol na tom Ďuri z Miškolca. Určite ho poznáš, v Holíči ste sa aj bavili. Maďari jazdia na srandovne vyzerajúcich motorkách, ale ide im to neskutočne a tie dvojvalvové Pannonie vedia vyladiť tak že ponaháňajú aj Yamahy.

maguma
    Účastník (Participant)

Po dohode s veľaváženým novovytuningovaným preccedom TK GTX vám, vy mááárhy 1 zaslúžilé aj nezaslúžilé oznamujeme, že budúcoročná vysokohorská túra povedie na vrchol hory Mount Panská Javorina. Táto do neba čnejúca hora sa nachádza neďaleko Kulháňa alebo Duchonky a keďže precceda TK GTX určil, že každým rokom sa bude vrchol nachádzať vyššie a vyššie, tak som vybral kopček o jednosto metrov vyšší ako Mount Marhát a teda má 943 metrov + 16 metrov má rozhľadňa, apropó, pochádza od tých istých projektantov a stavbárov ako rozhľadňa na Marháte. Výstup z Kulháňa trvá 3 hodiny a z Duchonky trvá 2.5 hodiny. Nakoľko preccedovi TK GTX urobili tuning vstrekovacieho čerpadla a vymenili mu vstrekovacie trubky za nové s väčším prietokom, jeho čas bude asi o pol hodiny kratší. Pán precceda prisľúbili, že každý, kto zdolá tento vrchol dostane hore úplne nový členský preukaz TK GTX a samozrejme k tomu prislúcha aj právo používať titul mááárha jenna zaslúžilá, v skratke M1ZSL. Členská známka sa uhrádza pri preberaní členského preukazu a je v hodnote 0,5l Beefeater London Dry Gin. Nakoľko sme solidárna banda, berieme hore aj košických kriplov, ak teda nejaký prídu, Zostáva už len určiť dátum a čas výstupu a potvrdiť účasť u preccedu TK GTX, najlepšie doporučeným dopisom 😈  😈  😈 

koniec oznamu

apa
    Účastník (Participant)

Gutenaabend

počúvaj ty M1zsl, máš tam preklep to je skoro o 200 metrov vyšší Mount ako Marhát.

Bopsik
    Účastník (Participant)

Ospravedlňujemsa všetkým, ktorí dostali od Zorpia (v mojom mene) správu – nič som neposielal, je to čínsky spam.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 11,416 až 11,430 (z celkového počtu 16,927 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.

Partneri