40+ – tu sme
Domov › Diskusné Fóra › Kaviareň › 40+ – tu sme
Označené ako: Hruso25
- This topic has 16,925 odpovedí, 115 hlasov, and was last updated pred 3 years, 9 months by maco.
-
AutorPríspevky
-
10. novembra 2015 o 11:58 #98516MlhosÚčastník (Participant)
No takto Vannuci OSPRAVEDLNUJEM SA aj ked si za to mozes sam mna tvoj prispevok vytocil do zerava a kedze si sa mi vyhrazal uz predtym vobec som nad tym nerozmyslal a zlizol si si to tak ako si si to napisal , napisal si to vo svojej osobe a preto som aj rozzurene reagoval na tvoju osobu , ak by si tam na zaciatok napisal ze : YOFFO odkazuje ,bolo by to uplne o inom takze az nabuduce budes trpiet schizofreniou a pisat za niekoho ineho tak tam aj napis ze za koho usetris tym spustu zbytocnych problemov
10. novembra 2015 o 12:12 #98518MlhosÚčastník (Participant)Bobolak ja som z rajdov odisiel sam uz pred viac ako tyzdnom a nemusis za tym hladat nic proste uz ma nebavi pozerat stovky vselijakych smajlikov a debatu o hovne
no a na margo toho co sa pise na internete a skutocny realny zivot pretoze u mna je to rozdiel asi takto by som to prirovnal napriklad tot Bobolak za to ako na mna vsade utoci a picuje by som mohol napisat ze kedysi som ho povazoval za kamarata a teraz nie je hodny ani sliny ktorou by som ho oplul ,ale realita je uplne odlisna Bobolak je stale moj kamarat tak ako Bopsik aj Papi aj ked sa tuna robi arogantny a protivny a dalsi pretoze internet je internet vypnem PC a nie je ale my sme tuna stale az kym nezomreme a ked sa s niekym stretnem nikdy neriesim to co sa popisalo na internete papier toho znesie vela aj hovno pri utreti zadku
10. novembra 2015 o 14:27 #98520bobolakÚčastník (Participant)„Bobolak je stale moj kamarat tak ako Bopsik aj Papi aj ked sa tuna robi arogantny a protivny“,, 👍 kua ale som si vydychol,uš som sa zlakol mlhoš že ma odhodíš mezzi lístije,a ja že na teba šade utočim???šak nemam any kullu any nožík tak jako móžem na teba supermana geňiuša utočiť??a ma neser bo vypnem PC a budeš v rici!! 😛
10. novembra 2015 o 15:58 #98522przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Tu bude nejaký omyl, svojich kamarátov poznám, Mlhoš medzi nimi nie je. 😟
Pred pár dňami som konzultoval práve s Bobolakom, že s Yoffom by som to napríklad dokázal vyriešiť (jediným dobre nasadeným hákom pravačkou druhý by už nebol potrebný…), ale nikdy by mi nenapadlo udrieť Mlhoša, veď žiadny kmeň neubližoval malomocným… 😁
Mlhoš, čítaj častejšie úvod na str. 7 v tejto téme.
Myslím ten môj, čo zožal 9 „fasbukových“ lájkov… 😈
Asi nemáš na to, aby si to pochopil, ale však trénuj, možno raz sa ti rosvieti… 😈Všetko márne, aj téma „Mlhoš kontra celý vesmír“ umrela, vesmír to vzdal… 😈
10. novembra 2015 o 19:41 #98524magumaÚčastník (Participant)Momentálny stav účastníkov zájazdu vyzerá takto
maguma – 2
theo + h.m.p.p.k. 2
Shark+Dadu 2
Amper + Danny 2
Galvánekovci – 2
Svrčkovci – 2
Alfréd+Gabi – 2,5
bobolakovci – 2
krampus … ? 1
Maco+ 1 2
Bzučo 1
Czody 2,5
Keiko + 1 2
Frcko+Heňa 2
Juripko+Jarka 2
Foster+1 2
Yoffo 0,93
Beloch+1 2len pre poryjádock
na sobotný večer je vybavené upečenie malej svinky, teda ak by bol záujem, poprosím vás aby ste sem aspoň slovom niečo k tomu napísali, či už ano alebo nie, lebo v utorok by sa to muselo zarezať a do soboty by bolo naložené v marináde a na sobotu sahib vybavil pekáreň niekde v okolí, v prípade pečenia treba rátať s miernym príplatkom za prasiatko. to je z mojej strany všetko.
10. novembra 2015 o 21:40 #98526ahojkoÚčastník (Participant)Re:
„Mlhoš trénuj, možno raz sa ti rosvieti“.
. Papi Ty tomu naozaj veris??
Alebo si to napisal len tak zo slusnosti?
Tak ci tak tuuto naadej som ja daavno odpiiisal!
🙂11. novembra 2015 o 0:14 #98528MlhosÚčastník (Participant)Vidis Papi a mna by nikdy nenapadlo udriet kohokolvek a zvlast preto co pise na nejakom internete pretoze k nasiliu sa uchyluje ten komu chybaju argumenty a EQ
no a precitaj si moj prispevok este zoparkrat a povedz kde tam je napisane ze ja som tvoj kamarat 😁 napisal som tam ze ty si moj kamarat a tak sa aj ku tebe spravam
11. novembra 2015 o 0:28 #98530MlhosÚčastník (Participant)A do riti na rajdoch sa uz rozdavaju banany aj odregistruvanym 😁
Sorry Hosť, you are banned from using this forum!
Dedo mi zablokoval IP adresu 😁 DMH mam jeden PC dva notbuky tri tablety asi 16 mobilov pripojim sa tam kedy budem chciet tvoj pocin bol absolutne zbytocny a doslova smiesny ja tiez rozumiem informacnym technologiam a ovladam aj Linux
11. novembra 2015 o 8:07 #98532przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Mlhoš, nič z toho nechápeš, čo sa okolo teba deje, lebo nie si toho súčasťou. Len beháš okolo a štekáš, zneužívaš prostredie všade, odkiaľ ťa ešte nevyhnali.
Neunášaj sa, vnak všetci vedia, že ten hák Yoffovi je rečnícko-obrazný, len ty nie… 😈
Darmo máš hoci aj 300 PC a desať goldwingov, Mlhošom si bol a ním aj ostaneš.
Jediný exemplár svojho druhu, môžeš sa hlásiť k hocikomu, keď oni ťa majú v riti. Skús sa hlásiť k tým, čo sa hlásia k tebe.Veru, potrebuješ 5000 PC, 150000 tabletov a milión telefónov, aby si sa všade mohol znova vopchať pod falošnými nickami, odkiaľ ťa už x-krát vyhodili.
Aj som už upozorňoval RJS-ákov, nech sa neradujú, bacha, o chvíľu sa tam objaví nejaký korzár… Ale veď skúšaj, určite budú mať z teba radosť… 😈Ahojko, pravdu máš. Už prestanem. Neskoro, ale prdca… 👍 😈
11. novembra 2015 o 8:16 #98534theoÚčastník (Participant)papi , a ty nemas co na praci? ani ta nevidim na Gaderskom zozname, ani byvaleho šamana – teraz po novom hovorcu južnej enklavy. 😠
Tak šupšup sa dopisat a nyje tu cocotinami sa zaoberat. 😁 🤐
11. novembra 2015 o 8:31 #98536przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Theo, tento Gader je dlhá historka.
Bol som v jeho začiatkoch, vymysleli sme to s náčelníkom ešte v septembri, že urobíme jednu guláš-partiu. Hovorilo sa najprv o Psiaroch, aj sa o tom písalo.
Ochladilo sa, ďalší nápad bol Tajov na celý víkend. Aj sa to niekde spomenulo. Vilo však urobil prieskum a zistil, že z rôznych dôvodov Tajov nebude pre nás…
Potom mesiac pršalo, Gader sa medzitým aj vyriešil, že môže byť. Ale už to preklzlo do safety-car obdobia, a ja autíčkárske tancovačky (Mažola, etc.) moc nemusím, to viete. 😈
Dosť bolo prežiť poslednú 66-ku autom kvôli mojej dok***enej pravej nohe …
Ale noha už je v poriadku, mám vás rád šeckých a budem na vás mysleť, keď budem lietať (ako slimák 😈 ) na Šarkánkovi pri Dunaji…
Lapaj tiež nie je levom parkiet, navyše nemá auto, tak sa mu trebárs niekto ponúknite…A montujte zimné, nemáte čo na práci? 😁
11. novembra 2015 o 8:43 #98538theoÚčastník (Participant)papi , nemvyhovaraj sa, no ved viem že netancuješ – to je o tebe zname, ale nebude to klasicka tancovačka ako mažolafest, ale ak by sa aj skakalo tak zo solidoriťi ti slubujem, že ja nebudem, mam doebabranu pravu nohu. 😁
A ešte stale neviem kde je faza a nulak, tak to by som sa od kompótentnych chcel dozvediet, a ked tam nebudeš, tak tato debata sa neuskutoční a zase pojdem domov sprosty. 😟 😁11. novembra 2015 o 8:56 #98541apaÚčastník (Participant)Gutenmoorgren
noveďto, theo ale to musia byť dvaja, jeden povie gďe je fasa a druhý ukáže.
Nulák.
😈 🙂
11. novembra 2015 o 9:01 #98542przwjhrjaujzepieztjteÚčastník (Participant)😈 Theo, ty si dieťa zeme, ja som kelňoš, nepleťme sa drotárom do remesla. 😈
Z elektriky sa mi marí len, že boli nejaké dve či tri fázy komunizmu, a nulák (MRH).
Len Maguma to vie lepšie, čo už… 😁Držím palce Bopsikovi, ale na jar u Lojza vyfasuje aj on. Ja to viem a aj on to vie… 😈
Odteraz mám inak nový citát tu dole, aby ma upozornil, že
😈 N E R E A G U J E M N A M L H O Š A 😈
11. novembra 2015 o 18:40 #98543magumaÚčastník (Participant)Dôležitá správa,
Oznamujem všetkým tu prítomným, že M1nzsl, Bopsík, bytom Martinská nemocnica, oddelenie JIS, sa prebral po operácii k životu, všetkých vás pozdravuje a ďakuje za obrovský príliv pozitívnej energie, operácia dopadla dobre, cíti sa tiež dobre, leží na JISKE a keďže mu ešte zostalo veľmi veľa z tej vašej energie, tak momentálne funguje ako zdroj napájania chirurgického pavilónu a rezervný zdroj pre mesto Martin, len nevie kde má fázu, nulák našli pod posteľou v takej bielej nádobe 👍 👍 👍
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.